Nieuw

Hongaarse staatssecretaris: “De Brusselse elite heeft totaal geen voeling met de werkelijkheid en de Europese burgers”

In een Facebook-post noemde staatssecretaris voor EU-relaties Judit Varga het “bijzonder eng” dat de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude, migratie niet als het grootste probleem van Europa beschouwt.

Volgens Varga staat de Brusselse elite volledig los van de realiteit en de Europese burgers:

“Zijn bijzonder angstaanjagende antwoord op de vraag of een goed beheer van de migratiecrisis een belangrijke kwestie zou zijn tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement, was dat hij dat erg jammer zou vinden, aangezien er veel belangrijkere problemen in de EU zijn om te bespreken.

Zulke woorden van de voorzitter van de Europese Commissie benadrukken perfect het feit dat de elite in Brussel volledig losstaat van de realiteit en van de Europese burgers.

Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op 26 mei 2019 kunnen we gezamenlijk beslissen of we ook politici willen kiezen die illegale migratie steunen en een Verenigde Staten van Europa willen creëren, of dat we vertegenwoordigers willen kiezen die prioriteit geven aan de verdediging van de buitengrenzen van Europa en de veiligheid van de Europese burgers boven al het andere”, aldus Varga.

Bron:

“The Brussels elite is completely out of touch with reality and the European citizens” – Hungarian State Secretary

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s