Nieuw

Onthoofde baby, dode pedofiel en de drie hufters – hier zijn jaar 2018 meest gelezen artikelen

Met nog maar luttele uren te gaan tot het nieuwe jaar, is het duidelijk welke artikelen het afgelopen jaar het meest gelezen zijn op Fenixx. Hier volgt de top vijf met een eerste plaats die ook buiten de grenzen van Nederland veel aandacht kreeg.

5. Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld

Het wordt inmiddels steeds duidelijker dat de door links geprezen multiculturele samenleving bepaalde neveneffecten heeft die vooral door de instroom van moslims niet geheel correspondeert met de westerse waarden en normen, om het mild te zeggen. Een van de beroepsgroepen die hiermee regelmatig geconfronteerd wordt is de verplegingszorg en met name het vrouwelijk verplegingspersoneel. Scheldpartijen, agressie en mishandeling tegen het verzorgend personeel zijn een nieuw exotisch fenomeen in de ziekenhuizen. Wat het voor deze beroepsgroep extra wrang maakt, is het feit dat zij sterk oververtegenwoordigd waren bij de dromers die voor televisiecamera’s met borden op treinstations dit gajes verwelkomd hebben.

4. Volkert levenslang op betaalde vakantie wegens bewezen diensten voor Koning en vaderland

Tijdens zijn detentie zworen we elkaar dat we hem op zeep zouden helpen als-ie vrijkwam. De meeste gehate linkserd onder rechts, de moordenaar van onze god Pim Fortuyn. Helaas ging het niet Anders dan dat ook dit stuk menselijk afval zonder enig probleem verder door zijn leven kan flierefluiten en voor bewezen diensten op betaalde vakantie mag.

3. Dit zijn de drie hufters die 13-jarig meisje tot bloedens toe verkrachtten

Het mag iedereen onderhand bekend zijn dat Zweden dankzij massa immigratie de twijfelachtig eer heeft om zich, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika, verkrachtingsland ter wereld te noemen. Een 13-jarig meisje in Västerås kan erover meepraten. Niet alleen werd ze door de drie negers tot bloedens toe afschuwelijk verkracht, maar de groepsverkrachting werd ook gefilmd en in de sociale media verspreid. Uiteraard heeft de Zweedse roodgroene overheid ook in deze verkrachtingskwestie een vuist gemaakt en de Somalische verkrachtingshufters streng gestraft – met enkele maanden jeugdzorg en behoud van de Zweedse nationaliteit.

2. Moeder schiet pedofiel dood in kamer van dochter – knalt zijn halve hoofd er af

Dooie pedofielen doen het op Fenixx altijd goed. Daar schijnt men niet genoeg van te kunnen krijgen. Vooral waarin moeders eigen rechter gaan spelen en de belagers van hun dochters het hoofd met een shotgun aan de muur plakken. Het nadeel is dat de kinderverkrachter op slag dood is en niet meer even mee de kelder in kan om verder aan de tand te voelen.

1. Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De Ghanese christelijke evangeliezanger heeft de afschuwelijke beelden op zijn mobieltje kunnen vastleggen terwijl hij wanhopig zegt: “Oh mijn God. Het is ongelooflijk. Oh mijn God. Dit is ongelooflijk. O Jezus, o Jezus. o Jezus. Ze hebben het hoofdje van de baby afgesneden. Ze sneden het hoofdje van de baby af. Oh mijn God. Oh Jezus.“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Onthoofde baby, dode pedofiel en de drie hufters – hier zijn jaar 2018 meest gelezen artikelen

 1. Sta fff ouderwets als huisvrouw, op oudejaarsavond met op de achtergrond Great ladies of jazz muziek ouderwets appelflappen te bakken.
  Een van de zoons komt net ff een appelflap goedkeuren. Opeten dus 🙂
  Onze witte herder doet het ondanks de knallen goed.
  Goeie teef en eentje met prima prooidrift.

  Gelukkiger kun je mij dus niet krijgen.

  ( Enfin, sorry femistes + de rest van het hele rest van het hele alfabet).

  Ik zie mezelf (bachelor en master) als zeer geëmancipeerd.
  En ben dat.

  Desondanks wens ik alle lichten, ( ook alle dwaalichten) een gelukkig en vooral liefdevol nieuwjaar toe.

  Hopelijk gaan de meest gelezen artikelen naar een hoger level.
  WIE zit erachter., wie organiseert de migratiebewegingen.
  WIE wenst de blanke westerse wereld te veranderen (en waarom).
  Wie bezit daartoe het geld en daarmee de invloed om onze natiestaten en onze (Europese) cultuur volkomen kapot te maken.

  Op fenikxx is de achtergrond van invloedrijke mensen en hoe de werkelijke wereld in mekaar steekt al lang te lezen..

  Ik wens iedereen een prachtig en vooral wijs en goed geïnformeerd nieuw jaar met fenixx.org toe

  Feniks

  Like

 2. B.50 Light // december 31, 2018 om 19:39 //

  Het is al oorlog sinds mijn geboorte, een jaarwisseling verandert daar niets aan, rest mij in dit leven nog demonen als Barbara Lerner Spectre c.s. hartelijk te verwelkomen

  Like

 3. eddie vliegers // januari 1, 2019 om 00:00 //

  tja jesus of aliens zijn de enige die nog wat van deze aarde kan maken anders zijn we verloren zoals we nuleven op aarde houden we dat geen 100 jaar meer stand.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Onthoofde baby, dode pedofiel en de drie hufters – hier zijn jaar 2018 meest gelezen artikelen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s