Nieuw

Salvini’s bulldozers brullen ook met Kerst – nomadenkamp verwoest

De operatie vond plaats in aanwezigheid van burgemeester Lettieri. De sloop van de krotten is begonnen.

Een illegaal Roma-kamp werd vanochtend ontruimd in Acerra, nabij Napels, en er is gelijk begonnen met de afbraak van de bouwsels van de nomaden. Zij hadden ongeveer twintig kortten gebouwd op een privéterrein, die vanmorgen opgeruimd werden nadat de gemeente drie maanden geleden een verordening had uitgevaardigd. Bulldozers, politie, en personeel van het bedrijf Tekra dat belast is met de stedelijke sanering, waren aanwezig samen met de burgemeester van Acerra, Raffaele Lettieri.

Tegen de tijd dat de verordening afliep, hadden sommige Roma het kamp al verlaten, de laatste waren vanochtend vertrokken toen de gemeentelijke politieagenten arriveerden. De sloop van de barakken, die in vervallen staat verkeerden, zonder enige naleving van de gezondheidsvoorschriften, is ook aan de gang. “Dit is een eerste stap – becommentarieerde Lettieri – Op deze manier herstellen we de voorwaarden van de wettigheid, veiligheid op ons grondgebied”.

“We zijn de illegale barakken aan het afbreken, we geloven dat het kamp in een vervallen staat verkeerde en zelfs gevaarlijk was voor degenen die er illegaal woonden. De sanitaire omstandigheden waren zeer ernstig”, zei Lettieri.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Salvini’s bulldozers brullen ook met Kerst – nomadenkamp verwoest

  1. Waarom niet? Ik denk dat men er graag een vrije dag voor opofferde.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s