Nieuw

Trump over Warren’s kans om president te worden: “Dat mag u haar psychiater vragen”

Elizabeth “Pocahontas” Warren, 69, is van plan om Donald Trump uit te dagen bij de presidentsverkiezingen van 2020. Trump zegt dat hij gaarne bereid is om tegen haar op te komen. Maar of ze echt gelooft dat ze kan winnen, mag haar psychiater beantwoorden, zegt hij.

Verleden jaar herfst werd de Democratische senator Elizabeth Warren door Donald Trump bespot en  “Pocahontas” genoemd nadat zij beweerde dat zij Indiaans was.

Later kon worden vastgesteld dat haar oorsprong met 95 procent aan Europa kon worden gebonden.

Nu kondigt Warren, een van de leidende politici in de Democratische partij, aan dat zij bij de verkiezingen van 2020 tegen Trump aantreedt.

– Ze is er niet zo goed in geslaagd om te bewijzen dat ze van Indiaanse oorsprong is. U heeft waarschijnlijk nog meer dan zij heeft. Misschien ik ook, of ik heb helemaal niets, zei Donald Trump tegen Fox News op oudejaarsavond.

Tegelijkertijd wenste hij haar alle geluk en hoopt hij dat ze het goed zal doen. Hij stelt zich graag op tegen haar, verklaarde hij.

Volgens Fox News rekent Warren erop om de presidentsverkiezing totaal te winnen. Maar als Trump wordt gevraagd of ze echt denkt dat ze de verkiezingen kan winnen, is hij niet zo zeker.

– Ik weet het niet. Dat mag u haar psychiater vragen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s