Nieuw

Neger-activist tegen racisme: “Dood alle blanken”

Zwarte activist tegen racisme met T-Shirt "Dood alle blanken". © YouTube

Tijdens rellen op het beroemde Clifton Beach bij Kaapstad, Zuid-Afrika, slachtten zwarte activisten op vrijdag een schaap op het strand om de “boze geesten van racisme” uit te drijven. Staatsradio SABC interviewde een activist met een T-shirt “Dood alle blanke mensen”.

De confrontaties begonnen toen het beveiligingsbedrijf Professional Protective Alternatives (PPA) en de politie gedwongen werden het strand te sluiten nadat twee 15-jarige meisjes daar op 22 december zouden zijn verkracht. De ANC-secretaris West-Kaap Faiez Jacobs beweerde toen dat de bewakers alleen maar zwarte mensen van het strand hadden verdreven.

De activistische groep Black People’s National Crisis Committee riep vervolgens op tot een demonstratie om het strand te zuiveren van de “boze geesten van racisme”. Daarbij werd een schaap geofferd. “Het offer van dit schaap is een oproep aan onze voorouders om te reageren op ons trauma door de blanken”, aldus activist Chumani Maxwele News 24.

Aan de demonstratie namen leden van de links-radicale en racistische partijen Black First Land First, Economic Freedom Fighters en het ANC deel. Dierenrechtenactivisten die protesteerden tegen het levend slachtofferen van de schapen werden “blanke racisten” genoemd.

Staats-tv-zender SABC interviewde een anonieme activist met een T-shirt met de tekst “Kill all white people”. Een soortgelijk T-shirt had in 2016 aan de universiteit van Witwatersrand in Johannesburg tot een incident geleid. In mei 2019 zijn er verkiezingen in Zuid-Afrika, waarvoor grote onrust wordt gevreesd.

Bron:

Unruhen in Südafrika: „Tötet alle Weißen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Neger-activist tegen racisme: “Dood alle blanken”

 1. Gelukkig is het een neger!
  Anders was het ongetwijfeld een vorm van racisme geweest!

  Misschien krijgt dit slimpie een uitnodiging van Macron,
  voor als Macron naar een poedelshow gaat of iets dergelijk.

  “en nu braaf zitten”!
  “stil, merde…. poot”!

  Like

 2. Laat ze maar komen, we zijn er klaar voor
  Wolven eten het liefst zwart vlees heb ik me laten vertellen

  Like

 3. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 07:59 //

  Wat moet men dan zeggen wanneer men een bezoedeld strand met alleen negers aantreft en dit “schoonvegen”?
  Hebt u louter negers verwijderd? Ja!

  Hebt u ook blanken verwijderd? Neen, want die waren er niet.

  Like

 4. Afrika schoonvegen en vol zetten met zonnepanelen. 2 vliegen in één klap.

  Like

 5. antiislamnu // januari 3, 2019 om 10:29 //

  Het arme schaap was dan ook nog het intelligentste wezen opdat strand ha ha vieze aids nigers

  Like

 6. Germaans Roosje // januari 3, 2019 om 13:36 //

  Als een witte mens roept, doodt zwarten dan wordt zij racist genoemd. Als een zwarte mens roept, doodt witten dan is dat geen racisme???

  Racisme is onderscheid op basis van ras, van welke kant je het ook bekijkt, behalve van links want die zien allen maar zielige onderdrukte zwarten. En dus kan een zwarte mens niet racistisch zijn, zegt hij, om vervolgens mij voor witte onderdrukker uit te maken.

  Zwarten zijn in veel dingen beter, vooral in onderdrukken, zoals R. Mugabe of I. Amin…

  Mijn allerbeste vriend ooit, helaas voortijdig overleden, zoon van een creools Surinaamse vader en een blanke Hollandse moeder, briljant dichter en musicus, zei het altijd al, negers zijn de grootste racisten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Neger-activist tegen racisme: “Dood alle blanken” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s