Nieuw

Rap-video waarin negers en Marokkanen blanke vrouwen neerschieten is een hit in Nederland en België

Het nummer ‘Huts’ staat op de eerste plaats in de Nederlandse hitparade, ik wist niet dat we dat nog hadden, en het zit er bij onze zuiderburen ook aan te komen want daar is het nummer van rapperscollectief The Blockparty & Esko een Ultratip.

De hitparadebeslissers vinden blijkbaar dat ze een videoclip met zeer twijfelachtige beelden moeten promoten.  “Vrouwonvriendelijk en verontrustend”, zegt Eline Van Audenaarde van Shesaid.so. volgens de VRT.

In de clip bij “Huts” wordt getoond hoe nagenoeg naakte vrouwen worden meegesleept over de schouders van de rappers, hoe ze daarna met machinegeweren worden neergeschoten. In Nederland verwekte de clip amper deining. Van hun eigen rappers zijn de Nederlanders al veel gewoon. Sommige rellen geraakten ook de Belgische grens over, zoals de heisa rond uitspraken van rapper Boef of het succes van het bij kinderen populaire “Kind van de duivel” van Jebroer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on Rap-video waarin negers en Marokkanen blanke vrouwen neerschieten is een hit in Nederland en België

 1. Onthutsend
  Een woord dat ze zeker niet kennen deze taalverloederraars
  Met huts ene hersencel, o nee dat is nog iets te veel
  Nou halve dan

  Like

 2. Weet die gast niet dat je geen ‘nikker’ mag zeggen ?

  Probleem opgelost bij deze lijkt me.

  Mag wel.

  Like

 3. Deze Fake-Regering haalt graag Moordenaars en aanhang naar Ons Nederland om ons te laten vermoorden,laten Wij zenaar Hun Huis adres sturen,velen weten waar zij wonen of verblijven.

  Like

 4. Hebben die “mutsen” niet zelf aan die clip meegedaan. Misschien ook omdat ze net als ik geen bal van versta. Neem alleen aan dat dit verboden is om uit te draaien.

  Like

 5. Leuk clipje, echt alle “vooroordelen” nogmaals bevestigd, door het onderwerp van dienst zelf…herdefinitie van het begrip “mens” is echt nodig om wetten te laten functioneren….

  Like

 6. antiislamnu // december 31, 2018 om 10:20 //

  Ff lachen

  Like

 7. Leuke clip, nu nog eens maken maar dan niet met halfnaakte blanke vrouwen maar met halfnaakte Marokkanen er in. Kijken of politie correct Nederland het dan nog steeds zo leuk vindt.

  Liked by 2 people

 8. Raar dat ze in Rotterdam zoveel vrouwen afmaken. Is toch normaal. Zo’n clipje heeft een veel groter bereik dan een aantal sufkutten die protesteren tegen vrouwengeweld.

  Like

 9. Als je dit vergelijkt met de muziek uit de jaren 60-70-80 dan zie je wat een enorme evolutie en verrijking de muziek heeft doorgemaakt. Dit clipje en deze muzikanten zijn het levende bewijs hiervan. Ik ben benieuwd hoe hun volgende clip eruitziet en klinkt.

  Like

 10. Wat een taalverkrachting. Ein I.Q. van 65. Op de eerste plaats in de hitparade, dat zegt genoeg over de moderne Nederlandse cultuur.

  Like

 11. En meneer Wilders vroeg alleen maar:”Willen jullie meer of minder…?” Die werd en wordt vervolgd. Dit laagste soort meer of minder getint tuig laat exact zien hoe ze over het blanke “ras” denken. Over enige jaren gebeurt dit echt. Mark my words!!!

  Like

 12. Ik ga niet kijken want ik gun ze de kliks niet maar nog belangrijker al dat fatsoen is te veel voor me, ik word overweldigd door al het fatsoen dat ze meebrengen.

  Like

 13. Ja @Dick, ook ik heb het moeilijk met al dat fatsoen en de volstrekt verschillende manieren waarop er mee wordt om gegaan.

  Like

 14. Lees net dat in r’dam een rapper is doodgeschoten, ze zagen ‘m zeker voor een blanke vrouw aan.

  Like

 15. En oh ja, iedereen nog de beste wensen hè 🙂

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s