Nieuw

Een Allah Akbar dreigt met een bom op Schiphol

Schiphol pixabay

Een man dreigde vanavond met een bom op Schiphol.

‘Een man’.

In dat soort gevallen wordt het politiek correcte genderneutrale taalgebruik altijd overboord gekieperd, valt niet op.

Dat doen moslims nou eenmaal. En we gaan er van uit dat het een moslim was, waarom zou die anders allah akbar geroepen hebben, toch.

De marechaussee heeft hem meegenomen om hem thee en koekjes te voeren en een verblijfsvergunning te geven als hij die nog niet had.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Een Allah Akbar dreigt met een bom op Schiphol

  1. Het is volgens mij iets anders. Als een blanke Nederlander dat zou doen dan zou het NOS-journaal, ook wel het propagandakanaal van de overheid genoemd, spreken van een ‘Witte man’. In alle andere gevallen kun je er bij aanslagen van uitgaan dat het een moslim is geweest ook al wordt dat er niet specifiek bij gezegd. Immers, het was geen witte man die dit deed en dus een moslim. Hulde dus voor het NOS-journaal en de overheid daar achter dat ze het zo simpel en herkenbaar voor ons hebben gemaakt. Los daarvan, welke goed bij zijn hoofd zijnde blanke Nederlander gaat Allah Akbar roepen bij zo iets? Niemand toch?

    Like

  2. Jochem Jaarsma // januari 1, 2019 om 01:51 //

    “De marechaussee heeft hem meegenomen om hem thee en koekjes te voeren en een verblijfsvergunning te geven als hij die nog niet had.”

    Muwahaa Fubar bij deze -om in toekomst ieder fake nieuws in de kiem te smoren- gepromoveerd tot officieel woordvoerder OM.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s