Nieuw

De Afrikaanse nieuwsjaarsaanval op Melilla – Video

“Een aanval van illegale immigranten tijdens de jaarwisseling op de haven van Melilla”, schrijft de Guardia Civil op hun twitter.

“We zijn overweldigd”.

“We hebben meer technische en personele middelen nodig om illegale migratie te bestrijden”.

In zijn volgende tweet schrijft deze twitteraar: “Terwijl een groot aantal mediakanalen in hun krantenkoppen verwijzen naar de minderjarige die gewond raakte, pikt niemand de boodschap van wanhoop op die onze agenten van de @guardiacivil gelanceerd hebben via hun twitter-account @AUGC_Comunica: “We zijn overweldigd“.

Dit jaar kwamen er al 6000 migranten Spanje binnen via Melilla.

Spanje heeft in 2018 een recordaantal migranten binnen zien komen, meldt El Pais. Ja, dat is waarom de EU er een socialistische premier aangesteld heeft, nadat Salvini de grenzen sloot, of heb ik die verkiezingen soms over het hoofd gezien ? Nee he, er waren namelijk geen verkiezingen sinds de vorige regering aftrad omdat de EU de begroting verwierp.

Het jaar 2018 heeft een nieuw record gevestigd in Spanje voor migranten die over zee aankomen. Ook het aantal doden in het Middellandse Zeegebied heeft een nieuw hoogtepunt bereikt.

Dat is een leugen, maar het is dan ook El Pais. Er zijn juist minder doden gevallen, omdat er minder smokkel NGO’s rondvaren die een aanzuigende werking uitoefenen. Er zijn misschien wel meer doden gevallen in de Straat van Gibraltar.

Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (OIM) zijn 57.250 mensen erin geslaagd om tussen begin dit jaar en 26 december de reis naar Spanje over de Middellandse Zee te voltooien. Dat is een gemiddelde van bijna 160 aankomsten per dag.

160 x 365 x 4 (gezinshereniging) = 233.600

Het totaal voor 2018 is veel hoger dan de 39.180 geregistreerde aankomsten in 2006, toen er een piek was in het aantal boten dat aan land kwam op de Spaanse kusten, met name op de Canarische Eilanden. Destijds werd de golf van aankomsten “de cayuco-crisis” genoemd, naar de geïmproviseerde schepen die door de migranten werden gebruikt.

Als je die moordenaars en verkrachters dan maar wel in Spanje houdt. Oh, wacht …

De meer dan 57.000 aankomsten in 2018 vertegenwoordigen ongeveer de helft van alle migranten zonder papieren die in 2018 de Middellandse Zee overstaken. Volgens de IOM kwamen 113.145 migranten en vluchtelingen Europa binnen via de zee tot en met 19 december.

Dit maakt Spanje de belangrijkste toegangspoort tot Europa voor illegale immigratie uit Afrika, veel meer dan Italië, Griekenland, Cyprus en Malta. Het gesloten havenbeleid van Malta en Italië, samen met de overeenkomst tussen de EU en Turkije, heeft van Spanje de meest aantrekkelijke, zo niet de veiligste optie gemaakt.

Amparo González, van het door de staat gefinancierde wetenschappelijk onderzoeksbureau CSIC, zegt dat veel van de meer dan 57.000 migranten – voornamelijk afkomstig uit Marokko, Guinee en Mali – zich niet in Spanje zullen vestigen.

“Tussen de 57.000 en de helft van hen gaat naar een ander land of wordt naar hun land van herkomst gedeporteerd omdat ze uit Algerije of Marokko komen.

Die laatste twee nemen ze niet terug dus dat is onzin.

Amparo González, geeft de media de schuld van de wijdverbreide perceptie dat “heel Afrika naar Spanje wil komen”.

Val van de stoep, heks.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on De Afrikaanse nieuwsjaarsaanval op Melilla – Video

  1. skeeter // januari 2, 2019 om 21:12 //

    Snap nog nooit die grens bewakers niet, nooit 1 keer schieten ze op de invasie parasieten. Waarvoor ben je dan bewapend? spek en bonen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s