Nieuw

Marokkaanse terrorist wordt door de Zweedse media beschreven als “Zwitserse man”

Aftonbladet/Expressen: "Zwitserse man gegrepen voor dubbelmoord in Marokko"

De Marokkaanse politie arresteerde zaterdag in Marrakech een man die verdacht werd van betrokkenheid bij de afschuwelijke islamitische moordpartij op twee Scandinavische vrouwen. Nu kiezen linkse liberale media in Zweden ervoor om de achtergrond van de man weg te laten en hem in plaats daarvan te beschrijven als een “Zwitserse man”.

De 24-jarige Deense Louisa Vesterager Jespersen en de 28-jarige Noorse Maren Ueland waren op een backpackerreis in Marokko om te wandelen in het Atlasgebergte. Op 17 december werden beide jonge vrouwen barbaars vermoord zonder hoofden bij hun tent in de buurt van de dorpsgemeenschap Imlil gevonden.

De Marokkaanse politie heeft sindsdien verschillende arrestaties verricht en het bloedbad in het berggebied in verband gebracht met de islamitische terreurbeweging IS. Op zaterdag werd de twintigste persoon in de stad Marrakech gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de moord. In het huis van de man heeft de politie vondsten gedaan die getuigen van een extremistisch en gewelddadig gedachtegoed.

“Zwitserse man”

De links liberale media vestigen de aandacht op de arrestatie, maar meldden dat de gearresteerde persoon een “Zwitserse man” is. In Aftonbladet, bijvoorbeeld, luidt de titel “Moorden in Marokko: Zwitserse man gearresteerd”. Het tijdschrift laat de informatie weg dat de gearresteerde van Marokkaanse afkomst is.

Expressen schreef “Zwitserse man gearresteerd voor dubbelmoord in Marokko” ondanks het feit dat de Marokkaanse krant TelQuel, waar men zijn nieuwstekst op heeft gebaseerd, duidelijk aangeeft dat het een persoon van Marokkaanse afkomst is die ook een Zwitsers staatsburgerschap heeft weten te verwerven. Expressen kiest ervoor om deze cruciale informatie volledig weg te laten.

Expressen heeft later zijn kop en inleiding gewijzigd, zodat de man niet meer zo duidelijk als Zwitsers wordt aangeduid. Het feit dat de verdachte van Marokkaanse afkomst is, ontbreekt echter nog steeds.

Bron:

Misstänkt marockansk terrorist beskrivs av svenska medier som ”schweizisk man”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Marokkaanse terrorist wordt door de Zweedse media beschreven als “Zwitserse man”

 1. Heb het voorgaand artikel over deze afschuwelijke moord in Marokko gelezen en nu daders hun identiteit nog eens gaan verdraaien t.o.v. de Familie maakt het nog erger. De echte gekke wereld die wel degelijk gecreëerd wordt, door de media en verantwoordelijke politiek, die hier wel degelijk grote rol in spelen. Hier is mij ook duidelijk, dat zelfs de daders beschermd worden, door dergelijke onvoorstelbare leugens en verdraaiing van de feiten verloochenen. Hoe moet dit verder met deze bizarre gebeurtenissen, die mijn inziens met de massale immigratie nog vele grotere problemen in de hand gaan werken en ook de Europese bepaalde landen wel degelijk verder tegen eigen burgers nog heel grote nadelige gevolgen zullen veroorzaken,, die me nu niet op voorhand wil inzien en al voldoende vb. zijn, in Frankrijk, Duitsland, Italië, België voldoende grote maatschappelijke problemen zich al hebben ontwikkeld, tot zelfs anarchie.
  Dit is blijkbaar nog geen alarm, voor die landen die ik hier vermeld heb en nog allemaal nog niet erg genoeg blijkt te zijn. Nu ook door het immigratie beleid wordt het alleen nog vele malen erger zullen maken. Dit zou dan het hoog Intellectueel niveau moeten zijn, van de Europese beleidsmaker dat op Europees hoog niveau zou moeten zijn!!

  Like

 2. dewereldopzijnkop // december 30, 2018 om 16:56 //

  @Dolfijn
  Het is de media die de boel verdraait en dat allemaal in opdracht van extreem links (ik weiger de term gutmenschen te gebruiken, want zo goed zijn ze helemaal niet)
  Dat verdraaien is weer die doorgeslagen politieke “correctheid” om er voor te zorgen dat hele groepen met een arabische “achtergrond” of “afkomst” niet gestigmatiseerd worden omdat we-ze-niet-allemaal-over-één-kam-mogen-scheren.
  Ze hebben het hier in Nederland toch ook zo ver laten komen dat we het woord allochtoon niet eens meer mogen gebruiken?
  Noord koreaanse indoctrinatie is er nog heilig bij en dan durven beweren dat we in het “vrije” westen leven.
  De naam PVV (Partij Voor de Vrijheid) staat niet alleen voor verlossing van dit moslimextremisme, maar ook voor vrijheid van die extreem linkse dictatuur die ons dagelijks door de strot wordt gedrukt.

  Liked by 1 persoon

 3. Marcel Man // december 30, 2018 om 17:09 //

  valt dit niet onder nepnieuws ; )

  Liked by 1 persoon

 4. De mensen hebben de film toch kunnen zien, dus welke oetlul gelooft dit “nieuws”.??
  Geen EEN!!
  Ik heb ook nieuws: het waren aliëns

  Like

 5. Jack vanderVeen // december 30, 2018 om 19:02 //

  Ook in Nederlandse media staat dit zo. Goed “Zwitser met ook Spaans paspoort”.
  Ook hier vergeet men erbij te schrijven “en Marokkaans paspoort”

  Like

 6. De kwalificatie allochtoon wordt onder invloed van de stupide politiek correcte dromers en leugenaars op de tocht gezet, maar de uit de vaderlandse bagger gerukte autochtonen laten zich deze pathetische verwatering niet aanleunen en blijven fier overeind om de door hun voorouders geplante wortels tot hun laatste ademtocht te blijven beschermen en verdedigen. Blijkbaar mogen we niet meer reppen over allochtonen. Prima dan. Ik ben een autochtoon. Doei.

  Like

 7. Het neemt groteske proporties aan.

  Like

 8. Dat gezeik met identiteit en paspoort. Er zijn mensen vermoord!

  Like

 9. @Raveltje daar heb jij helemaal gelijk in, maar ik vind het ook niet plezierig als er zou hebben gestaan dat een Nederlander een moord heeft gepleegd terwijl de dader van oorsprong een marokkaan, somaliër, algerijn of turk is.

  Like

 10. Maar misschien vonden die scandinavische dames het wel een eer om te sterven voor die fantastische muslims.
  Want hun is daar ingeramd, wit = slecht, maar zwart = goed

  Like

 11. Niet alleen mogen we het woord ‘allochtoon’ niet meer gebruiken, zijn we ook in dit land volledig doorgeslagen in onze politieke correctheid, mag onze politiekcorrecte pers gezien Marrakesh alleen nog maar positief schrijven over migratie (wat ze overigens al deden), is de persvrijheid vrijwillig volledig afgeschaft, spreekt de pers over een witte man als het toevallig eens over een blanke dader gaat, werd Anders Breivik ‘natuurlijk’ niet(!) als zijnde ‘verward’ bestempeld toen hij zijn afschuwelijke misdaden beging (die was immers blank) maar wordt elke andere dader, althans indien noord-afrikaans, wel als ‘verward’ beschouwd bij het begaan van hún afschuwelijke misdaden. En och, die term ‘Zwitser’, het past volledig in het politiek correcte rijtje alsmede het plaatje wat ik toch al van mijn politiek correcte medemens had. Het is dom, blijft dom en zal steeds dommer worden. We gaan terug naar de Stasi-tijd en zo zal ik onze gedachtepolitie in de toekomst ook gaan noemen zodra ik enig signaal krijg dat de persvrijheid en ons recht op het vrij uiten van onze mening aan banden wordt gelegd. Dat zou ik overigens nu al kunnen gezien het politieke proces tegen de vrijheid van meningsuiting met als verdachte Geert Wilders.

  Las nog en passant een bericht dat onze hulpverleners keer op keer belaagd worden. Het is toch wat he, al die verwarde mensen in de samenleving? Je bekleedt in deze maatschappij bijna een uitzonderingspositie als je tegenwoordig niet verward bent.

  De term ‘verward’ begint bijna een geuzenterm te worden.

  Like

 12. Henk der Niederlánder // december 31, 2018 om 13:52 //

  Om je even wakker te schudden @ Fransdo.
  Hier in Nederland zijn ze al een stapje verder als de Stasi.
  Die van de Stasi zouden een stijve gekregen hebben van de mogelijkheden die de Nederlandse Stasie ter beschikking staan.

  Like

 13. Gekloot
  Dat is ook niet leuk, maar er zijn er die dubbele identiteiten en dubbele paspoort hebben, wat ook voor veel
  geharrewar zorgt.

  Like

 14. Ik ken een aantal Zweden en ¨mind me¨ ze verdienen niet beter, nog nooit zoveel naïeve dwazen bij elkaar gezien. Socialisme en feminisme slopen landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s