Nieuw

VIDEO: Terroristische misdaad in Engeland: Schreeuwde “Allahu akbar” en stak drie mensen neer

Links: Verdachte terrorist schreeuwt "Allahu Akbar" naar de camera na mesterreur. Rechts: Britse politie grijpt de man. Bron: Facsimile YouTube.

Drie mensen werden op oudejaarsavond op het Victoria Station in Manchester in het noordwesten van Engeland door een islamitische neger met een groot mes neergestoken. Een video laat zien hoe de man “Allahu akbar” roept.

Om 21:00 uur op oudejaarsavond viel een man met een groot mes verschillende mensen aan op het Victoria Station in Manchester.

Twee burgers, een man en een vrouw, raakten ernstig gewond, maar naar verluidt niet levensbedreigend. Evenzo werd er een politieagent neergestoken.

Kort daarna werd een vermoedelijke dader gearresteerd. Volgens RT zouden er tot zeven politieagenten nodig zijn geweest om de man te overmeesteren.

“Ik was heel dicht bij het angstaanjagende gebeuren. Man neergestoken op het platvorm in het Manchester Victoria station. Een halve meter van mij, ik stond op het punt op het spoor te springen sinds de aanvaller een lang keukenmes had. Helemaal overstuur. Dit is een ernstige puinhoop”, schrijft zowel de ooggetuige als de BBC-producer Sam Clack op Twitter.

Een video van het gebeuren laat zien hoe een zwarte man “Allahu akbar” roept.

Volgens Clack zou de dader zowel voor als tijdens zijn misdaad “Allah” hebben geroepen.

Een andere ooggetuige beschrijft hoe ze een “bloedstollende schreeuw” (“bloodcurdling scream”) hoorde en op het treinspoor sprong toen mensen naar haar schreeuwden om te rennen.

– Zolang je doorgaat met het bombarderen van andere landen, zal dit blijven gebeuren, zou de gearresteerde persoon ook hebben geschreeuwd.

Bron:

3 injured in Manchester rail station stabbing, attacker reportedly shouted ‘Allah’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on VIDEO: Terroristische misdaad in Engeland: Schreeuwde “Allahu akbar” en stak drie mensen neer

 1. Fransdo // januari 1, 2019 om 14:43 //

  Welkom bij het echte nieuws!

  Het was zo waar ook op het NOS journaal vanmorgen, kennelijk heeft ook het NOS-journaal goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar. Ze hebben nog een lange weg te gaan en lopen nog een jaar of 15 achter maar goed, het begin is er. Natuurlijk was het geen witte man maar gewoon een man en dan weet je het al. Zeer opmerkelijk is dat het NOS-journaal meldt dat hij een mes had en ‘Allah’ riep. WOOOOW!!! Dat het eventueel een verwarde man was heb ik niet gehoord maar dat hoeft ook niet want dat is bijna de definitie van de Islam en dus vanzelfsprekend.

  Zie vanaf minuut 4: https://youtu.be/sWMdp70-MFU

  Misschien zouden onze politici hier ook even naar moeten kijken. Want dit is jullie schuld. Ook in Nederland is het gebruikelijk om daders te confronteren met de gevolgen van hun daden en dus politici, leef je uit. En svp deze keer geen smoesjes zoals: ‘dit is een verwarde man’ of ‘niet alle moslims zijn zo’. Nee klopt, niet alle moslims zijn zo maar als 5% wel zo is dan heb je toch een enorm probleem binnen gehaald en het is goed dat jullie je eigen neus ook even op deze feiten drukken om daarna weer vrolijk door te gaan ‘tot de orde van de dag’ en je vooral niet te bekommeren om de slachtoffers die jullie beleid inmiddels gemaakt heeft.

  Like

 2. Duchesne // januari 1, 2019 om 14:43 //

  In Duitsland is iemand het zat geworden en heeft zich op migranten geworpen, was het een vader van een slachtoffer, en echtgenoot van een verkrachte vrouw die zichzelf naderhand van het leven heeft beroofd, de echte reden horen we niet, wel dat iemand Xenofoob is of geestesziek….lekker makkelijk, en niemand die het daarna nog opneemt want….mischein is het wel zo…nou mensen, officieel nieuws gefilterd door politie, politiek en pers zelf is per definitie propaganda, maar toch….was Van Speijk eigenlijk ook geen totale narcist die eigen “eer” en gedachte boven het leven van zijn bemanning stelde….

  https://www.rt.com/news/447880-germany-driver-chases-people/

  Is dit terreur, of logisch gevolg van een mens te ver in een hoek gedrukt….

  Like

 3. Duchesne // januari 1, 2019 om 15:08 //

  en “önze” pers heeft dan weer de multiculti heilig is gewoon incident horende bij grote stad aanpak, https://www.ed.nl/buitenland/man-verwondt-drie-mensen-met-messteken-bij-metrostation-in-manchester~a69e9ee0/

  Vraag ik me af of het nu de politiek is op de pers die het meest ziek is….en denk er eens aan dat de meeste informatie voor politici komt van de ochtendkrant en “twitter”en de NPO…
  De meeste beslissingen in Den Haag door onze kamerleden en ministers worden niet genomen na studie van het onderwerp maar na een tour bij de multinational met naar wens toy boy of luxe hoer als achterafje, en een handige keukenset voor de man of vrouw thuis….al die rapporten zijn pr werk van de aanleverings- bedrijven, zelfs de statistieken worden besteld. Hoe kan iemand in godsnaam nog enige eigenwaarde hebben als je op die manier je bestaan tracht te rechtvaardigen…het zijn geen slimme geleerde mensen in de beide kamers, het zijn veel te dure kopieer machines met doorgeef functie. Ontstekkeren !

  Like

 4. Republikein // januari 1, 2019 om 15:43 //

  Ja jongens, show must go on!😖

  Like

 5. Fransdo // januari 1, 2019 om 18:20 //

  Ze zijn allebei ziek. Erger nog dit los je niet op met een simpele anti-bioticakuur zoals Nieuwsuur een tijdje geleden terecht al heeft betoogd en aangetoond dat wetenschappelijk onderzoek vaak wordt gemanipuleerd omdat de echte uitkomsten politiek gezien vaak onwenselijk zijn.
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2257239-klokkenluider-noemt-rapport-over-drugsonderzoeken-wodc-eenzijdig.html

  Dit land wordt bestuurd door een stel achterlijken. Het wordt tijd dat die, als ze al niet op staande voet worden ontslagen, in een positie terecht komen waar ze geen kwaad kunnen zoals magazijnmeester (ze zijn gek op academische titels) of opperstalmeester (dan lijkt het nog wat)

  Dit land en zijn bestuurders zijn dood- en doodziek.

  Like

 6. marhammed // januari 1, 2019 om 19:53 //

  Zeven politie agenten nodig !? Terwijl 1 kogel volstaat !

  Like

 7. Fransdo // januari 1, 2019 om 19:55 //

  In Brazilië gaan ze heel anders om met dit soort randfiguren.

  Like

 8. Ik zag 1 of 4 van dichtbij dit soort duivels en zelfs met hen besproken . Ik heb het aan politie door geven en die luie politie wild niks doen. Ik moest dan Peter R de vries mailen over een dader die loopt vrij in Amsterdam . Peter r de vries mailt mij wel terug maar vraagt of ik kan de gegevens van de slachtoffer vinden. Helaas kan ik ik dat niet in mijn eentje krijgen😔

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s