Nieuw

Man schiet zijn pistool leeg in Amsterdam op nieuwsjaarsnacht

Op YouTube zijn beelden opgedoken van een man die tijdens de jaarwisseling een vuurwapen afvuurt. Klokslag twaalf uur stopt de man een magazijn in het wapen en schiet ermee zes keer in de lucht.

At5 meldt dat: “Gisteren werd bekend dat er tijdens nieuwjaarsnacht negen schietincidenten waren in de stad, waarbij in twee gevallen eveneens in de lucht werd geschoten. Dat gebeurde op de Meer en Vaart in Osdorp vanuit een rijdende auto en op de Meteorenweg in Noord.”

Turken dus.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s