Nieuw

Oudejaarsviering in Duitsland 2018/19: Geweldaanvallen en seksuele aanvallen duren voort

De sinds de asiel-bestorming toegenomen vluchtelingencriminaliteit en -geweld is een regelmatig thema in de Duitse alternatieve media. De dagelijkse berichten over vormen van migrantencriminaliteit zijn nu legio, de volgende selectie van de jaarwisseling toont opnieuw hun “diversiteit”, maar ook de dreigende erosie van de interne veiligheid. Ook op oudejaarsavond hebben criminele buitenlanders in heel Duitsland talrijke misdaden gepleegd.

Bovenaan de lijst van talrijke misdaden begaan door buitenlanders op oudejaarsavond staat een mesaanval in Cottbus. Een 28-jarige raakte ernstig gewond door een tot nu toe onbekende buitenlander en werd naar het ziekenhuis gebracht. “Als de dader of daders hier nog steeds recht hebben op gastvrijheid en geen ongeschreven blad zijn, zullen we niet aarzelen om hem of hen duidelijk te maken dat hij of hen een enkeltje naar huis hebben”, legt de stad uit. Ondertussen veroorzaakt deze verklaring verontwaardiging in linkse kringen.

In Cottbus veroorzaakte een groep “zuiderlingen” met vuurwerk een ontploffingstrauma bij een Duitser. In het daaropvolgende geschil riepen ze versterking op en sloegen ze hem in elkaar, waarbij twaalf asielzoekers op hem en zijn drie vrienden insloegen, terwijl ze een rugzak roofden.

In Mainz bleek bij een identiteitscontrole van twee asielzoekers, van wie er minstens één ernstig dronken was, dat een van hen naar het deportatiecentrum was opgeroepen. In het begin bleef hij kalm en meewerkend, maar probeerde vervolgens te ontsnappen. Toen hij werd gearresteerd, probeerde hij zich los te rukken door de ambtenaren zowel te schoppen als te spugen en beledigende opmerkingen te maken.

In een regionale trein tussen Borken en Essen heeft een 27-jarige Marokkaan twee jonge vrouwen lastiggevallen. Tijdens de inspectie konden de ambtenaren ook marihuana in beslag nemen. De man wordt nu vervolgd wegens overtreding van de drugswet.

Een Arabier molesteerde ’s avonds een jonge voorbijgangster in Esslingen, nadat haar vriendin de 17-jarige van de man wegtrok, molesteerde hij haar ook tot een voorbijganger eindelijk tussenbeide kwam.

In Koblenz schoot een Zuidoost-Europeaan een 18-jarige “waarschijnlijk onbedoeld een ontploffende vuurpijl op haar voet”, waarbij de vrouw brandwonden opliep. Toen hij door haar metgezellen werd aangesproken over zijn wangedrag, bedreigde en beledigde hij hen.

Een Arabisch sprekende Marokkaan pakte eerst een jonge vrouw bij een bushalte tussen haar benen en sloeg haar vervolgens met zijn vuist in het gezicht en pakte haar hoofd vast, nadat de vrouw terugvocht, liet hij haar los.

Een Afghaan gebruikte de oudejaarsavond in Goslar om zijn gescheiden vrouw met een mes aan te vallen, waarbij hij de 20-jarige verwondde en ook haar twee metgezellen aanviel alvorens te vluchten. Nadat hij eerst een aantal vrouwen op oudejaarsavond had lastiggevallen, heeft hij vervolgens minstens één vrouw aangerand door haar intieme lichaamsdelen te grijpen.

Een 17-jarige Guinese staatsburger schoot raketten af op spoorwegpersoneel op het centraal station van Bochum. De politie arresteerde hem en startte een strafrechtelijke procedure wegens een poging tot gevaarlijke lichamelijke schade.

In Albstadt vroeg een “donkergetinte” automobilist met een accent vanuit de auto een voorbijgangster om de weg. De vrouw die zich tot hem wendde, ontdekte echter dat hij zijn geslachtsdeel had blootgesteld en masturbeerde.

In Berlijn waren er rond oudejaarsavond 2.979 noodoproepen en 1.721 uitrukkingen.  In Prenzlauer Berg werden kort na middernacht een groep van 50 tot 60 mensen onder andere stenen en vuurwerk gegooid.

Bron:

Silvester in Deutschland 2018/19: Gewaltausbrüche und sexuelle Übergriffe durch Ausländer dauern an

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Oudejaarsviering in Duitsland 2018/19: Geweldaanvallen en seksuele aanvallen duren voort

 1. Duchesne // januari 2, 2019 om 21:10 //

  “just another day in paradise”…

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // januari 2, 2019 om 23:10 //

  Niets aan de hand dit is het nieuwe normaal

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // januari 2, 2019 om 23:19 //

  de pot kookt en kookt ……….en kookt ,wij slapen ernaast vredig verder……..enfin het overgrote merendeel toch

  Like

 4. Ik vraag me af waar die linkse idioten met hun bordjes ‘Welkom Vreemdeling’ plots heen zijn.

  Like

 5. skeeter // januari 3, 2019 om 04:18 //

  templars, en toch durf ik te stellen dat er in de laatste jaren verscheidene “goede burgers” zijn die “voor bereidingen” hebben aangeschaft. Daar wordt natuurlijk niet al te veel herrie over gemaakt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s