Nieuw

Onverdraaglijke Nieuwsjaarsreutel – Merkel roept Duitsers op tot meer tolerantie en openheid en immigratie

De elite snapt echt niet dat het volk het zat is, en dat dit soort opmerkingen waarmee ze het volk denken te kunnen sturen als makke schapen pure verdere beledigingen zijn op de enorme stapel die ze ons al door de strot geduwd hebben.

Dit is alleen maar meer reden om woedend te worden – olie op het vuur.

Politikstube:

De “13e” Nieuwjaarstoespraak van de bondskanselier een inhoudsloze toespraak van Merkel. De bondskanselier heeft de Duitsers opgeroepen om toleranter en opener te zijn. Belangrijke taken zijn de klimaatverandering, het beheer en de orde van de migratie en de strijd tegen het internationale terrorisme, en “We moeten meer verantwoordelijkheid nemen”.

Nog meer tolerantie en openheid? Als je naar de situatie in Duitsland kijkt, kan deze toespraak alleen maar worden opgevat als een verlies van realiteit en een bedreiging. Zoals gebruikelijk negeert Merkel de onopgeloste en geïmporteerde problemen in haar eigen land, zoals gebruikelijk herinnert Merkel zich haar ambtseed en haar verantwoordelijkheid voor Duitsland en het Duitse volk niet meer. Hoogste tijd dat het Merkeltijdperk eindigt.

De hele reutel van Merkel staat bij Politikstube, maar die ga ik niet vertalen.

Breitbart:

Sprekend in haar jaarlijkse nieuwjaarstoespraak op zondag, sneerde de architect van Europa’s migrantencrisis naar nationalisme en riep op tot meer samenwerking “over de grenzen heen” om de belangrijkste uitdagingen van 2019 aan te pakken, waaronder terrorisme en opwarming van de aarde.

Het is onvermijdelijk dat de opmerkingen van de Duitse bondskanselier Angela Merkel over massamigratie veel aandacht hebben gekregen in de binnenlandse pers, waarbij Deutsche Welle berichtte dat zij “governance en volgorde van migratie” als een te behandelen kwestie heeft geïdentificeerd. Merkel zei: “We zullen de uitdagingen van onze tijd alleen aankunnen als we samenwerken en met anderen over de grenzen heen samenwerken.

Haar opmerkingen waren duidelijke verwijzingen naar het VN-migratiepact en de moeilijke relatie tussen het globalistische Duitsland en het America First beleid van Presdient Trump in Amerika. Het migratiePact, bedacht in de nasleep van de door Merkel veroorzaakte migratiecrisis, dat zoals onthuld werd met veel hulp en aanmoediging van Duitsland bedacht werd.

De timing van de opmerkingen van Merkel is belangrijk. Nieuwjaar werd misschien wel onuitwisbaar in verband gebracht met de migrantencrisis die Merkel in 2015 over Europa uitstortte, toen in een aantal Duitse steden, met name in Keulen, massaal seksueel geweld werd gepleegd.

Hoewel de aanslagen, waarbij meer dan 1.000 criminele klachten over verkrachting, seksueel geweld en diefstal werden weggemoffeld door de politie en aanvankelijk niet in de Duitse media werden gemeld, veroorzaakten ze later een aanzienlijk schandaal en kregen ze wereldwijd de aandacht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Onverdraaglijke Nieuwsjaarsreutel – Merkel roept Duitsers op tot meer tolerantie en openheid en immigratie

 1. antiislamnu // december 31, 2018 om 20:58 //

  Raar dat ze er nog zit !! Maar ja dat Duitse volk is gehersenspoeld.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // december 31, 2018 om 21:13 //

  Migratie crisis???? Volgens mij juist geen crisis bij de migranten: er kan nog meer bij, er kan nog meer bij!!! Hoogtijdagen dus.

  En klimaataccoord is ook een achterhaald item van gebreidelde onzin. Stel dat de planeet vol groen had gestaan, dat er geen olie en gas zou zijn opgepompt vanuit de aarde, soms op heel ondiepe plaatsen, dan hadden we nu een evenredige CO² gekend en tenminste het Midden-Oosten zou continu in de hens hebben gestaan.

  Terreur importeert men van over de grenzen. Daarmee bedoelt ze vast ook die gezamenlijk aanpak. Wanneer iedereen wat terreur importeert, dan wordt deze gedecentraliseerd.

  Duidelijk is, dat politieke carrièremakers, die sedert lange in de politiek actief zijn, ABSOLUUT geen feeling hebben met de realiteit.

  Liked by 2 people

 3. Wat een chazaarse verrader.

  Liked by 2 people

 4. Ik vind het wel grappig. Dat ze tot de elite behoren vinden ze voornamelijk zelf, wij in ieder geval niet. Al capone en Pablo Escobar behoorden volgens zich zelf ook tot de elite.

  Ik denk daar totaal anders over.

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // december 31, 2018 om 23:26 //

  Niemand kan me wijsmaken dat dit achterlijke DDR wijf niet volledig onder MINDCONTROL staat echter zij zal gewoon doorgaan omdat dit simpel haar opdracht is. Zij is volledig de weg kwijt en dat krapuul wat om haar heen staat hielen te likken die weten niet beter, dat is simpele partijpolitiek!

  Zolang WIJ dit echter toelaten zal het zo door blijven gaan, meer en meer tuig zal dan onze grenzen passeren en geloof me maar echt, als ex-douanier aan de grootste oostgrens van Nederland valt dit nog niet mee om dit aan te zien.

  Mensen, doe mij maar meer jullie zelf een plezier en begin op te staan hiertegen.

  Kom Godsamme in verzet, laat ons onze stomme koppen bij elkaar steken om er wat zinnigs uit te persen.

  Denk maar niet meer aan jullie stomme slavenbaantjes, jullie slavenpensioen, jullie slavenhuisjes met een giga bankhypotheek….dit gaat sowieso toch helemaal fout.
  Alleen, verzet hiertegen wordt met de dag moeilijker en moeilijker.

  Ik trek dit karretje niet meer lang maart geloof me maar 1 ding, jullie zijn met zekerheid niet meer dan slachtvee!!!

  Nog ff om misschien een ietsje wakker te worden, en denk eraan, de pensioenleeftijd is niet voor niets verhoogd naar 67,5 jaar omdat nagenoeg niemand meer van MIJN generatie meer zo oud wordt!!

  Daarbij zijn onze pensioengelden al lang en breed overgedragen aan Brussel, een kleine 1500 miljard als ik me niet vergis!!

  Dat vluchtelingen verhaaltje moet ergens van betaald worden toch!!??

  Go to work,
  Get Married,
  Have some Kids,
  Pay your Taxes,
  Pay your Bills,
  Watch TV,
  Follow Fashion,
  Act normal,
  Obey the Law……….

  And repeat after me…I’m free!!!

  Have a nice Day

  Gladiator
  kom verdomme van jullie krukjes af,

  Liked by 4 people

 6. templars2017 // januari 1, 2019 om 00:24 //

  Wat ook een beetje olie op het vuur kan gieten is het simpele feit dat wij verplicht worden om steeds langer te werken terwijl ze in Brussel op pensioen mogen gaan op 65 , ze zichzelf een rijkelijk pensioen voorzien ,dat volledig aanvaardbaar vinden en dat velen netto meer overhouden dan bruto in zake loon…..geen zever maar volledig te bewijzen ,schaamteloos geven de eu bend het toe hoeveel ze verdienen , die gasten verdienen in één maand meer dan sommigen zien in een half jaar ,om maar te zwijgen over de comissarisen die verdienen tot 15 a 20 maal meer per maand dan een gewone werkende mens, je zou voor minder over je nek gaan ,en dan de arrogantie …….onvoorstelbaar ,die zijn echt er van overtuigd dat dat van hen minder stinkt dan dat van ons….
  ook dit zijn gegevens die zwaar verzwegen blijven ,dit moet geopenbaard worden en liefst zo veel en vlug mogelijk…….

  Liked by 4 people

 7. Jochem Jaarsma // januari 1, 2019 om 02:28 //

  @templars2017 Dat is in de msm niet terug te vinden nee. En dat zal zo blijven, misschien Telegraaf pagina 7 klein links onderaan. Vandaar gunstige ontwikkeling gele hesjes die de media vereren met bezoek, al dan niet onthaald met koffie en gebak.

  En betreffende merkel … die kinderlose Hure heeft geen verkrachting te vrezen, niet alleen door uiterlijk/uitstraling maar in de wetenschap dat zij na “wir machen das” door NWO, ook na aftreden, tot in den dood zal worden beschermd.

  Liked by 1 persoon

 8. Dat die haar kop eens houdt.
  Er is nog nooit een zinnigs woord uitgekomen.
  Heks!

  Like

 9. Horatius // januari 1, 2019 om 13:08 //

  Tolerantie & Verdraagzaamheid & Immigratie.

  Wat heeft het per saldo ons opgeleverd?

  Een stroom asielzoekers van ongekende omvang die parasiteren op onze verzorgingsstaat, een zeer sterke toename van de criminaliteit en steeds meer moskeeën en nog meer militante moslims.
  En dit allemaal op uitnodiging van Merkel die tot haar laatste snik nooit en te nimmer zal toegeven dat zij een van de hoofdverantwoordelijken is voor deze asielchaos die nog vele decennia zal gaan duren.
  Het verzet van het gewone volk zal steeds meer gaan toenemen via de Gele Hesjes, wat echt geen voorbijgaand fenomeen zal zijn maar zich verder zal ontwikkelen tot het symbool van ‘tot hier en niet verder.’

  ‘Immigratie’ is een ander woord voor een ware bezettingspolitiek geregisseerd vanuit het Midden-Oosten met welwillende medewerking van Brussel en Berlijn.
  En wij betalen daar aan mee via onze pensioenen, eigen risico-bijdrage, een spaarrente op praktisch het nulpunt en sterk gestegen Gemeentelijke Belastingen.
  Tot de hele bliksemse boel in elkaar stort en we een nieuwe financiële crisis over ons heen gestort krijgen, er zijn bepaalde voortekenen die hier op wijzen.

  Als 80 tot 90 procent van de z.g. vluchtelingen niet aan het werk komen om verschillende redenen dan kan een kind bedenken dat er eens een einde gaat komen aan de opvangcapaciteit van onze verzorgingsstaat.
  Als de uitgeprocedeerde asielzoekers voornamelijk leven van de criminaliteit en niet uitzetbaar blijken te zijn zitten we ook hier met een groot structureel probleem.

  Als de Veiligheidsdiensten de honderdduizenden potentiële terroristen niet allemaal tegelijkertijd in de gaten kunnen houden moet dat leiden tot een onbeheersbare situatie tot in lengte van dagen.

  En de autochtone bevolking wordt dan geacht voortdurend het hoofd te buigen, alles maar te slikken, te incasseren en bovendien nog eens te financieren.

  Dit scenario moet welhaast tot een escalatie leiden, maar exact wanneer weet natuurlijk niemand. Want de geschiedenis leert ons dat een omwenteling of een keerpunt altijd werd veroorzaakt door een onverwachte gebeurtenis of een incident.

  Daar zijn vele voorbeelden van aan te geven. Maar we wachten voorlopig het nieuwe jaar maar af in de wetenschap dat de dagen van bepaalde politici en zelfbenoemde machthebbers geteld zijn, want de tijdgeest staat op het punt van totale verandering. Met als voorbeeld de voormalige Oostbloklanden waar men geen last heeft van terrorisme en waar de nationale identiteit nog geen achterhaald begrip is maar wordt gerespecteerd door hun regeringsleiders.

  Hopelijk staan we hier in West-Europa aan de vooravond van de afgang van Merkel & Macron.

  Hun houdbaarheidsdatum nadert namelijk een kritische grens.

  Like

 10. scherpschutter1943 // januari 1, 2019 om 15:40 //

  Om alvast op een burgeroorlog voorbereid te zijn zou men kunnen overwegen om alvast een vuurwapen en munitie aan te schaffen. Ben je er in elk geval op tijd bij. Als de hel eenmaal los barst zijn de wapens niet aan te slepen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s