Nieuw

99 voertuigen in brand gestoken in de moslim-enclave Saint-Denis in Parijs

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash. Auteur: Dawn Armfield.

Gisteravond werden 99 voertuigen in brand gestoken in de moslim-enclave Saint-Denis in Parijs, terwijl ook botsingen met de politie werden gemeld.

het Intelligence Fusion Twitter-account plaatste een kaart waarop stond: “Naast de 99 auto’s die in brand werden gestoken, werden er ook negen ‘vreugdevuren’ geïdentificeerd”.

Het in brand steken van auto’s is een “traditie” geworden voor migrantenjongeren die regelmatig voertuigen in brand steken op oudejaarsavond.

Saint Denis ligt op slechts 6 mijl van de Eiffeltoren en herbergt maar liefst 400.000 illegale immigranten. Van de 1,5 miljoen inwoners van de voorstad zijn er 600.000 moslims uit Noord-Afrika of Afrika ten zuiden van de Sahara en er zijn minstens 160 moskeeën.

Het gebied is een perfecte illustratie van hoe massale migratie en integratie volledig is mislukt.

Volgens journalist Andrew Malone “is het gebied al verloren voor Frankrijk”, met openlijke drugshandel, sharia-rechtbanken, vrouwen die de volledige Burka dragen ondanks het verbod en de angst van de politie om op straat te patrouilleren.

Migrantengebieden in Parijs hebben de afgelopen 15 jaar regelmatig te lijden gehad onder rellen en massale brandstichting van voertuigen, met name in 2005 toen jongeren van voornamelijk Afrikaanse en Noord-Afrikaanse afkomst in totaal 8.000 voertuigen verbrandden in een periode van 3 weken.

In een onlangs gepubliceerd interview waarschuwde de voormalige Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb, dat de veiligheidssituatie in Frankrijk rampzalig is dankzij de massale immigratie.

Op de vraag wat hij van de veiligheidssituatie vond, antwoordde Collomb: “De relaties tussen mensen zijn erg moeilijk, mensen willen niet samenleven.

Onder druk van de vraag of hij dacht dat massale immigratie verantwoordelijk was voor deze onrust, antwoordde Collomb “Enormously so,” alvorens te erkennen dat Frankrijk geen immigratie meer nodig had.

“De gemeenschappen in Frankrijk raken steeds meer in conflict met elkaar en het wordt steeds gewelddadiger”, aldus Collomb, die het met de interviewer eens is dat een vorm van maatschappelijke ontwrichting zoals tweedeling of afscheiding een belangrijk punt van zorg was.

“Hoeveel tijd hebben we voordat het te laat is” vroeg de interviewer aan Collomb, waarop hij antwoordde: “Ik wil geen angst creëren, maar ik denk dat er nog maar weinig tijd over is…..Het is moeilijk in te schatten, maar ik zou zeggen dat de situatie binnen vijf jaar onomkeerbaar kan worden. Ja, we hebben vijf, zes jaar om het ergste te voorkomen.

Dit alles heeft de Franse president Macron er echter niet van weerhouden om aan te geven dat hij een opengrenzenbeleid zal voortzetten.

Tijdens een televisieoptreden in april zei Macron dat massale migratie het “lot” van Europa was en dat de Afrikanen het continent “nog vele jaren zullen blijven binnenstromen”.

Uit een recente enquête van Ifop bleek dat 79 procent van de burgers van het land van mening is dat Frankrijk geen immigranten meer nodig heeft.

Bron:

99 VEHICLES SET ON FIRE IN MIGRANT-HEAVY PARIS SUBURB ON NEW YEAR’S EVE

In Lyon gingen 50 auto’s in vlammen op:

30 in de buurt van Marseille:

Volgens hetzelfde twitter-account zouden in heel Frankrijk 300 auto’s in vlammen zijn opgegaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on 99 voertuigen in brand gestoken in de moslim-enclave Saint-Denis in Parijs

 1. Fransdo // januari 2, 2019 om 10:52 //

  Hier heb ik weinig woorden voor. Het maakt mij stil. Als een gekozen president van een land in Europa zegt dat massale migratie het ‘lot’ van Europa is, dat Afrikanen het continent nog vele jaren zullen blijven binnen stromen terwijl hij dagelijks of op zijn minst regelmatig de rampzalige gevolgen van zijn eigen beleid ziet, wij in Nederland een zelfde soort Minister-President hebben die met de ondertekening van het verdrag van Marrakesh Nederland breed lachend weg geeft, dan is de uitdrukking ‘ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom’ niet meer voldoende om de lading van een volledige gebrek aan enige functionele en praktische intelligentie te dekken.

  Het enige sprankje hoop dat ik nog heb is dat ‘de grote ommekeer’ inmiddels in gang lijkt te zijn gezet. Misschien is het nog niet te laat om dit wanbeheer te stoppen.

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // januari 2, 2019 om 11:08 //

  Tja, dit weten we nu al allemaal echter wat mij toch steeds weer blijft verbazen is het simpele FEIT dat “onze” (mijn God, niet de mijne!!) MSM niets van al dit moois naar buiten brengen!
  Heb zojuist even op startpagina.nl bij algemeen “nieuws” gekeken en mijn tenen krullen hiervan.
  Ik heb echter het telefoonnummer van een verslaggever van SBS6 en ben van plan om hem te bellen met de vraag of hij als hij in de buurt is eens eventjes bij mij langs wil komen!

  Dit gaat me wel lukken want ik heb wel een plannetje hiervoor.
  Deze lege flessen welke zich zgnd journalisten noemen zijn helemaal niets, minder dan drek voor mij in elk geval!

  En het bovenstaande plaatje……..wen er maar aan zou ik willen zeggen want dit is met alle toetsenbordtijgers welke het steeds maar weer hebben over “we” en “ze” die het moeten doen en het wel goed vinden verder!

  Nou, IK vind het niet goed zo, en daarbij, dit is mijn land en niet dat van negers, arabieren of wat dies meer zei en zal ervoor (gaan) vechten!!

  Daarbij mogen alle lamzakken gewoon achter hun pc’tje blijven zitten, daar heb ik toch helemaal geen ene flikker aan Capiche!

  Wie komen wil is welkom, de rest barst maar mooi!
  Hoop dat ik duidelijk was!!!

  Gladiator

  Like

 3. erg irritant dat hier de franse bronnen en taal worden geboycott en zelfs engels in de mond van een franse ex minister worden gelegd en mijlen niet eens worden vertaald. Het is de weerslag van onderuit gehaald onderwijs en een knieval voor de anglosaxische globalisten die met geacht wordt te bestrijden. Straks meldt men het nieuws alleen nog in het arabisch met deze culuur verachtende mentaliteit.

  Like

 4. Duchesne // januari 2, 2019 om 12:24 //

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2976479/jongeren-gedwongen-te-pinnen-en-beroofd-op-nieuwjaarsdag

  De Jihzaa word vroeg opgehaald dit jaar….overal in Nederland worden dagelijks jongeren afgeperst en beroofd door…in het belang van het onderzoek geeft de politie geen verdere informatie…/lees: het is politiek correct niet wijs daderinformatie te geven met provinciale staten verkiezingen op komt…

  Like

 5. Duchesne // januari 2, 2019 om 12:44 //

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2977100/17-jarige-jongen-van-fiets-getrapt-door-baldadige-jeugd

  Is er geen Krav Maga leraar die deze jongen kan helpen, want dit is een trauma dat enkel met je eigen slag en slacht kracht ontdekken kan worden opgelost…

  Like

 6. Gladiator // januari 2, 2019 om 15:03 //

  Niemand van jullie allemaal is bereid om er iets aan te doen dan een of ander “dagblad” te citeren…….shame on you!!

  ONZE JEUGD wordt belaagd, afgeperst, bestolen, bedreigd, mishandeld, en………vermoord…..en de politie (bah, ik walg al bij het in de mond nemen van dit achterlijke woord en ja ik meen hier ELKE politieagent in Nederland mee want dit zijn zonder uitzondering slechte mensen!!) doet niets…………dan onbewapende onnozele onschuldige Nederlandse burgers in de WURGGREEP NEMEN, ze van ONDER TOT BOVEN te bespuiten met GAS, de WAPENSTOKKEN er BUITENPROPORTIONEEL eroverheen laten gaan en ze OPSLUITEN en dan nog doen jullie helemaal niets!
  Lam kutvolk, zo, dit moest ik nog ff kwijt en nu bekijk het maar!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 7. Gladiator

  Je irritatie is absoluut herkenbaar.

  Echter, het merendeel van het NL volk is het wat mij betreft -gezien hun opstelling- niet waard om voor hen de ‘kastanjes’ uit het vuur te halen. De laatste twee decennia zijn er voldoende aanwijzingen geweest om de kop uit ‘de aars’ te halen.
  ’t Merendeel echter ‘pit’ gewoon door.
  Daarbij is het naar mijn idee al te laat, het “uur nul” inmiddels gepasseerd.
  Het enige wachten is op het moment dat de totale chaos uitbreekt.

  Afwachten dus ?
  Yep!

  En wel simpelweg vanwege het feit dat de wil van het grootste deel van de politiek om de ellende een halt toe te roepen en orde op zaken te stellen zoals we weten, nihil cq totaal afwezig is. Sterker,..het omgekeerde is waar.
  Daarnaast is het grootste deel van de NL bevolking blijkbaar druk doende met van alles en nog wat behalve met hun nabije toekomst.
  Dus het leven in de waagschaal stellen voor dit soort Nederlanders welke uitblinken in totale desinteresse mbt land, vrijheid, cultuur en eigenheid, lijkt mij niet de juiste keuze.

  Overigens zag je diezelfde ‘betrokkenheid’ ook al tijdens WO-II.
  Slechts een klein smaldeel wat zich verzette tegen de bezetter, de rest vond het eigenlijk wel ‘goed’.
  (tot aan het moment dat de oorlog voorbij was natuurlijk en plotseling ‘iedereen en z’n moeder’ in het verzet had gezeten……)

  Dus nee, dit land zal eerst moeten branden en wel in de meest letterlijke zin alvorens de weg ingeslagen kan worden tot verandering/verbetering.

  Wat dan wel?
  De zorg voor de eigen veiligheid én dierbaren.
  Dat is het hetgeen waar ik mij al enkele jaren op heb ingesteld.
  Want zoals gezegd,…het overgrote deel van de medeburgers is het simpelweg niet waard!

  Like

 8. Gladiator // januari 2, 2019 om 19:16 //

  @Axel,

  Beste, geweldig dat het u is opgevallen dat mijn irritatie herkenbaar is waarvoor mijn dank, zo weet ik tenminste dat er nog IEMAND wakker is echter ik zit met 1 probleem.

  Ik heb een aantal kinderen en zelfs al 2 kleinkinderen.
  Afgelopen dagen heb ik zo hier en daar nog eens een visje uitgegooid echter sindsdien zit de schrik er nog veel meer in!!

  De jeugd, (en dan heb ik het over HBO personen, dus echt geen “dommeriken” waarmee ik dus niet wil aangeven dat iemand onder HBO dom is, laat dat duidelijk zijn) weet NIETS van al dit moois wat er om ons heen gebeurd, niets!
  En kijkt u zelf nu eens gewoon vandaag bij startpagina.nl wat daar te vinden is van “nieuws” !
  Vergelijk dit met Fenixx van vandaag en we weten beiden waar we over praten!

  Dan nog even terugkomen op uw opmerking inzake de “politiek” !!
  Beste, ik heb een naar mijn idee erg goed plan. Dit voorziet er echter NIET in dat dit TUIG mag blijven van MIJ!!

  Meer kan ik hier niet over kwijt op nog 1 dingetje na misschien, dit is UITVOERBAAR, met relatief weinig mensen (300).

  Meer weten!!!???

  Fijn, bij mij in de bongerd bij de vuurkorf, en niet morgen maar wanneer het U en de rest uitkomt.

  Tot dan,

  Sweet Dreams

  Gladiator
  ps ik doe dit niet meer lang daar mijn aanwijzingen erop wijzen, en geloof me ik ga niet over 1 nacht ijs, dat de megacrash in de 1e helft van 2019 gaat plaatsvinden, daarna is het dus over en sluiten voor mij en dan hoop ik dat iedereen zichzelf goed kan redden wat ik ten stelligste betwijfel maar dat, beste, is nu net de bedoeling van onze psychopaten in de Haagse poppenkast!
  Ook zal ik binnenkort contact leggen met een verslaggever van SBS6 om hem over zijn bolletje te aaien. Ik ken hem uit een eerder recent contact!
  Hij krijgt 1 kans!

  Like

 9. Fransdo // januari 2, 2019 om 22:26 //

  @Gladiator, ik heb even gewacht met reageren. Ik begrijp je en in jouw ogen ben ik misschien een lafaard hoewel ik marinier geweest ben.

  Het punt is dat ik mijn ongenoegen wil uiten en niet dat ik er bovenop wil slaan. We zijn het eens over onze afwijzing van het migrantenbeleid. We verschillen over de manier om het op te lossen. Ik geloof in een democratische oplossing. Als dit kabinet al niet voortijdig valt dan mag ik toch aannemen dat er op een gegeven moment mee wordt afgerekend door de kiezers. Mocht dat niet gebeuren dan is het kennelijk de wil van de kiezers om ook van Nederland een grote teringzooi te maken maar dan ga ik niet met mijn geweer de straat op maar dan ga ik weg hier.
  Donner zei het toen ook al: als het merendeel van de bevolking wil dat wij hier de Sharia invoeren dan voeren we hier de Sharia in.

  In de tussentijd vraag ik me af waarom er in Nederland eigenlijk zo weinig gebeurt. Een enkel incident in Den Haag waarbij iemand wild om zich heen steekt. Een incident in Amsterdam waar iemand met een auto op een paar mensen in rijdt, op 31 augustus steekt de een of andere mongool in Amsterdam 2 Amerikanen neer, er zijn wat aanslagen geweest op moskeeën en er zijn wat aanslagen voorkomen en dat is het dan……. in Nederland, althans recent, Theo van Gogh was in 2004.

  Gevolg is dat de Nederlandse bevolking denkt dat het hardstikke goed gaat omdat het buitenlandse nieuws bij hen wordt weg gehouden. En wat wil je dan? Schietend met een geweer het Binnenhof op rennen? Dat kan ik je bij voorbaat al voorspellen hoe dat gaat aflopen.

  Ik zie voorlopig geen echte oplossing behalve dan petities ondertekenen en hier en elders mijn gal spuwen. Die oplossing is misschien wel aanstaande want die gele hesjesbeweging is volgens mij nog slechts het voorgerecht. De hoofdmaaltijd komt nog.

  Like

 10. Duchesne // januari 2, 2019 om 23:18 //

  Fransdo……ik tel als terreur vooral de dagelijkse dingen zoals afpersing van kinderen en bejaarden en de verkrachtingen waarvan aangifte al bijna een misdaad is geworden…de dagelijkse dingen, mijn buurvrouw van 87 die haar huis niet meer uitdurft….dat is voor mij terreur. De echte terreur, wanneer je niet meer het bos in kunt of na 18.00 op straat omdat het dan eigendom word van uitheemse volksstammen….dat soort dingen.
  Als IS echt terreur wilde zaaien uit wraak voor weet ik veel wat dan zouden politici het doelwit zijn en multinationals, dat zijn de oorlogshitsers en de plunderaars. Maar die laten ze ruim met rust….mag je jezelf vragen gaan stellen…en wie worden er beter van chaos en verval….nog een vraag waarmee je de daders kunt vinden….

  Ik ga mee in het punt dat het vrij weinig zin heeft oorlog te gaan voeren zonder de steun van je eigen volk en soort, of als je feitelijk niets hebt en je toekomst toch in armoede en multiculti goldflakes tegemoet kunt zien, werkt niet. Oorlog werkt prima als je wilt en het is heel veel makkelijker om ergens op te schieten dan de gaten dicht te naaien….
  Laat hen die iets te verliezen hebben maar betalen voor hen die hun bezit gaan verdedigen. Doen die vieze krenten niet. Dan is emigratie een goede optie, en behalve dat, half Nederland is een chemische stortplaats van “Vaderlandsche” bedrijven die onze economie naar een hoger peil hebben geholpen…..beurkkkk, kots over de toetsen…

  Like

 11. En Allah zag dat het goed was. 🙂

  Like

 12. De medaille voor ‘het meest zelfdestructieve land’ gaat naar?

  Like

 13. Gladiator // januari 3, 2019 om 00:56 //

  @Fransdo,

  Zo lang u praat en geloofd in de Nederlandse politiek heeft discussie met u geen enkele zin.!!
  Dit moet u nu toch wel langzamerhand doorhebben dat u cq “het volk” niets te stemmen of te kiezen heeft, ze hebben uitsluitend de ILLUSIE dat ze iets te kiezen hebben!!

  De tweede “partij” van NL stond buiten beeld bij de “onderhandelingen” en ja, ik zet alles wat onnozel of fake is tussen aanhalingstekens!

  Politiek beste, daar heeft u en de rest van het gepeupel zich niet mee te bemoeien!!

  En vwb het schieten op het binnenhof, laat ik daar nu echt geen zin in hebben al zouden ze aan mij een harde dobber krijgen, vooral als ik voorbereid zou zijn echter verliezen doe je het altijd.
  Denk echter wel dat ik heel wat meer schade toebreng dan de meesten hier wat niet wil zeggen dat ik daar trots op ben!!
  Ben dus geen kamikaze, laat dat duidelijk zijn!

  Maar heb wel een plan, een goed plan, denk zelfs een heel goed plan……..maar alleen…….njet, not, non, nicht, niet….gaat echt niet lukken!

  Maar, zou zeggen droom maar alvast van het FEIT dat jullie binnenkort jullie HUIZEN mogen delen met dat tuig, en niet alleen jullie huizen, daar komt al heel snel meer van.

  Ik lul maar wat…???!!!

  Wait and see!!!

  Gladiator
  ps Ben hier nog een maandje denk ik, daarna is het afscheid voor mij hier, kost tijd, veel tijd en levert nul komma nul op!

  Liked by 2 people

 14. En die ene like dan? 🙂

  Like

 15. Fransdo // januari 3, 2019 om 11:42 //

  @Gladiator

  Ik denk dat het geen illusie is dat we iets te kiezen hebben. Alleen kiezen we nu nog steeds voor de, in mijn ogen, verkeerde partijen. Maar stel dat het zo ver zou komen dat er straks een meerderheid ontstaat van PVV en FVD, dan is het toch echt snel afgelopen met die huidige waanzin in Nederland met een premier die het woord ‘liegen’ naar een hoger plan heeft getild en waar Gutmenschen en politici zich gedragen op een manier dat als zij dat gedaan hadden in WO2 zij na de oorlog veroordeeld zouden worden vanwege landverraad en/of hulp aan de vijand. En dan laat ik het onderwerp ‘recht op vrije meningsuiting’ op dit moment maar even voor wat het is.

  Het doet me deugd dat je geen Kamikaze bent want ik denk dat dat niet de manier is. Ik denk dat in het huidige politiek bestel ‘kiezen’ wel de juiste manier is. En dat moet je niet onderschatten. Hoewel er nog grote delen in Nederland zijn die nog niet ‘besmet’ zijn met het multiculturalisme worden Nederlanders in het algemeen steeds meer geconfronteerd met de nare gevolgen van de migrantenindustrie. Ook krijgt elke Nederlander te maken met de recente belastingverhogingen om die waanzin maar te kunnen blijven betalen. Steeds meer mensen maken ook gebruik van sociale media waar ze het echte nieuws krijgen te zien in plaats van het nepnieuws in het journaal en bij Nieuwsuur.

  Ik weet ook zeker dat veel mensen hier meelezen zonder mee te praten al was het alleen maar de AIVD. Als je op YouTube de zoekterm ‘Marokkanen’ al dan niet in combinatie met ‘politie’ intoetst dan krijg je een partij bagger over je heen die zijn weerga niet kent.

  Andere Nederlanders zien dat ook. De NPO kan het echte nieuws misschien verborgen houden maar zij kunnen niet verhinderen dat dat echte nieuws toch zijn weg vindt. Jan Roos is ook al goed bezig geweest, Pat Condell is goed bezig en zo komen er steeds meer zoals Tommy Robinson die op 1 dag werd gearresteerd, voorgeleid, veroordeeld zonder advocaat en gevangen gezet voor ……………. het geven van zijn mening. In Nederland kennen we natuurlijk de Geert Wilders zaken waarbij ik meen dat wij er zelf niets voor hoeven te doen om onze eigen Klassenjustitie voor paal te zetten omdat ze heel goed in staat zijn om dat zelf te doen.

  Voor wat betreft die huizen die we volgens jou moeten gaan delen, dat gaat volgens mij niet gebeuren. Ik weet dat het in Spanje wel is gebeurd maar daar ging het om tijdelijke huurhuizen. Als eigenaar van mijn eigen huis laat ik me daar echt niet uit zetten. Mogelijk wordt daar in Linkse denktanks al wel over nagedacht maar hoewel ik geen gulden geef voor het intellectuele denkniveau aldaar zijn ze nu ook weer niet zo dom dat ze niet zouden inzien dat ze dat toch echt niet kunnen maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s