Nieuw

We Have Reached Levels of Absurdity We Never Thought Were Possible

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on We Have Reached Levels of Absurdity We Never Thought Were Possible

 1. Fransdo // januari 1, 2019 om 00:11 //

  Leuke video maar niets nieuws onder de zon. Ook hier in Nederland speelt dit.

  Enige lichten der lichten aan de kant van overheid en Publieke omroep hebben ook geprobeerd om bijvoorbeeld het programma ‘Opsporing Verzocht’ te beïnvloeden. Het programma moest zogenaamd ‘een meer realistische afspiegeling van de maatschappij’ laten zien het liefst zonder Marokkanen. Onze zelf benoemde pseudo intellectuele elite begreep kennelijk weer eens niet in één keer dat dit al lang het geval was. Vandaar ook dat hen, eigenlijk overbodig, meegedeeld moest worden dat dit een realistische afspiegeling was!!

  https://www.ad.nl/binnenland/overheid-en-npo-willen-minder-marokkanen-in-opsporing-verzocht~aaf87f04/

  Kijk, daarom is het ook nu al zo’n zooitje in dit land want ‘dit’ bestuurt ook ons land. Daarom kun je ook aanslagen plegen tot je een ons weegt, onze elite gaat pas begrijpen dat er wat mis is als ook hier de moorden en aanslagen toenemen en een burgeroorlog een feit is en dan nog betwijfel ik of het doordringt want ongetwijfeld zien zij de Nederlandse opstandelingen in eerste instantie dan als de criminelen die ons land onveilig maken.

  Conclusie: dit zooitje wat er nu zit moet weg, ik wil een stelletje weldenkende mensen op die plaatsen hebben en geen stel morans wat we nu hebben. .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s