Nieuw

Londen roept patrouilleboten terug uit de Middellandse Zee om de invasie via Het Kanaal te stoppen

Benieuwd of ze nu wel hun werk gaan doen, in de Middellandse Zee fungeerden ze als veredelde taxidienst.

The Express:

TWEE van de grootste patrouillevaartuigen van de Border Force zullen worden ingezet in de Britse wateren als onderdeel van de inspanningen om het aantal migranten die de verraderlijke reis over het Kanaal maken te verminderen.

Minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid kondigde aan dat de boten zich bij andere schepen in het gebied zullen aansluiten. En in een bericht aan potentiële migranten die overwegen de gevaarlijke oversteek te maken, waarschuwde hij dat ze er niet van uit mogen gaan dat ze in Groot-Brittannië mogen blijven, ook al maken ze de oversteek.

De Pakistaan kletst uit zijn nek, want Groot-Brittannië kán ze niet terugsturen. Onder de Dublin regels zouden ze teruggestuurd moeten worden naar het eerste EU-land van aankomst, maar omdat ze nooit papieren bij zich hebben is dat niet bekend en kunnen ze dus niet teruggestuurd worden. Naar Frankrijk terugsturen, waar vandaan ze vertrokken, mag niet onder die regels.

De aankondiging van vandaag komt nadat bijna 100 migranten de gevaarlijke oversteek van Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk hebben gemaakt in rubberbootjes en andere kleine vaartuigen tijdens de kerstperiode.

De heer Javid zei dat ongeveer 230 migranten in december geprobeerd hadden het Kanaal over te steken, maar dat iets minder dan de helft van hen door de Franse autoriteiten was tegengehouden om het continent te verlaten.

Het aantal migranten dat probeert de drukke vaarroutes van het Kanaal te bevaren, vaak in kleine bootjes die niet door de radar kunnen worden gedetecteerd, is sterk toegenomen.

Dit jaar hebben 539 migranten geprobeerd om met kleine bootjes naar het Verenigd Koninkrijk te reizen, met kinderen vanaf negen jaar die de oversteek riskeren.

Daarvan hebben er 434 hun pogingen ondernomen in de laatste drie maanden van het jaar.

Ongeveer 227 migranten werden door de Fransen onderschept voordat ze naar het Verenigd Koninkrijk kwamen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Londen roept patrouilleboten terug uit de Middellandse Zee om de invasie via Het Kanaal te stoppen

 1. Javid is moslim en per definitie een leugenaar en vijand van de blanke westerse bevolking.

  Like

 2. Republikein // december 31, 2018 om 23:27 //

  Taxidienst vaart naar nieuwe opgedragen wateren.

  Like

 3. antiislamnu // januari 1, 2019 om 01:47 //

  Laat ze gewoon te pletter varen merkt toch niemand wat van misschien wel goed vissen voer voor onze Hollandse garnalen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s