Nieuw

Soros vreest voor zijn globalistische wereldorde: Trump’s “Revolutie van de wereldpolitiek” ontwikkelt zich tot een succes

Aan het einde van een bewogen en voor Duitsland noodlottig jaar, waarin Merkel en haar criminele bende (bijna) de ondergang van Duitsland hebben bezegeld, wil ik mijn lezers, die geplaagd worden door negatieve berichten, iets aangenaams meegeven:

Een van de centrale figuren van het satanische globalisme, de joodse beursspeculant en de voornaamste drijvende kracht achter de massamigratie naar Europa: George Soros – heeft zich in de loop van het jaar meerdere malen pessimistisch uitgesproken over het succes van de “Nieuwe Wereldorde”, waarvan hij, Merkel, Juncker, Timmermans, Macron – en de VN, de EU, de OIC, de NAVO, Engeland, Frankrijk, Zweden en vooral Duitsland de belangrijkste organisatorische uitvoerders zijn.

Een samengebalde bijna krankzinnige macht, waarvan een essentiële hoeksteen: De VS – als gevolg van het huidige voorzitterschap van de anti-globalist Donald Trump is weggevallen.

De Amerikaanse journalist Tyler Durden berichtte op 22 juni 2018 in een artikel op ZeroHedge dat een blijkbaar wanhopige Soros bang is voor zijn levenswerk: de vernietiging van landen en naties.

Een zwakker artikel, dat Epochtimes (helaas onbecommentarieerd) heeft overgenomen uit het Amerikaanse tijdschrift “ZeroHedge”. Met name verzwakt door zijn taalkundige en mentale vervaging wat betreft de activiteiten van de satanistische globalist en wereldvernietiger Soros. Met zijn speculatieve transacties op de Londense en New Yorkse wisselmarkten is hij verantwoordelijk voor de financiële ondergang van verschillende landen – waarvan hij de ineenstorting van de munt versnelde door zijn persoonlijke hebzucht en in veel gevallen in de eerste plaats mogelijk maakte. Landen als Thailand en de Filipijnen hebben aanhoudingsbevelen lopen tegen Soros – en Soros durft natuurlijk niet langer hun grenzen over te steken.

Met zijn genadeloze steun aan de massale migratie naar Europa (vraag: wie denkt Soros te zijn dat hij als privé-persoon zonder politiek of democratisch mandaat het lot van het oudste culturele en wetenschappelijke continent ter wereld autocratisch en straffeloos mag bepalen? We zullen het nooit vergeten). Soros en zijn criminele bende (onder andere honderden zogenaamde “NGO’s”) zijn de mede-, zo niet de belangrijkste verantwoordelijke werkers van de NWO-agenda, die ongetwijfeld gericht is op de vernietiging van het blanke Europa.

Helaas is ook Epochtimes (die ik overigens zeer waardeer) over een oude vertaalfout gevallen:

Het vertaalt de Amerikaanse term “liberal” in de Duitse term “liberaal”. Dat is verkeerd. De juiste vertaling is “links”. De tekst hieronder moet daarom niet lezen: “Soros staat voor een liberaal-globalistische wereldorde”, maar: “Soros staat voor een links-globalistische wereldorde”.

Een fout die klein lijkt – maar dramatische gevolgen heeft voor het denken en ontvangen van naïeve lezers: Wie heeft er immers iets tegen de “vrijheid”? Bijna niemand. Maar meer en meer mensen begrijpen de duistere kant van de “linkerzijde”, de socialistische politiek.

Toch heb ik het artikel gepubliceerd omdat het laat zien dat de andere kant – onze absolute en meedogenloze doodsvijand – nog lang niet gewonnen heeft.

De Duitse leugen-media (na de tweede naoorlogse SPIEGEL-affaire rond de leugenredacteur Claas Relotius mag deze term nu zonder scrupules standaard worden gebruikt) melden in principe niet zulke sombere prognoses voor de NWO-doctrine en daarmee voor het door de EU bepleite massamigratiebeleid. Om redenen die we weten:

Men wil de hoop niet laten ontkiemen in het Duitse volk, waarvan men dacht dat het uiteindelijk verslagen was.

Mocht er in Duitsland een volksopstand uitbreken, dan moet de eerste aanval in eerste instantie tegen de media gericht zijn.

Dat onze media het speerpunt van de doodsvijand van de Duitsers zijn, hoef ik hier niet meer uit te leggen. De eerste aanval, mocht een collectieve opstand van de Duitsers tegen hun afschaffing ervan zich manifesteren, moet daarom in de eerste plaats gericht zijn op de media: Geen enkele redactie, noch in de gedrukte, noch in de TV/audiomediasector, mag onmiddellijk na het begin van een opstand verslag uitbrengen. Eerst en vooral is het noodzakelijk om alle bekende pro-Merkel media-instellingen op dit gebied te bezetten. Als dit mislukt, mislukt de revolutie.

Michael Mannheimer, 30.12 2018

Epoch Times 24 juni 2018 Bijgewerkt: 27 juni 2018

Soros vreest voor zijn liberaal-globalistische wereldorde – Trump’s “revolutie van de wereldpolitiek” ontwikkelt zich tot een succes

George Soros, ex-president Barack Obama en hun aanhangers, zouden voor de VS voor zeker een andere president wensen dan Donald Trump. Trump brengt de politieke wereldorde in gevaar, klaagt de in Hongarije geboren Amerikaanse miljardair George Soros, “Alles wat mis had kunnen gaan, is misgegaan”, zei de investeerder tegen de Washington Post met het oog op Trump.

George Soros is een omstreden man. Zijn aanhangers noemen hem een filantroop en prijzen hem zeer. Maar Soros, die miljarden heeft ingezet op krimpende economieën, heeft zijn geld gebruikt om over de hele wereld talloze kleurenrevoluties te financieren.

In een interview met de Washington Post:

“Hij had de bliksemsnelle opkomst van Trump niet zien aankomen. De beursspeculant vreest dat ‘Trump bereid is om de wereld te vernietigen’. Hij zal daarom zijn inspanningen en activiteiten tegen alles waar de Amerikaanse president voor staat, verdubbelen.”

Soros staat voor een liberaal-globalistische wereldorde. In zijn thuisland Hongarije wordt hij ervan beschuldigd de migrantencrisis in Europa te ondersteunen en illegale migratie te bevorderen. De beschuldigingen zijn niet uit de lucht gegrepen. Met de Open Society Foundation steunt Soros in feite vele projecten en niet-gouvernementele organisaties die zich actief inzetten voor ongecontroleerde immigratie in de EU.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Soros een felle tegenstander is van de Amerikaanse president. Trump brengt eigenhandig de liberaal-globalistische wereldorde die Soros decennialang had opgebouwd, ten val.

“Het oude paradigma van het belang van de transatlantische betrekkingen? Weggewassen in een eenvoudige golf van Tweets. De christelijke moraal en waarden komen terug in de Amerikaanse samenleving – ideeën die een absolute gruwel zijn voor de atheïstische miljardair,”

becommentarieert het Amerikaanse nieuwsportaal “Zerohedge”.

Inderdaad vernietigt Trump de wereld, maar alleen in ideologische zin – en alleen de wereld die Soros en zijn volgelingen willen. Trump baant de weg naar een wereld die totaal anders is dan de wereld die hij van Barack Obama overnam toen hij aantrad.

De voorganger van Trump werkte aan het concept dat de Verenigde Naties verantwoordelijk zouden moeten zijn voor centrale kwesties en dat de VS en andere landen voor de VN-autoriteit zouden moeten staan. Dit omvat bijvoorbeeld “klimaatbescherming”.

Onder Obama werd een nieuw multilateralisme ingeluid, dat de buitenlandse betrekkingen meer zou hebben verlegd naar een “wereldregering” – een “wereldregering”, die echter sterk onder de indirecte invloed van Amerika zou zijn geweest. De agenda van Obama en Soros was hetzelfde.

Deze agenda impliceert ook dat critici als

“racistische, fascistische volgelingen van de leer van de superioriteit van het blanke ras”

zal worden opgelegd.

Wie zich een andere toekomst voor zijn land voorstelt en dat uitspreekt, bevindt zich onvermijdelijk in de la van de “racisten”. Meningsdictatuur a la links-extremisten. Maar toen kwam Trump. En hij is vastbesloten om een einde te maken aan de agenda van Soros en Obama.

Zoals het “Zerohedge” beschrijft:

“De wereld van Trump is een wereld van onbeperkt Amerikaans unilateralisme. Hij wil van voor af aan het voortouw nemen, terwijl hij tegelijkertijd brutaal campagne voert voor een terugkeer naar een monopolistische sterke macht . Dit is om de – en Trump gelooft dat stellig – vele fouten te corrigeren die Obama, Soros, en alle anderen voor hem opzettelijk hebben gemaakt toen zij door nadelige handelsovereenkomsten en tal van andere onrechtvaardige verplichtingen de macht van Amerika beperkten.”

Deze globale heroriëntatie kan worden omschreven als een “revolutie in de wereldpolitiek”. Want er is een nieuwe manier van denken die vanaf nu de Amerikaanse politiek zal domineren.

Bron:

Mannheimer – Soros fürchtet um seine globalistische Weltordnung: Trumps „Revolution der Weltpolitik“ entwickelt sich zum Erfolg
Epoch – Soros fürchtet um seine liberal-globalistische Weltordnung – Trumps „Revolution der Weltpolitik“ entwickelt sich zum Erfolg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Soros vreest voor zijn globalistische wereldorde: Trump’s “Revolutie van de wereldpolitiek” ontwikkelt zich tot een succes

 1. tim pietersen // januari 1, 2019 om 23:21 //

  “den Medien sind den Feind das Volkes”

  Like

 2. “den Medien sind den Feind das Volkes”

  Ugh !

  “De reden dat we deze website er op na houden is omdat we denken dat het noodzakelijk is om de MSM te slopen voor er verandering mogelijk is in onze huidige situatie. ”

  Uit:
  https://fenixx.org/2018/12/31/statistieken-voor-2018/

  Like

 3. Trump heeft nogal eens forse beschuldigingen richting Soros gedaan, wat let Trump om Soros op te pakken en al zijn tegoeden te bevriezen?
  Zolang hij dat niet doet, is Trump verders ook niet serieus te nemen.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder // januari 2, 2019 om 12:30 //

  Zoals je weet wens Ik iedereen veel geluk en zaligheid, maar bij deze Soros zou het niet fout zijn om enkele hartwippen te krijgen.
  Het gevolg daarvan zal namelijk zijn dat veel mensen zich daar gelukkig en zalig bij zullen voelen.

  Like

 5. juich maar niet te vroeg Henk, dit monster heeft nog een paar hele enge zonen die net zo slecht zijn en staan te trappelen om het over te nemen

  Like

 6. Henk der Niederlánder // januari 2, 2019 om 12:53 //

  Ik weet het Yvonne.
  En daarbij heeft hij ook nog enkele miljardairs als medestander die ook in dezelfde shit participeren en finacieren.

  Like

 7. Republikein // januari 2, 2019 om 16:07 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s