Nieuw

Orbán laat zich de onbeschoftheden van Juncker niet welgevallen

De in Hongarije regerende Fidesz-partij heeft de geest van de christen-democratische waarden verlaten, aldus Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, de baas van een van de meest ondemocratische instituten van Europa. Boedapest laat zich niet Juncker’s onbeschoftheid welgevallen en reageert adequaat op de chronische ischiaspatiënt en leider van de EU.

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, had de ‘Welt am Sonntag’ gezegd dat hij voorstander was van uitsluiting van de Fidesz-partij uit de conservatieve partijfamilie EPP, omdat deze volgens hem niet langer gebaseerd was op christen-democratische waarden. Juncker’s motie werd echter verworpen, schrijft n-tv.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto confronteerde de beschuldigingen van Juncker met de woorden: “Zelfs voor oudejaarsavond is dit een slechte grap, Jean-Claude Juncker is al lang geen christen-democraat meer, maar een liberale politicus die migratievriendelijk is. Onder zijn commissievoorzitterschap hebben migranten Europa overspoeld terwijl de Britten de Unie hebben verlaten”, zei Szijjarto volgens het staatsnieuwsagentschap MTI.

Bron:

Orban lässt sich Junckers Unverschämtheiten nicht gefallen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Orbán laat zich de onbeschoftheden van Juncker niet welgevallen

 1. Goed gezegd hee! En dat zelfde geldt voor die zogenaamde ‘bestuurlijke eigenschappen die dat soort ambtenaren ín vooral hun eigen optiek hebben. Well, I’ve got news fort you baby, die heb je niet. Je bent geen Christen, je bent geen democraat en je kunt niet besturen.

  Like

 2. No taxation without reprenstation.
  Junker vertegenwoordigt NIEMAND.
  Maar strijkt als inkomen, geheel onterecht wel belastincenten op.
  Dat moet stoppen, dezs man verdient dat niet
  Het gehele EU apparaat bestaat uit mensen die (niet benoemd of aangesteld) heeel veeeel belastinggeld opslokken.

  Dat moet stoppen en het gaat stoppen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s