Nieuw

Duitsland: Brandweer moet tijdens reddingsoperatie met machinepistolen worden beschermd

© Pixabay

Het nieuwe jaar begint zoals het oude jaar ten einde is gelopen: onze veiligheidsdiensten en hulpverleners zijn het slachtoffer van migrantengeweld. De “Bild” meldt dat de brandweer rond 02:00 uur op nieuwjaarsmorgen werd opgeroepen omdat er een steekpartij in een Shisha-bar [waterpijp] was.

De reddingsdiensten van de brandweer, vergezeld door zeven politiepatrouillewagens waren snel ter plaatse, op de markt van Barmbek in Hamburg. Maar daar stond reeds een volledig doorgeslagen menigte op hen te wachten. De Shisha-rokers wilden zelfs een voorbijrijdende brandweerwagen bestormen.

Extra inzetkrachten, gewapend met machinepistolen, probeerden de situatie onder controle te krijgen.

De speurtocht naar de oproerkraaiers en messentrekker is tot nu toe vruchteloos gebleven.

Bron:

Hamburg: Feuerwehr muss bei Rettungseinsatz mit Maschinenpistolen beschützt werden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland: Brandweer moet tijdens reddingsoperatie met machinepistolen worden beschermd

 1. Steekpartij hier,steekpartij daar.
  Is het Wettelijk gezien nou eens geen tijd om het in bezit hebben van een mes of steekwapen direct vijf jaar gevangenis oplevert ZONDER PARDON en het inleveren van het eventuele NEDERLANSE PASPOORT,
  Dat kan toch iedere BOERELUL VERZINNEN Alleen de Minister van Justitie NIET,of moeten Wij allemaal vermoord worden door die WILDEN.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja:(

  Like

 3. templars2017 // januari 1, 2019 om 17:40 //

  Hulp verlenen op gevaar van eigen leven omdat het niet verdragen wordt ruikt heel sterk naar anarchie , eerst de boel in de hens steken en dan de brandweer bekogelen ook…….

  Like

 4. Elisabeth // januari 1, 2019 om 20:15 //

  Net ook weer op 20uur journaal gezien hoe politie hier in NL werd bekogeld met vuurwerk en hoe het donkere koppie van zo’n weggevoerd geitenneukertje werd geblurred om t imago van de cultuurverrijkertjes te beschermen…eerder vandaag was het fragment nl nog wel per ongeluk(!) helemaal te zien! Ze leren het ook nooit, die Haagse Maffia!

  Liked by 1 persoon

 5. Germaans Roosje // januari 1, 2019 om 23:28 //

  Gewoon met scherp terugschieten, laten zien (voelen) wie de baas is. Wie spot met de politie of nog erger brandweer/ambulance verdient geen genade. En wie er “onschuldig” omheenstaat had zelf de vuurwerkgooier naar voren moeten schoppen. Zo niet dan ben je automatisch medeplichtig. Maar ja, in dit suikerpoesjesland laten we ons kirrend overlopen. Geweld is het enige dat die woestijnratten begrijpen. Al hoeft het ook weer niet zo rigoreus als ze het in Egypte deden, met een bodycount van 40 voor een touristenbus met 2 doden

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s