Nieuw

The Federal Reserve Is A Suicide Bomber With A Deeper Agenda

Central bankers are sociopathic in nature and sociopathic people tend to behave like robots. When one understands the motivations of central bankers, or at the very least what their goals are, their actions become rather predictable. The question is, what truly motivates these people?

I believe according to the evidence that the central banks are motivated by ideological zealotry with the core purpose of total global centralization of economic and political power into the hands of a select group of elitists. This agenda is really just a modern “reboot” of feudalism or totalitarianism. They sometimes refer to the plan in public as the “new world order,” or the “global economic reset.” I often refer to the encompassing ideology as “globalism” for the sake of expediency.

Alt-Market >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on The Federal Reserve Is A Suicide Bomber With A Deeper Agenda

  1. Republikein // januari 1, 2019 om 23:19 //

    Serpenten, geen normale mensen.

    Like

  2. Pg. 324: “the powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent private meetings and conferences. The apex of the system was to be the Bank for International Settlements in Basle, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks which were themselves private corporations. Each central bank, in the hands of men like Montagu Norman of the Bank of England, Benjamin Strong of the New York Federal Reserve Bank, Charles Rist of the Bank of France, and Hjalmar Schacht of the Reichsbank, sought to dominate its government by its ability to control Treasury loans, to manipulate foreign exchanges, to influence the level of economic activity in the country, and to influence cooperative politicians by subsequent economic rewards in the business world.”
    Tragedy and Hope, A History of the World in Our Time by Carroll Quigley, 1966

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s