Nieuw

Politie is de controle over grote delen van de Europese hoofdstad kwijt – het beste is om Brussel gecontroleerd uit te laten branden

“Er moet een einde komen aan de politieke correctheid. Het is tijd om te erkennen dat er geen controle meer is in bepaalde wijken”, zegt vakbondsafgevaardigde van de Brusselse brandweer Eric Labourdette.

Vakbondsafgevaardigde bij VSO Eric Labourdette is het geweld op de brandweer beu. “Nog maar eens een oudejaarsnacht waarbij relschoppers, die in sommige wijken overheersen, de Brusselse brandweer hebben aangevallen”, zegt hij in een reactie.

Ga dan niet naar die wijken toe. Waarom zou je mensen redden die niet gered willen worden ? Zorg dat het vuur niet ook overslaat naar andere wijken en laat die jihadenclaves gecontroleerd uitbranden. Anders heb je dit gedoe elk jaar weer.

Volgens de vakbondsman konden brandweerlieden enkele branden niet blussen, omdat er geen politie aanwezig was om hen te beschermen tegen de omstanders.

De Brusselse brandweer moest 83 keer uitrukken, één brandweerwagen werd aangevallen en vernield en moest doorrijden, drie brandweerploegen werden belaagd, één metrostation moest afgesloten worden, 5 politiewagens werden vernield, 11 andere wagens gingen in vlammen op, een apotheek werd geplunderd, bushokjes en straatmeubilair vernield en één persoon werd doodgestoken.

Op Facebook laat de brandweerman weten:

“Omdat hun veiligheid niet gegarandeerd was, besloten de brandweerlieden om niet te stoppen. Toen ze weer wegreden langs de Steenweg op Gent werd hun brandweerwagen bekogeld met allerlei projectielen. Verderop was er wel politie maar die zei dat ze op dat moment niet de nodige middelen had om de brandweerlui te beschermen.

“De brandweermannen keerden terug naar hun post en informeerden de dispatching over de gevaarlijke toestand ter plaatse. Aan de Leopold II-laan kruisten ze een andere brandweerwagen die op weg was naar de Piersstraat en met wie ze tevergeefs radiocontact zochten. Even later hoorden ze dat de brandweerwagen bekogeld was met stenen en schade had opgelopen. Ramen en spiegels sneuvelden en er was ook schade aan de carrosserie.

“Wanneer komen die gepantserde wagens voor onze brandweerlieden eraan??

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Politie is de controle over grote delen van de Europese hoofdstad kwijt – het beste is om Brussel gecontroleerd uit te laten branden

 1. Zet Macron en Brigitte maar in zo’n brandweerauto (zonder beveiliging) dat is wat ze willen.

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt surealistisch……dit zijn geen feestvierders dit zijn gasten die hun no go zone hebben duidelijk gemaakt, niets of niemand is veilig in dit gebied zonder hun goedkeuring ,ze zijn er al lang de controle over kwijt doch toegeven is tevens erkennen dat het systeem faalt ,het systeem dat de waan dat er controle is moet in stand houden ,van een paradox gesproken.
  Op de televisie programma’s uitzenden die met veel geld het werk van de politie laten zien ,hoe goed het apparaat werkt en hoe streng en rechtvaardig ze zijn…….allemaal oogverblinding het werkt voor geen meter meer en als de teef van macron dit een voorbeeld weet te vinden ,wat weet zij dan meer dan wij?????

  Like

 3. antiislamnu // januari 1, 2019 om 21:01 //

  In Syrië ben je nog veiliger dit is echt niet normaal en natuurlijk niemand gearresteerd neem ik aan .
  Als ik weer een boete krijg voor te hard rijden die qua prijs totaal niet in verhouding staat met het strafbaar feit denk ik nog wel even aan deze filmpjes hoe rechtvaardig justitie is.

  Like

 4. Het is altijd mijn stellige overtuiging geweest om deze broeinesten uit te sluiten van nutsdiensten zodra het niet anders meer kan. Moslims klitten bij elkaar en dat is een groot strategisch voordeel voor de staat. Op die manier kun je eenvoudig de watertoevoer (vergiftigen?), de voedseltoevoer, de electriciteitstoevoer etc. afsluiten. Ik denk ook dat dit een keer zal gaan gebeuren.

  Like

 5. Gewoon aan hun lot overlaten. De hulpdiensten moeten zichzelf beschermen en niet meer gaan. Ze willen niet gered worden. Hun eigen kapotte land wordt in Europa nagebootst omdat ze zich daar blijkbaar prettig bij voelen. Stuur ze terug naar hun kapotte land en laat de eigen politie ze daar maar aanpakken. Die doen het daar goed, die weten hoe dat tuig tikt.

  Like

 6. Omsingelen die hele bende door het leger, niemand eruit laten en niks erin laten. Dan ervaren ze hoe het is als je je eigen wijk kapot maakt. Geen drinkwater, geen eten, geen verwarming etc. dan na een paar weken iedereen deporteren naar het land van herkomst en de wijk renoveren voor mensen die het wel kunnen waarderen en dan bedoel ik specifiek niet-moslims.

  Like

 7. Johanna Janssen // januari 3, 2019 om 16:23 //

  Eigenlijk is het niet zo moeilijk om er een einde aan te maken. Geef de criminelen hun zin. Laat de branden branden. Geen hulp sturen. geen aanvoer van wat dan ook., Laat hun aan hun lot over. Want dat is gezien hun gedrag toch overduidelijk. Het woord hulp kent twee kanten.: het geven van, of het accepteren daarvan.

  Like

 8. Johan P // januari 3, 2019 om 22:15 //

  Eigenlijk zou het beste zijn om de wijken af te grendelen en die ‘feestvierders’ een handje te helpen en de rest van die enclave ook in de hens te zetten. Die hele wijk dan gecontroleerd laten uitbranden. Lost heel veel problemen direct op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s