Nieuw

Wind farm turbines wear sooner than expected, says study

Britain’s wind farms are wearing out far more rapidly than previously thought, making them more expensive as a result, according to an authoritative new study.

The analysis of almost 3,000 onshore wind turbines — the biggest study of its kind —warns that they will continue to generate electricity effectively for just 12 to 15 years.

The wind energy industry and the Government base all their calculations on turbines enjoying a lifespan of 20 to 25 years.

The study estimates that routine wear and tear will more than double the cost of electricity being produced by wind farms in the next decade.

The Telegraph >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Wind farm turbines wear sooner than expected, says study

 1. Von Puffelen // december 31, 2018 om 11:37 //

  De subsidies zijn allang binnengeharkt door the usual suspects.
  Onderhoud wordt gewoon via de elektriciteitsnota verrekend, who gives a shit?

  Like

 2. De Zoveelste Blunder wat miljarden kost en denk nou niet dat ZIJ dat niet hebben geweten want Wij zijn DOM en hebben geen reet temaken met wat ZIJ doen en beslissen,
  Deze onogenlijke horizonvervuilers en sta in de weg en vogel en bijen moordenaars die VEEL KORTER MEE GAAN dan gepland zo,n 10 tot 15 jaar is er alleen maar doorgeduwd voor de Ecomie en leveren veel minder dan gedacht,wat zijn het toch een PRUTSERS DIE LUI IN DENHAAG maar ook TNO en Stroomleveranciers EN WIJ MAAR BETALEN.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s