Nieuw

De nieuwe president van Brazilië belooft om “de marxistische rotzooi” op te ruimen

Op nieuwjaarsdag werd de nieuwe president van Brazilië, Jair Bolsonaro, ingezworen. De voormalige militair heeft beloofd om korte metten te maken met de criminele bendes die het land teisteren en heeft ook een reeks van koersveranderingen aangekondigd met betrekking tot wat hij karakteriseert als “marxistisch rotzooi”.

Bolsonaro belooft onder andere om de linkse idioterie in het schoolsysteem uit te roeien. Als er naast de vakkennis ook waarden moeten worden aangeleerd, dan is het in dat geval de traditionele gezinswaarden, heeft de nieuw benoemde minister van Onderwijs Ricardo Vélez aangekondigd.

Brazilië zal ook niet als gastheer optreden voor de volgende grote klimaatbijeenkomst. De nieuwe regering trekt haar hosting in omdat men van mening is dat de Armageddon-dag van klimaatverandering overdreven is en propaganda van globaal links en cultuur-marxisten.

Bolsonaro wil ook de banden met de regering van Trump in de Verenigde Staten versterken en kondigt aan dat zij het voorbeeld van de VS zullen volgen en hun ambassade in Israël naar Jeruzalem zullen verhuizen.

Zoals eerder gemeld door Fenixx, maakt de nieuwe regering ook een vuist maken tegen de criminele bendes. De politie krijgt de opdracht om in confrontaties met gewapende bendeleden te schieten om te doden, in Rio de Janeiro worden helikopter-sluipschutters ingezet om gewelddadige straatcriminelen uit te schakelen en alle gezagsgetrouwe Braziliaanse burgers mogen vuurwapens bezitten om zich te beschermen.

Veel van de door Bolsonaro benoemde ministers hebben, net als hijzelf, een militair verleden. Slechts twee van de nieuwe ministers zijn vrouwen.

Rechter Sergio Moro is benoemd tot minister van Justitie. Hij was het die de rechtershamer vasthield toen de voormalige socialistische president Lula da Silva wegens corruptie werd veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf.

Bolsonaro krijgt als president een prima start wat betreft de opiniepeilingen. 75 procent van de Brazilianen is van mening dat de ingeslagen koers van de nieuwe regering de juiste is.

Onder degenen die Bolsonaro eerden tijdens de beëdigingsceremonie, waren er, onder andere, de premiers van respectievelijk Hongarije en Israël, Viktor Orban en Benjamin Netanyahu.

Bron:

Brasiliens nytillträdde president lovar bekämpa ”det marxistiska skräpet”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De nieuwe president van Brazilië belooft om “de marxistische rotzooi” op te ruimen

 1. skeeter // januari 1, 2019 om 19:05 //

  Zie het is niet moeilijk de vinger op de zere plek te leggen, laffe westerse leiers scheiten in de broek bij aleen de gedachte al.

  Like

 2. vitanova@planet.nl // januari 1, 2019 om 19:28 //

  Met die Bolsonaro hebben de brazilianen de vos in het kippenhok binnengelaten: hoezo zit die schoft van een Netanyahu hier nou weer bij dan? Ambassade verplaatsen naar Jerusalem, echt? Dan kan dit toch helemaal nooit goed aflopen voor de brazilianen. Weten die dan niet dat de marxisten de joden zijn? Zijn er dan werkelijk niet meer smaken in de politiek dan linksom of rechtsom genaaid te worden door de joden? Hier word je toch he-le-maal ziek van?

  Like

 3. Inderdaad, wat doet Netanyahu daar..als die zich vertoont klopt er iets niet.

  Like

 4. Waar zionisten regeren, waaronder deze, moeten de natuur en de oorspronkelijke bevolking het ontgelden.

  Like

 5. Misschien een tactische manoeuvre om de joden aan te halen. De voorganger van Bolsonaro ex president Temer heeft een paar miljoen moslims binnengelaten en Bolsonaro wil daarmee misschien een tegengas geven. Moslims komen er niet meer in bij Bolsonaro en is pro Israël, gaat ook zijn ambassade naar VS voorbeeld ook verplaatsen en gaat het de moslims op vele terreinen moeilijk maken evenals andere migranten. Veel te veel werkelozen in Brasil en met meer migranten wordt het alleen maar erger. Het Pact van Marrakesh gaat ook de prullenbak in. We zullen zien wat de toekomst brengt.

  Like

 6. koddebeier // januari 2, 2019 om 13:48 //

  Zo’n opruimer zoeken we hier ook !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s