Nieuw

Organisatoren annuleren Women’s March in Californië wegens te veel blanke deelnemers

women's march via twitter

Organisatoren die een lokale California Women’s March voor januari plannen, hebben de stekker uit het evenement getrokken omdat de deelnemers “overweldigend blank” zouden zijn geweest.

Humboldt County-organisatoren overwogen een betoging te organiseren in Eureka, Californië op 19 januari om de derde verjaardag van de originele Women’s March in Washington DC te herdenken, gehouden de dag na de inauguratie van president Trump in 2017. Maar ze besloten om het evenement te annuleren vanwege vrees dat het als niet-exclusief zou worden ervaren.

De groep zei vrijdag dat ze nu bezig zijn om in maart een evenement te organiseren om Internationale Vrouwendag te vieren.

Meer dan 80 procent van Humboldt County is blank, volgens de gegevens van 2018 op de website van het Amerikaanse Census Bureau.

Eerder deze week besloten de afdelingen Chicago, Washington en Rhode Island van de groep om een ​​rally te annuleren die ze eerder hadden gepland voor 19 januari, te midden van rapporten over antisemitisme in het leiderschap van de organisatie.

Ariel Gold, de nationale co-directeur van Code Pink, verdedigde de banden van de Women’s March-leiders met antisemiet Louis Farrakhan tijdens haar optreden op donderdagavond op The Ingraham Angle.

Gold, een joodse vrouw, leidt de grassroots organisatie die “werkt om Amerikaanse oorlogen en militarisme te beëindigen, vrede en mensenrechten initiatieven te ondersteunen,” volgens de website van Codepink.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Organisatoren annuleren Women’s March in Californië wegens te veel blanke deelnemers

 1. Vreselijk, al die gekleurde vrouwen die weigeren om mee te lopen. Vreselijk racistisch.

  Like

 2. antiislamnu // december 31, 2018 om 13:27 //

  Zou goed zijn als ze eens in de spiegel kijken en zich afvragen waar zijn we in godsnaam mee bezig.
  Dit is gekker dan gek wie neemt deze debieltjes nog serieus?

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // december 31, 2018 om 23:25 //

  Kan het artikel niet meer vinden, hier maar.

  Global warming wasn’t starting the fires. People were.

  Last December, the 422-acre Skirball Fire that forced the evacuation of 700 homes and took 10 days to put out was started by illegal cooking in a homeless encampment. The Leo Baeck Temple in Bel-Air, which celebrates “social justice”, even sued Los Angeles (both city and county) over fire damage for ignoring multiple complaints about the homeless encampment and the fire hazard that it posed.
  https://politichicks.com/2018/12/daniel-greenfield-la-doubled-homeless-budget-doubled-homeless-crime/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s