Nieuw

Verwarde witte man ramt zijn auto in moslims

Archieffoto.

Minstens vier mensen, met inbegrip van Syrische en Afghaanse nationaliteiten, zijn gewond geraakt nadat een man in zijn auto de mensen op nieuwjaarsavond in Duitsland opjaagde en probeerde om het voertuig in hen te rammen, zegt de politie in een verklaring.

De 50-jarige verdachte ging eerst achter voetgangers aan in de stad Bottrop in west-centraal Duitsland, meldde de wetshandhaving dinsdag. Hij reed toen naar de stad Essen, 9 km ten zuiden van Bottrop, waar hij uiteindelijk werd gearresteerd.

Tijdens zijn jacht slaagde hij erin om minstens vier mensen te verwonden, sommigen van hen ernstig. Onder de slachtoffers bevinden zich Syrische en Afghaanse staatsburgers.

De politie sluit niet dat de dader op “xenofobe” gronden heeft gehandeld. Er zijn ook berichten dat hij geestelijke gezondheidsproblemen kan hebben.

Bron:

4 injured after man chases & attempts to ram his car into people in 2 German cities

(h/t Duchesne)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Verwarde witte man ramt zijn auto in moslims

 1. Oog om oog en tand om tand ,een echte witte Duitser? Zij mogen op kerstmarkt en in Nice ons aan flarden rijden, nu doet eens een keer een witte hetzelfde, hij zal wel zwaar gestraft worden

  Like

 2. John Peters // januari 1, 2019 om 16:12 //

  Gaaaaaap.

  Like

 3. Dat de man blank, racistisch en xenofoob zou zijn wordt uitgebreid gemeld in de msm terwijl ze zwijgen over de moslimkreet van een aangehouden man op schiphol. Het is echt ongelofelijk, beseffen ze bij de msm wel – het merendeel van de msm is blank – wat ze daarmee hun nageslacht aandoen, denken ze wel verder dan hun neus lang is?

  Like

 4. Nu ga ik een term gebruiken die de (s)linkse mede mensch in de media heel veel heeft gebruikt als het om nutteloze moslims en allochtonen ging: WEN ER MAAR AAN!

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // januari 1, 2019 om 17:36 //

  Nu krijgen ze een koekje van eigen deeg en het wordt direct in de media uitgesmeerd alsof het dagdagelijks gebeurd.
  Tevens wordt het direct in verband gebracht met een bruin verleden ,de bruine tegenwoordige aanwezigheid wordt hier weerom in de favoriete slachtofferrol gepresenteerd…..

  Like

 6. MGTOW91 // januari 1, 2019 om 19:07 //

  Ook dit heeft Merkel aan zichzelf te danken. Had ze het land maar niet al te onleefbaar moeten maken voor de autochtone bewoners daar.

  Like

 7. Fransdo // januari 1, 2019 om 19:12 //

  Het is toch wat he dat een autochtoon dezelfde methodes gaat hanteren als de cultuurverrijkers? Dat zou verboden moeten worden. Ik keur die methodes af maar ik krijg zo waar enig begrip voor Anders Breivik. Overigens, die gebeurtenis op Utoya wordt of is trouwens verfilmd. De hele film kunnen jullie nu al vinden op YouTube https://youtu.be/vxiB89t1RzQ

  Ik heb hem niet bekeken en ga dat ook niet doen want ik heb volledig begrip voor een reageerder daar met het volgende citaat: ‘It only took 14 seconds for me to immiediately hate everything about your movie and your company.’

  Ook ik voel een diepe walging in me opkomen jegens de Gutmenschen die er in geslaagd zijn om zich zelf nóg meer te verlagen (en dat is op zich al een prestatie) door deze afschuwelijke gebeurtenis te gaan verfilmen. Ze zoeken trouwens nog wel een pakkende titel voor die film. Suggestie, wat denk je van de titel: ‘Lijkenpikkerij in Optima Forma’?

  Trouwens, enige commerciële sluwheid kan hen daarbij niet ontzegd worden want als deze film een kassucces wordt dan ligt er nog voor tientallen jaren materiaal in Parijs, Nice, Madrid, Londen, Brussel, bij Charly Hebdo en vergeet ook de diverse aanslagen op kerstmarkten in Duitsland niet.

  Anders gezegd, van het filmmakende deel van de Gutmenschen hebben we voorlopig geen last want die zijn de komende jaren onder de pannen tenzij ………….. Ik weet het niet maar mij bekruipt een eng gevoel dat het verfilmen van moslimaanslagen niet op dezelfde enthousiaste manier ontvangen zullen worden als de aanslagen door witte mensen maar ik weet eigenlijk niet goed waar dat door komt.

  Like

 8. skeeter // januari 1, 2019 om 19:15 //

  Helemaal niet vreemd, gebeurt dagelijks de verleiding om een voertuig als wapen te gebruiken.

  Like

 9. koddebeier // januari 2, 2019 om 13:46 //

  Als je de bal kaatst moet je………………………………………enz.

  Like

 10. Jack vanderVeen // januari 3, 2019 om 10:13 //

  Dit gaat de man, wegens poging tot moord op zwarten met voorbedachte raden (hij had zijn auto namelijk reeds bij zich) tenminste 10 jaar brommen kosten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s