Nieuw

Computerhackers dreigen 9-11 geheimen te onthullen

© Pixabay

De beruchte hackergroep Dark Overlord eist dat het Amerikaanse establishment een enorme afkoopsom betaalt, anders zal het 18.000 documenten vrijgeven die het publiek “veel antwoorden” geven op samenzweringstheorieën van de terroristische aanslagen op 11 september 2001, schrijft Daily Beast.

De groep heeft een groot aantal advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen gehackt die na de aanslagen de verzekeringszaken hebben afgehandeld.

De documenten zullen “veel antwoorden geven over 9-11 samenzweringstheorieën door middel van onze 18.000 geheime documenten”, schrijft de groep en vervolgt:

“U bent van harte welkom om […..] te verzoeken dat uw documenten formeel worden verwijderd […..] van elke definitieve openbaarmaking van het materiaal. U moet ons echter wel betalen”.

De hackergroep zegt dat ze de verzekeringsgigant Hiscox, de investeringsbank Lloyds of London en de vastgoedmogol Larry Silverstein Properties, die eigenaar was van het World Trade Center toen de Twin Towers instortten, hebben gehackt.

Een woordvoerder van Hiscox Group bevestigt aan Vice technology site Motherboard dat hackers zijn binnengedrongen in een advocatenkantoor dat voor het bedrijf werkte en waarschijnlijk documenten hebben gestolen die voortkomen uit juridische procedures na de aanslagen van 11 september.

Bron:

Hackers Threaten to Dump Insurance Files Related to 9/11 Attacks

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Computerhackers dreigen 9-11 geheimen te onthullen

 1. templars2017 // januari 1, 2019 om 20:26 //

  Als ze slim genoeg zouden wezen dan laten ze eerst de boel betalen en dan via een ander kanaal de documenten toch vrijgeven ……iedereen tevreden

  Liked by 1 persoon

 2. dezoveelsteafpersers // januari 1, 2019 om 23:41 //

  @templars2017
  Hackers anonymus hadden zonder de eis om geld die documenten openbaar gemaakt.

  Like

 3. Republikein // januari 2, 2019 om 15:51 //

  De “avonturen” van Greenstein zijn hier toch al verschenen?

  Like

 4. Republikein // januari 2, 2019 om 15:52 //

  Srry, Silverstein bedoel ik, Greenstein is een pokeraar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s