Nieuw

Mishandeltour in Duitsland: Asielzoekers jagen op Duitsers – 9 slachtoffers in het ziekenhuis

In de Duitse stad Amberg heeft een groep van 4 asielzoekers willekeurig voorbijgangers door de straten achtervolgd en aangevallen. De mishandeltour van de asielzoekers eindigde voor 9 Duitsers in het ziekenhuis. Waarom deze brute uitbarsting van geweld zich heeft voorgedaan, is tot nu toe niet opgehelderd.

De rust in de idyllische stad Amberg werd op zaterdagavond plotseling door 4 asielzoekers verstoord. De zogenaamde “vluchtelingen” waren die avond blijkbaar op zoek naar een dubieuze adrenalinekick.

Voor dit doel ging het migrantenkwartet naar het plaatselijke treinstation. Daar lagen de “vluchtelingen” op de loer voor een reiziger en sloegen hem plotseling meerdere malen in het gezicht. Het is duidelijk dat men vandaag de dag als Duitser niet eens meer met de trein kan reizen zonder het risico te lopen om cultureel verrijkt te worden door geïmporteerde geweldtoeristen.

Maar deze treinreiziger zou niet het enige slachtoffer van Merkel’s genodigden blijven. Het kwartet rende vervolgens naar het voorplein van het treinstation, waar andere Duitsers het doelwit van de daders waren. Een woordvoerder van de politie vertelde de krant BILD:

“Om 20.45 uur heeft dezelfde groep daders opnieuw op brute wijze en zonder reden op voorbijgangers op de Bahnhofstrasse ingeslagen. De voorbijgangers probeerden de groep daders te ontvluchten”.

De gasten van Merkel organiseerden in het kader van hun geweldsorgie een ware klopjacht op Duitse burgers. Een van de vluchtende voorbijgangers werd door de groep asielzoeker ingehaald, op de grond gegooid en massaal geslagen en geschopt. Ook getuigen die het slachtoffer te hulp kwamen, werden onverhoeds door de migranten aangevallen en mishandeld.

Ook op dit punt was er echter nog steeds geen einde in zicht en de mishandeltour van de asielzoekers zette zich voort in de richting van het historisch stadsdeel. Onderweg vielen de “vluchtelingen” 6 andere burgers aan. Wat de “asielzoekers” – twee Afghanen, een Iraniër en een Syriër, tussen de 17 en 19 jaar oud- tot deze misdadigheid heeft aangezet, is volstrekt onduidelijk. Ik kan u de balans laten zien van de 4 geïmporteerde geweldtoeristen: In totaal moesten 9 Duitsers als gevolg van de mishandelingen in het ziekenhuis voor behandeling worden opgenomen.

Meerdere voorbijgangers hebben de politie gewaarschuwd. De gealarmeerde politiepatrouilles waren uiteindelijk in staat om het mishandelende kwartet in de buurt van het station te arresteren. Daarbij verzette  zich minstens één van de asielschurken zich tegen de politieagenten en beledigde hen. Verder worden tot nu toe onbekende gewonden en getuigen van de incidenten verzocht contact op te nemen met de politie van Amberg.

Bron:

Prügeltour in Amberg: Asylanten veranstalten Hetzjagd auf Deutsche – 9 Opfer im Krankenhaus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Mishandeltour in Duitsland: Asielzoekers jagen op Duitsers – 9 slachtoffers in het ziekenhuis

 1. En die duitse nozems bl8ujcen het maar pikken. Mooie boel daar met de chazaar Merkel.

  Like

 2. Merkel krijgt steeds meer bloed aan haar knuistjes. Net als al die andere regeringsleiders zitten zij veilig in hun ivoren torentjes.

  Like

 3. antiislamnu // december 30, 2018 om 22:31 //

  Verbaasd me echt helemáál niets kom regelmatig in Duitsland en je voelt daar gewoon de spanning op straat.
  Een asielparasiet te lang laat staan blijven aankijken is zeer grote kans op geweld ik blijf ze gewoon aankijken want ik ben nogal groot en straal echt haat naar hun uit ze zijn dan te laf om me aan te vallen.
  Echt het land is compleet naar de kloten met die miljoenen asielparasieten.

  Like

 4. e-e-x x x, wat voor aantrekelijke land was Duitsland!!!jamer….

  Like

 5. Zou ze echt doodgemaakt hebben! Stenen, wat dan ook, maar zonder schade waren ze niet weggekomen. Als de politie hier tegen het volk komt te staan, politiebureau affikken!

  Like

 6. Het is toch ongelofelijk dat zon vieze Oost-Duitse tering inteelt snol (merkel) blijft beweren dat haar eigen volk asielzoekers zou opjagen!?
  Vind dat elk geweldsmiddel geoorloofd is om deze untermenschen te stoppen.
  Elke smerige linkse lelijke vegapot en de rest van het krapuul die voor ze op zou komen zou ik een tattoo op haar kop in het arabisch zetten met de tekst ik haat moslims en uit het vliegtuig pleuren op grote hoogte (met parachute) boven 1 van die landen! Eens is het over! Ben er echt voor, doodknuppelen die lui!

  Like

 7. Gebeurd hier ook, alleen word de klep gelijk op zulke berichten gegeven, komt niet in de krant.
  Vannacht zullen vele ambulances rijden voor neergestoken en geslagen mensen, komt allemaal niet in de krant, de fabeltjes krant…

  Wat je kunt leren uit dit soort zaken is om jezelf zwaar te bewapenen tenzij je als lijk in een Proces verbaal wil meespelen, want de enige die jou lot als slachtoffer kan voorkomen ben JIJ!

  Voor de macht van de staat mag jij sterven, lijden en betalen. Van wederdienst is geen sprake meer, en zo word een volk tot slaaf, in etappes en in stilte.

  Like

 8. Von Puffelen // december 31, 2018 om 12:02 //

  Les 1, ga nooit meer ongewapend op pad.

  Like

 9. Arnold Schipper // december 31, 2018 om 12:10 //

  Van puffelen, dat doe ik jaren niet meer.

  Like

 10. Wanneer keert het tij en worden dit soort gasten eens een keer door een paar echte kerels opgejaagd en verrot geslagen. Kijk nu eens naar de auto branden in Nederland, niks aan te doen? Kerels met knuppels op strategische plaatsen opstellen, met nachtkijkers, en dat tuig de poten breken. Wedden dat het volgend jaar rustig is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s