Nieuw

Een ‘katholiek’ netwerk voor legale immigratie

De naam van de club zegt het al, het is een netwerk voor legale immigratie. In dit geval naar de Verenigde Staten.

Dit is de website, ‘Catholic Legal Immigration Network Inc.’

Laten we er eens naar kijken. Er is namelijk iets mee aan de hand. Op de voorpagina zien we de hele riedel aan zielige verhaaltjes. Bijvoorbeeld:

Fact sheets, how to help and other resources on family separation

The administration’s recent policy of separating children from their parents at the border has a wide range of repercussions. Meanwhile, due to deportations and enforcement actions, family separations also occur on a regular basis across the country, far away from the border. We’ve compiled resources including suggestions for how people can help and facts about the situation.

Ik ga het hier niet vertalen en ook niet voor de zoveelste maal ontkrachten, dat heeft Fenixx al vaak genoeg gedaan. Obama scheidde ook kinderen, mensensmokkelaars zetten kinderen in, die niet hun eigen kinderen zijn, om als anker-baby te fungeren, etc. etc.

En zo staan er nog veel meer verhaaltjes op die site. Ik wil naar de ‘staf’ kijken, hier. Een aantal van die ‘katholieken’ hebben hele ‘interessante’ katholieke namen:

De Executive Director Jeanne-m-Atkinson is ook nog de baas van het Centre for Migration Studies. Ze richten altijd heel veel clubjes op, dan is het net of ze met heel veel zijn en kunnen ze elkaars subsidie aanvragen goedkeuren en elkaar medailles opspelden, want daar zijn ze verzot op. Ze is een advocate. Niet interessant verder.

De eerste opvallende naam is:


Jerusha Haasenritter – Jerusha is from Hebrew יָרַשׁ (yarash) meaning “possession”. In the Old Testament she is the wife of King Uzziah of Judah and the mother of Jotham.

Jerusha is helemaal geen katholiek.


De tweede interessante figuur is:


Jeff Chenoweth – Before joining CLINIC, he managed refugee resettlement projects in the United States and in Saudi Arabia for Immigration and Refugee Services of America. He also served as a refugee resettlement case manager for Jewish Family Services and Lutheran Social Services.

Ik kan zo snel niet vinden of hij ook van The Tribe is, maar dit gedeelte van zijn CV doet wel achter de oren krabben.


De volgende:


Rebecca Scholtz – De naam doet echt alle bellen rinkelen, maar dat is geen bewijs, en ik ga er geen zoektocht van uren van maken, er komen nog genoeg duidelijke zo meteen.

 


Next:


Susan Schreiber – Dat klinkt ook heel katholiek. Ze ziet er ook uit als een echte katholiek. Haar naamgenoot is executive director van het Jewish Museum in New York.

 


Volgende:


Rachel Naggar – Moeten we de Bijbel er bij pakken om uit te leggen wie Rachel was, nee toch.

‘from June 2011 to June 2015. Thereafter, Naggar was an associate attorney at Glickman’ – Logisch …


Volgende:


Sarah Bronstein – Als het maar niet de onbekende kleindochter van Leon -Trotski- Bronstein is.

Een bekende revolutionaire katholieke familie …


Volgende:


Michael Edelman – What is in a name.

 

 


Volgende:


Lolita Brayman – Ik zou haar overgeslagen hebben als ik op de naam alleen afging. Onterecht:

After law school, she was a public interest fellow with the Immigrant Defense Project in New York and then moved to the Middle East for two years where she worked as an editor for the Israeli newspaper Haaretz. Brayman has been published in Foreign Policy, the Washington Post, Reuters, the Guardian, National Geographic, among others. During her time abroad, she earned a Public Policy Master’s Degree in International Conflict Resolution and Mediation from Tel Aviv University and volunteered with Syrian refugees in Gaziantep, Turkey and Amman, Jordan and in refugee camps in Israel and the West Bank.

Brayman is the daughter of two Soviet refugees and she speaks fluent Russian.


En er staan nog wel een paar namen (Leya Speasmaker, Ben Brokaw) tussen waar je je wat bij af kan vragen. De andere helft van de staf bestaat uit ‘gekleurde minderheden’. Dat zal.

Maar waarom doen deze Joden zich voor als katholieken. In mijn woordenboek heet dat bedrog als je je voordoet als iemand anders. En weer, elke keer weer, is het doel bevorderen van immigratie naar blanke landen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1684 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Een ‘katholiek’ netwerk voor legale immigratie

  1. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 09:49 //

    Ik lees de namen van een bende “katholieke” joden.
    Of kan dat laatste niet? Nou ja, dan gewoon een joodse bende.
    Nu vraag ik mij af of de verdiensten wel dermate waren om je als rasjood voor katholiek uit te geven?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s