Nieuw

Italië: Moslims eisen vertegenwoordiging in de regering

Een moslim die ooit heeft verklaard dat polygamie een mensenrecht is, eist een “democratische vertegenwoordiging” in de Italiaanse regering.

Hamza Piccardo is een van de bekendste moslimleiders in Italië, hij heeft ook de koran in het Italiaans vertaald. In het verleden heeft hij beweerd dat “polygamie ons mensenrecht is” en nu heeft hij aan de Italiaanse vice-premier Matteo Salvini geschreven en hem gesommeerd “om een verkiezingsproces op gang te brengen dat zal leiden tot de verkiezing van een democratische vertegenwoordiging van de Italiaanse moslms”, aldus Il Giornale, een Italiaans dagblad.

Hij is de oprichter van de Unie van Italiaanse Islamitische Gemeenschappen (UCOII) en staat bekend om zijn bewering dat Italianen het demografische effect van polygamie niet mogen onderschatten, wat volgens hem het lage geboortecijfer van Italië en de behoefte aan buitenlandse arbeidskrachten zou helpen, evenzo als mensenrechten en homohuwelijken.

Nu roept hij de Italiaanse regering op om de islam in het politieke establishment op te nemen: “Laat de regering een overleg organiseren dat orde brengt in de Italiaanse islam, we zijn deze anarchie beu”.

Italië is reeds geïnfiltreerd door drie miljoen moslims, van wie er een miljoen het Italiaanse paspoort hebben.

Bron:

ITALIEN: MUSLIME FORDERN VERTRETUNG IN DER REGIERUNG

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Italië: Moslims eisen vertegenwoordiging in de regering

 1. Als je zoiets eist is er toch iets ernstig mis in je bovenkamer. De man heeft kennelijk ooit iets gehoord over democratie en over verkiezingen maar heeft geen flauw benul dat de regering die er nu zit het gevolg daarvan is zodat hij netjes op zijn beurt moet wachten.

  Dit is nu een mooi voorbeeld van Takija. Moslims hebben schijt aan democratie maar als het in hun kraam te pas komt zijn ze plotseling heel democratisch. Ja hoor, tuuuuuuuurlijk!!!

  Drie miljoen waarvan 1 miljoen met een Italiaans paspoort? Dat is op zich al erger dan een Tsunami. Het voordeel is dat er 2 miljoen niet mogen stemmen.

  Like

 2. Jack vanderVeen // december 30, 2018 om 19:05 //

  Polygamie is in de Q’uran toegestaan, MITS men ook deze vrouwen economisch kan onderhouden.
  Eigen bedacht sprookje: Uitkeringen zijn HARAM, behalve van niet moslims ontvangen.

  Like

 3. antiislamnu // december 30, 2018 om 19:12 //

  Wordt het niet tijd om de islam te verbieden het predicaat geloof hoort het niet te hebben zelf hebben ze het over de politieke islam .
  Ook de zelf benoemde islamitische wereld leider Erdogan laat duidelijk weten dat ze op een gegeven moment van de democratische trein afstappen om aan de macht te komen.
  Hij zegt het rond uit islam is islam er bestaat geen gematigde islam dat is wens denken van de linkse gekkies.
  Ik zeg weg met de islam totaal verbieden er zijn al landen waar de islam verboden is.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder // december 30, 2018 om 19:25 //

  Meneer Hamza Piccardo zou misschien wat minder hoog van de toren moeten blazen wil hij in Italie blijven.
  Er zijn er al om minder het land uit gesodemieterd.
  Denkt die halve gare dat Salvini zich iets laat vertellen door een minder intelect.
  Hij heeft nog niet echt begrepen dat zou er een vertegenwoordiging in de regering moeten komen er toch echt iets van stemmen moeten komen en het lijkt me niet uitgesloten dat mocht de verwachting zijn dat de moslims in Italie wat zetels bij elkaar weten te sprokkelen er wel iets van een wet in elkaar gezet zal worden om een en ander te voorkomen.
  Ook Salvini heeft niet echt zin in parasiterende Moslims dus Ik geef hem niet al te veel kans.

  Like

 5. Al hebben ze genoeg voor 60 zetels!? ERUIT met die smerige vieze teringmoslims!

  Like

 6. Eruit met die gasten allemaal ook hier alleen ellende met die gasten die willen geen democratie die willen alleen overheersen over ons weg ermee gevaarlijke lui

  Like

 7. Kan je je voorstellen wat een massa stront dat die allemaal produceren?
  Daar betalen wij voor, belastingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s