Nieuw

Statistieken voor 2018

Pixabay

Zoals gebruikelijk aan het einde van het jaar.

Gisteren, 30 december; 31.575 views, 15.029 bezoekers.

De hele week ziet er zo uit:

De best gelezen stukjes van het afgelopen jaar:

Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering  – 190.520

Moeder schiet pedofiel dood in kamer van dochter – knalt zijn halve hoofd er af  – 84.501

Dit zijn de drie hufters die 13-jarig meisje tot bloedens toe verkrachtten  – 59.971

Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld  – 50.677

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa  – 40.877

Dat laatste stukje is van vorig jaar, de anderen van dit jaar.

Meerjaars-overzicht:

5.960.956 views in 2018 tegen 4.823.131 in 2017, dat is mooi een stijging van 1 miljoen. Minder mooi is:

1.789.321 bezoekers in 2018 tegen 1.852.327 bezoekers vorig jaar. Dat is een lichte daling.

Dat gaan we volgend jaar goedmaken. Lange tijd leek het er op dat we ook die bijna 6 miljoen [ … ] views niet zouden gaan halen dit jaar.

Halverwege het jaar zijn we twee mede-redacteurs kwijtgeraakt zoals u waarschijnlijk weet. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Bolo en Tijl nogmaals voor de jarenlange samenwerking te bedanken, en wij betreuren het evenzeer dat onze zienswijzen uiteen gelopen zijn. Rommel en ik waarderen het zeer dat we in goed overleg en vrede uit elkaar zijn gegaan (we hebben in het verleden wel eens anders gezien), en wensen jullie alle succes met waar jullie nu bezig zijn. Het was echter altijd onze insteek om álles en iédereen kritisch te beschouwen en daarbij geen uitzonderingen te maken.

We hebben ook een aantal nieuwe inzenders mogen begroeten dit jaar die stukjes afleveren van een naar onze mening uitmuntende kwaliteit; N. Arcist en Eordred. Dat is naast onze vaste leveranciers uit de comments Duchesne en Horatius, en recentelijk een eerste stukje van Fransdo.

Maandoverzicht 2018

En dan begrijp je ook waarom ik in de vorige alinea vol vertrouwen zei: ‘Dat gaan we volgend jaar goedmaken’:

Januari is nooit onze sterkste maand, elk jaar was het bezoek in januari aanmerkelijk lager dan de december er voor. Normaal pikt het dan weer wat op, maar dit jaar had ik precies de hele maand februari geen internet. Dat verklaart de dip in februari. ‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard’, maar bezoekers komen met tegenzin (nee jij niet) en gaan met de vliegende wiedeweerga, lijkt het wel.

Juni-juli is het moment dat we afscheid namen van twee redactieleden. De tweede helft van het jaar hebben we vier van de zes maanden tegen de 700.000 views aan zitten tikken. Dat geeft ons moed. En dat hopen we volgend jaar vast te kunnen houden en we zouden het leuk vinden om er eens overheen te gaan.

En daar kunnen jullie bij helpen. Deel onze stukjes, gebruik wat van die ‘social-media’ buttons onder elk artikel. De reden dat we deze website er op na houden is omdat we denken dat het noodzakelijk is om de MSM te slopen voor er verandering mogelijk is in onze huidige situatie. We leven onderhand in een Orwelliaanse dictatuur, en de belangrijkste spelers daarin zijn de nepnieuws-systeemmedia. Die kunnen we slopen, niet alleen wij, maar de vele alternatieve media samen. En daar ligt ook voor de passieve lezer een rol.

Verder zie ik geen heel schokkende dingen in de stats om te vermelden.

Rest ons nog om U allen een heel geweldig en gelukkig Nieuwjaar te wensen alvast. Doe voorzichtig met het vuurwerk en houd rekening met de huisdieren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

33 Comments on Statistieken voor 2018

 1. We gaan 2019 eens heel constructief maken en ik ga trachten mijn schrijfauwten tot 0 reduceren. Ook wil ik proberen positieve oplossings gerichte zaken te schrijven en mezelf niet te laten verleiden door fictieve nekschoten die ik sommigen toebedeel. Wat dat betreft is 2019 een jaar waarin dromen waarheid kunnen worden. Leven als slaaf en alles zien verkankeren is niet mijn idee van een democratie en een smenleving, die hoort innsamenwerking en met wederzijds respect te floreren, en niet als geldkraan en fontijn van de jeugd voor incapabelen te dienen.

  Vrijheid en mens zijn, een doel om voor te leven, een reden om voor te vechten.

  Like

 2. Niet slecht, gefeliciteerd. In 2019 gaan alle records eraan want het wordt onstuimig.

  Like

 3. Jochem Jaarsma // december 31, 2018 om 13:04 //

  Goed bezig Fenixx, en dank voor al het broodnodige werk dat jullie verzetten. Iedereen de beste wensen voor 2019, en dat het nieuwe jaar -al is het maar iets van- een ommekeer zal laten zien in dit eens zo mooie landje.

  Like

 4. Jullie ook een mooi uiteinde en een goed en gezond 2019

  Like

 5. Ik heb ‘m keihard ‘gejat’, maar vind ‘m wel mooi, dus bij deze:

  Ten eerste aan de redactie; de directe krachten achter ‘Fenixx’,
  daarop direct volgend: aan ‘Ons Allen’:

  ‘Een Prachtig, Krachtig Nieuw Jaar.
  Laten we er iets Moois van maken.
  Laten we ons beseffen:
  We Are The Ones, We’re Waiting For !!!’

  ‘What we all can do, is try to solve the smallest problem you can find’, is een andere uitspraak die ik onlangs meekreeg.

  Hoe dan ook: ik wens alle positief-gerelateerde Fenixx-lieden Alle Geluk van de Wereld !!!!
  Gisteren; eergisteren; vandaag, morgen, overmorgen en alle dagen daarna.
  Maar eens zien wat 2019 ons gaat brengen.
  Op de goede afloop of minstens goede ontwikkelingen !!
  Proost – Cheers – Skol

  Like

 6. antiislamnu // december 31, 2018 om 13:36 //

  Bedankt fennix en jullie site promoot ik al heel lang bij vrienden en kennissen hoop dat de views vertienvoudiging.
  Proost op de enige echte nieuws site van Nederland.

  Like

 7. @Duchesne, even voor ‘de statistieken’: dat dumpadres, heb ik mogen constateren, is niet langer functioneel; uit de lucht of niet in staat nog iets te kunnen ontvangen, was de inhoud van de mededeling. Dus dat moeten we anders zien te fiksen. Uitwisseling via redactie, wanneer dat mogelijk en toegestaan is, wellicht..

  Like

 8. Ter aanvulling:

  Ik heb geweldig respect voor degenen die al het werk verrichten om een vrije media website als Fenixx meervoudig-actief in de lucht en het leven te houden.
  Dit te doen, vergt nogal wat, o.a. aan tijd; inspanning; incasseringsvermogen; geduld; focus; doorzettingsvermogen; etc.
  Dat realiseer ik me heel goed. Petje af hiervoor !!
  Tevens alle kracht toegewenst die er nodig is om e.e.a. voort te zetten, voor zolang als het mag duren.
  Niets is voor eeuwig, heb ik me lang geleden al gerealiseerd.
  Bij deze en op de laatste dag van het jaar 2018:
  ‘Dank U, voor alles wat ik tot dusver mocht leren en ook mocht ventileren.’

  Sharing is caring!
  Fenixx mijn favoriete ‘stamkroeg’.

  HAPPY NEW YEAR !!!!

  Like

 9. @Duchesne, ter aanvulling: mocht e.e.a. te zijn toegestaan/te realiseren, ben ikzelf al in bezit van het contactadres. Jij wellicht, gezien de tijd, ook en in dat geval behoeven we alleen nog groen licht. Voor de goed verstaander … 😉

  Like

 10. Scrutinizer // december 31, 2018 om 15:58 //

  Even opnieuw iets van me laten horen.
  Sinds midden oktober ben ik ENORM achterop geraakt met van alles t.g.v. een verkeersongeval.
  (Gelukkig zijn al mijn familieleden ongedeerd – verder geen commentaar)
  Daarom sindsdien ABSOLUUT geen tijd meer voor (lange) reaguursels.
  Ik blijf evenwel trouw lezer van deze interessante site, dus zo help ik minstens aan het boosten van de statistiekjes.

  Vermoedelijk zal het nog heel lang duren eer ik ooit terug iets post.
  Eerst en vooral omdat ik nog maanden bezig zal zijn met backlog in andere zaken, maar ook omdat ik de impact als relatief gering beschouw. Misschien kan ik af en toe wel eens iemand van een standpunt overtuigen maar tot actie overgaan, doet haast niemand. Ik doel dan m.n. op de afgeleide pagina van Project Exodus. Hoeveel mensen hebben inmiddels concrete stappen gezet richting emigratie? Neen, het hoeft niet om Uruguay te gaan. Maar hoeveel lezers zijn ondertussen nou concreet verkast naar Singapore of Nieuw Zeeland of zijn er minstens op verkenningsreis geweest en hebben de procedure opgestart om er een verblijfsvergunning aan te vragen?

  Maar goed, dit valt de redactie van deze site uiteraard niet te verwijten.
  Ik blijf dus onverminderd groot fan van deze zeer informatieve site die onthult wat het establishment en de MSM onder het tapijt willen vegen, zowel qua actualiteit als qua geschiedenis.
  Ik ben dus blij dat deze site bestaat en ben de redactie dus dankbaar voor hun tomeloze inzet voor de goede zaak (ook al deel ik niet steeds hun zienswijzen voor de volle 100%).
  Rest mij dus hen een gelukkig en voorspoedig 2019 toe te wensen en dat al hun statistische doelen mogen uitkomen.

  ===

  LBNL als Tijl dit leest: ik begrijp en respecteer dat je geen artikelen meer wenst in te zenden maar misschien kan je af en toe nog wel eens reageren in de comments? Ik mis je bijdragen.

  Like

 11. Greengo..voor mij prima…

  Like

 12. Scrutinizer : ik ! En Hongarije staat op de aankomende eerst volgende reis, maar weet je, het kost geld en in tegenstelling tot anderen mist dat hier ter huize wel eens, dus er is veel losse eindjes knopen nodig om van a naar b te gaan, de huisraad word al innstukjes en beetjes verkocht maar snel gaat het nog niet, maar ik ben bezig. Niet voor niets dus. groet en beterschap en succes met alles, Duchesne

  Like

 13. Republikein // december 31, 2018 om 18:05 //

  Gefeliciteerd, als er gelegenheid is verwijs ik naar deze site, cheers iedereen.

  Like

 14. De beste wensen voor 2019.
  Als de helft van de viewers nu eens als goed voornemen een demonstratie van bijv. Pegida bijwoont, anti-anti-Zwarte-Piet mag ook, dan wordt het een heel mooi jaar.

  Liked by 2 people

 15. @Duchesne & Mods, bij permissie had ik het zo bedacht: in de titel zal ik mijn nickname weergeven en na verzending, op een dan meest handig draadje, laat ik weten op welke datum & op welk tijdstip mijn bericht verzonden is ter verificatie. Is dat een optie?

  Like

 16. Alles wat maar wenselijk voor een goed maar vooral vredig jaar
  Fenixx, allen succes gewenst!!

  Like

 17. Scrutinizer // december 31, 2018 om 20:49 //

  @Duchesne
  Dank voor de wensen! Ikzelf ben gelukkig ongedeerd en mijn familie trouwens ook maar de nasleep (politie, reparatie, gerecht, verzekering, …). Dat kostte me ca. 2 maanden productiviteit en die achterstand leidde dan tot deadlines missen op andere fronten en dus dAAr een hoop -afgeleide- schade en zo blijft een mens maar brandjes blussen. Een fout (van een ander) gedurende 1 seconde, zet je meteen MAANDEN achteruit en bovenop de directe kosten, heb je dan de schade aan de “brandjes” t.g.v. de gemiste deadlines. Echt, ik wens die niemand toe, zeker niet een reeds overwerkte gestresste neuroot.

  Verder ben ik blij dat je concrete stappen onderneemt. Ook al heb ik reserves t.a.v. Hongarije (omdat ik vrees dat i.g.v. oorlog tussen Nato en Rusland heel Oost-Europa in de gevarenzone ligt), ten minste onderneem jij iets concreets om je lot in eigen hand te nemen. En misschien … zal uiteindelijk blijken dat Hongarije toch een veel betere keus was dan Uruguay. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Ik wens je alleszins veel succes.

  Overigens heb ik me voorgenomen om wel regelmatig de blog van Project Exodus eens te checken en mocht er iemand DAAR een vraag hebben (en dan met name over Uruguay) dan zal ik er graag nog tijd in stoppen om te reageren, maar HIER hou ik me uit tijdgebrek de komende tijd gedeisd. Ik lees de artikels nog wel maar zal vermoedelijk geen epistels meer ten beste geven (al kriebelt het regelmatig wel) 😉
  Alleszins wens ik je veel succes en omdat ik constant leergierig ben en denk in termen van een plan B en een plan C etc. hoop ik veel te mogen lezen/leren van je bevindingen in Hongarije.

  Zomerse groeten uit het Zuidelijk halfrond

  Like

 18. Precies dat houd mij ook tegen om iets in Hongarije te ondernemen.
  Ik denk dat het teveel in de oorlogszone ligt.
  Zou wensen dat het anders was,

  Like

 19. Er is geen stabiele regering in de wereld, maar het is wel fijn a’s jeiets hebt van jezlef om voor te vechten en niet enkel andermans huis en tuin mag verdedigen. Daarbij, geografisch is Nederland een ramp om te verdedigen, en als je nog keuze hebt waar je voor een toekomst wil vechten dan is omgeving heel belangrijk, want het gros van de mensen zal enkel jou in de weg lopen, jou eten opvretrn en jou energie verbruiken in hun nutteloosheid. Zoals een democratie geen enkel nut heeft voor een koningshuis omdat gelijkheid per definitie niet aanwezig is.

  Like

 20. Fub , het verschil tussen bezoekers en viewers is dat het inloggen?

  Like

 21. Gladiator // januari 1, 2019 om 00:00 //

  Nou mensen,

  Ik wens jullie allemaal een heel fijn en vooral druk en heel gezond 2019, want dat wordt het met zekerheid, er staan er namelijk miljoenen te trappelen om naar hier te komen genieten van alles GRATIS!!!

  Gladiator

  Like

 22. Gladiator // januari 1, 2019 om 00:06 //

  En om de puntjes op de i te zetten natuurlijk nog deze héle passende!!!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 23. skeeter // december 31, 2018 om 22:15
  Fub , het verschil tussen bezoekers en viewers is dat het inloggen?
  —————

  Als ik ‘unieke bezoekers’ gezegd had zou het je waarschijnlijk wel duidelijk zijn.

  Eén bezoeker kan meerdere views opleveren (als hij meerdere artikelen bekijkt).

  Like

 24. Zo hadden we vandaag 1.79 views per visitor.

  Gisteren 2.16 views per visitor.

  En over heel 2018 3.32 views per visitor.

  Like

 25. @Greengo // december 31, 2018 om 18:57 //

  Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat je bedoelt (en nee, ik heb nauwelijks wat gedronken op deze avond dus daar ligt het niet aan, ik begreep het eerder op de avond ook al niet).

  Hebben jullie nu elkaars mail-adres of niet ?

  Vertel me dat eerst maar eens, dan kan ik het misschien een beetje volgen en ter wille zijn …

  Like

 26. Horatius // januari 1, 2019 om 11:48 //

  Hierbij de Redactie en de vaste bezoekers een Voorspoedig en een Gezond 2019 toegewenst.

  Wat zal het nieuwe jaar ons gaan brengen?

  De gebruikelijke portie ellende veroorzaakt door immigranten van een bepaalde signatuur. Maar natuurlijk ook leuke dingen, dat hoort nu eenmaal bij het leven.
  Zeker bij het leven in een multiculturele samenleving waarin 225 verschillende culturen en nationaliteiten een onderdak hebben gevonden.
  Volgens onbevestigde geruchten schijnen er nog enkele miljoenen van deze creaturen onze kant op te komen, dus zet u zich maar alvast schrap.

  Ik heb overigens de politieautoriteiten nog niet horen spreken over een traditioneel rustig verlopen jaarwisseling, maar misschien willen ze zich niet voor de zoveelste keer volkomen belachelijk maken.

  Like

 27. Duchesne // januari 1, 2019 om 14:47 //

  me no mail yet…

  Like

 28. Greengo // januari 1, 2019 om 15:48 //

  @Fubar, in antwoord op je simpele vraag, een simpel antwoord: neen.

  Vandaar mijn suggesties .. om alsnog tot resultaat te komen .. zonder jou te willen belasten .. en het zo gemakkelijk, efficiënt en veilig mogelijk te maken.

  @Duchesne, er is dus nog niets verzonden; wordt vervolgd!

  Like

 29. @Greengo

  Ik heb je adres aan Duchesne gestuurd, ik neem aan dat jullie er dan wel uitkomen.

  Like

 30. Greengo // januari 1, 2019 om 17:05 //

  @Fubar, drommels; dat WorldPress zit vernuftiger in elkaar en v.w.b. gebruikersvriendelijkheid dan ik ooit had vermoed! Bij deze mijn hartelijk dank voor je rol als intermediair !!

  @Duchesne, ik zal mijn spambox in de gaten houden; gebruik a.j.b. een ‘relevante’ titel, zodat ik je als afzender kan herkennen.

  Like

 31. Als het niet lukt kan ik ook nog wel even zijn adres naar jou sturen, maar dat hoor ik dan wel.

  Like

 32. Greengo // januari 1, 2019 om 20:04 //

  @Fubar, missie geslaagd! Top! Thanks!!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s