Nieuw

Imam: Ik kan mijn huis niet uit – buiten lopen allemaal halfnaakte vrouwen

Het drama van een moslimmigrant in het Verenigd Koninkrijk. Hij kan het huis niet verlaten omdat niet alle vrouwen in een islamitisch vrouwengevangenisgewaad rondrennen.

De hele video staat hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.053 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

34 Comments on Imam: Ik kan mijn huis niet uit – buiten lopen allemaal halfnaakte vrouwen

 1. Je zou toch bijna medelijden krijgen met hem. Hij is natuurlijk gewend ze uit te moeten pellen. En nu beleefd hij daar minder plezier aan. Net zo hypocriet als die zwaar gereformeerden.

  Like

 2. trebor2110 // december 30, 2018 om 23:05 //

  ik zie een potentiele moordenaar in heb hij geeft ze de straf van allah

  Like

 3. antiislamnu // december 30, 2018 om 23:44 //

  Hoe bedoel je geloof van de vrede
  Hoe bedoel je geweld is niet de oplossing
  Hoe bedoel je we worden geïslamiseerd

  Like

 4. Antiislannu,

  In 1986 kon het al niet. Toen lynchte de linke mensch je. De vrouw van Hans JanMaat is haar onderbeen kwijtgeraakt door dit linkse rapaille.

  Ik was te jong om dit bewust mee te maken.

  Like

 5. @antiislannu Dankjewel dat je dit vergeten beeld weer even opgerakeld hebt.

  Like

 6. Ja en die Linkse nitwits noemen ons nu fascisten?

  Hoe belachelijk kun je je zelf maken?

  Like

 7. Ik zie een gedroggeerde gorilla waar enkel een spuitje oplossing biedt…

  Like

 8. blij toe als je binnen blijft, hoeven de mensen niet naar jouw oerlelijke haatkop te kijken
  als je er niet tegen kan ga dan ergens wonen waar alleen de ogen onbedekt zijn, stuk strond

  Liked by 2 people

 9. Ik heb niet gekeken, geen behoefte een stuk miserabel stront te zien klagen.
  Moslims horen niet in Europa en gezien hun houding tegenover vrouwen niet bij de mensen soort.

  Wanneer kunnen we beginnen met het ruimen van afval en ons huis schoonmaken? Voorjaar?

  Liked by 2 people

 10. Begin bij mij dan vieze vuile tyfus racist. Wqt maakt jouw beter dan deze haatpersoon? Stuk hollands stront..

  Like

 11. Von Puffelen // december 31, 2018 om 13:55 //

  Tip, eerst even de spelling controleren alvorens op Reactie plaatsen te drukken.

  Liked by 1 persoon

 12. Germaans Roosje // december 31, 2018 om 14:06 //

  Het verschil tussen leven en dood is het lichaam. Het is pure blasfemie om de helft van de mensheid (= vrouwen) het genot ervan te ontzeggen. Als je zo dol bent op het voorbereiden op je na-de-dood bestaan, maak dan een beetje haast en stop met ademhalen en ontmoet je schepper (Allah, God, Jahweh, Vliegend Spaghettimonster of wat dan ook), dan blijf ik hier in de Aardse realiteit gewoon mijn eigen door de Allerhoogste geschonken en door mij gekoesterde lichamelijkheid vieren.

  Val mij niet lastig met je patriarchaal fascistische doodscultus, waarbij je misbruik maakt van de voordelen van godsdienstvrijheid. Kan er iemand een klacht indienen bij de reclame code commissie wegens misleiding?

  Liked by 1 persoon

 13. Don´t let him suffer! “Help” him…

  Like

 14. Jamal:, moslims is geen ras, maar een afwijking die voor velen bij de geboorte al word opgedrongen. Mij een racist noemen omdat ik iets mensonterend bij naam noem is denk ik realist. Ik ben dus een vuile vieze realist.
  Voor Tyfus ben ik ingeënt, dat heeft te maken met volksgezondheid. Zodat anderen het niet krijgen en ik geen verspreider ben. Helpt alleen geen barst met de grandioze import van ziekten en zieken die nu plaatsvind. Maar goed, al die inentingen helpen niets als je regering genetisch afval importeert en het goud noemt. We zien welk respect dat afval heeft voor hun gastland wat ze voert en huisvest, wiens bejaarden en vrouwen men mishandeld, verkracht en vermoord.
  Ja, ik wil dit probleem wel oplossen op realistische wijze, niet door te buigen voor een kudde untermenschen en ze met thee en iftars anaal proberen te bezwangeren. Honden heb je helaas overal, onze politiek zit er vol mee.

  Mijn land uit als het je niet beval of je geen respect toont aan waar je zit omdat het zoveel beter is…

  De beste wensen voor 2019, dat we elkaar mogen tegenkomen en dat mijn schoen niet plakkerig blijft.

  O ja, Heil Hitler, om even jou in je volgende reactie voor te zijn. Sieg dinges ook nog..

  En nog even, racist is geen negatieve stempel maar beoordelen naar ervaring en schikken op kleur en geur een menselijke eigenschap, iets wat jij al in je slotzin doet….vuile eskimo

  Liked by 7 people

 15. p.s. Eskimo is een soort van ras maar toch ook weer niet, dus maakt de term “vuile Eskimo” mij in principe een racist maar toch ook weer niet, net als Marrekanen volgens een debiele rechter die door zijn collega’s om angstige redenen niet is gecorrigeerd een ras zijn, maar voor zover bekend zijn er in de wereld maar drie rassen, met varianten aan kleur scharkeringen.

  Een ui is ook geen bloem omdat het in de grond groeit, maar sommige rechters zouden het in dit land als struik klassificeren.

  Heil….

  Liked by 1 persoon

 16. Jack vanderVeen // december 31, 2018 om 16:37 //

  Wanneer ik zo iemand zie en hoor, denk ik direct aan twee dingen:
  1. Hoe(zo) gestoord;
  2. Hoeveel dagen in zijn achterlijke leven heeft hij reeds voor zijn fokzeug(en) en biggetjes gezorgd?

  Het zijn deze mensen die we op aarde kunnen missen als kiespijn. En dan te bedenken dat dit gestoorde ras uit één komma één miljard van die debielen bestaat. De overige 100miljoen is goed mee te leven. Want gelukkig zijn er ook nog normale moslims. Hopelijk dat die geen ISIS-leden tegen het lijf lopen, want dan volgt ook bij hen een halalslachting.

  Like

 17. Jamal, Hollandse stront is nog altijd superieur over muslim stront. Als ze allemaal op een rijtje de stofzuiger imitatie doen zegt al veel over hoe achterlijk die inteelt stront is.

  Liked by 1 persoon

 18. “Want gelukkig zijn er ook nog normale moslims.” Jack ……..normale moslim?? is dat niet een oxymoron? Een moslim is zowiezo niet normaal, geen 1 mens met normaal verstand trapt in die moslim sprookjes. Het is overduidelijk het geloof van imbecielen.

  Liked by 2 people

 19. Sterker nog, de Islam is niet eens een geloof. Het is een gevaarlijke politieke, fascistische, mensonvriendelijke (ongelovigen anders gelovigen) , racistische (Joden), genderonvriendelijke (vrouwen, homo’s, transgenders), 7e eeuwse beweging, leuk in de Sahara maar niet in een 21e eeuwse samenleving die zich in de loop der eeuwen wel verder ontwikkeld heeft.

  @Skeeter, of een Contradictio in terminus of cognitieve dissonantie.

  Like

 20. Henk der Niederlánder // december 31, 2018 om 20:16 //

  En wat zei The Donald over dit soort jankerts.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/12/31/citaat-donald-j-trump/

  Like

 21. @Fransdo // december 31, 2018 om 19:09 /

  Als je het zo verwoordt klinkt het nog niet eens zo gek, dat islam. Het klinkt net alsof ze tegen alle cultureel marxistische gekte zijn op die manier.

  Like

 22. Ja @Fubar, die twee hebben elkaar ook gevonden, de moslims en de Links-gekkies. Maar ik denk dat het in de toekomst net zo zal gaan als Sylvana Simons bij Denk. Je kan van Sylvana zeggen wat je wilt, je bent in haar ogen al een racist als je in een zwarte óf witte auto rijdt, maar dit heeft ze toch wel goed gedaan. Nu heeft ze Femke Halsema als burgemeester en zelfs daar had ze kort geleden al ruzie mee.

  Het gaat hardstikke goed in Nederland. De misfits hebben elkaar gevonden….. zo lang het nog duurt.

  Like

 23. “Wqt maakt jouw beter dan deze haatpersoon?” Wel Jamal van alles en nog wat maar om te beginnen zijn de blanken genetisch superieur en doen ook niet aan inteelt zoals die zandapen. Blanken bevinden zich in vooruitstrevende culturen terwijl de pedo geloof aanhangers er overal op de wereld een grote teringzooi van maken. Overal waar die parasieten zich bevinden zijn problemen en ze zijn te achterlijk om in te zien dat uiteindelijk ze zichzelf uitmoorden via inteelt, overbevolking en roofbouw. Het inteelt geloof is een veel groter probleem dan alle klimaat hysteria bij elkaar en het zou de aardkloot sieren zich ervan te ontdoen.

  Liked by 2 people

 24. Ik zie aan het gezicht van deze ”Imam” al dat het een gestoorde is. En een parasiet. Sorry hoor.

  Like

 25. Wim van R. // januari 2, 2019 om 14:07 //

  Een duidelijk geval van inteelt.

  Like

 26. Die gore vieze kakkerlakken moeten uit heel Europa getrapt worden!
  Wanneer worden de echte inwoners van Europa het zat dat al dat geteisum en parasieten in hun land leven hun eten opvreten en hun geld aan dat tuig gegeven word, de straten onleefbaar en alles waar die gasten komen word uitgewoond, wanneer worden ze het zat!
  Er zijn best wel goeie moslims maar het meeste is toch echt vullis en moet terug getrapt worden!

  Like

 27. Fransdo // januari 5, 2019 om 23:55 //

  Er zijn inderdaad ook goede moslims. Er zijn ook goede Feyenoordsupporters maar als een deel daarvan steeds maar voor problemen zorgt bij bijvoorbeeld de uitwedstrijden bij Ajax kun je ze beter allemaal weigeren. Helaas hebben we een overheid die het woord ‘consequentheid’ niet in hun woordenboek heeft met als gevolg dat je Feyenoordsupporters gaat weigeren omdat(!) een gedeelte daarvan hooligan is, je moslims gaat importeren ondanks(!) dat een deel daarvan terrorist is en ga je een gekozen politicus vervolgen omdat die daarover de waarheid spreekt.

  Hoe inconsequent kun je worden als overheid. Is er ergens een ondergrens? Onder de keldervloer misschien?

  Misschien bij een volgende sollicitatieronde van nieuwe ambtenaartjes wat minder vragen om Mr.- en Drs-titeltjes en meer om bewijzen van functionele intelligentie want dit gaat niet goed zo.

  Like

 28. Dan heb ik een goede raad voor deze man: ga lekker in een kalifaat wonen, daar is alles precies zoals jij het graag hebt…

  Like

 29. Zo is dat Petra, laat ze flikker lekker op naar de zandbak.
  En zolang deze idioten in onze westen leven, stel ik voor om iets dergelijks als een chargereina-wet in te voeren.
  Overal waar dit gore tuig zijn poten neerzet,
  meteen laten schoonpoetsen door vrouwen met poetsdoeken over hun kop!
  Misschien kan Silvana Simons het voorbeeld geven,
  maak ze zich een keer nuttig.

  Is dat geen goed voorstel,
  dat moslimina’s verplicht worden bij inburgering om bij de carwash te staan.
  Ons respect voor de islam.

  Like

 30. En links negeert deze f(g)eiten en zegt: “Vlees moet weg, gesluierde vrouwen belichamen vrijheid, (want ieder kleed zich toch hoe die wil) hier gebeuren geen moorden door onze cultuurverrijkende ‘mensen en laat het ons over belangrijke zaken hebben: Het verbieden van vlees en plastic zakken, honden, sigaretten, alcohol, games, muziek, boeken en films!
  Tegelijk het islamgat likken en daarbij de echte Europeanen kloten.
  Er gebeurt niets anders meer.

  Je zou zulke ‘mensen’ op hun muil moeten kloppen, en wanneer ik ooit de kans krijg, zal hij/zij er niet gemakkelijk vanaf komen, dat geef ik je op een blaadje.

  Like

 31. @Duchesne, wat zit die Jamal hier ook te doen?
  Wij gaan ook niet op linkse websites ons gal spuwen om hen ‘witte racisten’ in schaapskleren te noemen.
  Of bestaat racisme maar vanuit 1 richting? Bende vuile gekleurde hypocrieten.
  Een normaal denkend mens, houdt zich niet bezig zichzelf te bemoeien met linkse reaguurders op een linkse website want die onzin lezen, is niet goed voor normale mensen.
  Zo is duidelijk waar te nemen wie een (politieke) agenda heeft (polarisatie) en wie oprecht en integer is.
  Jamal (en de hele linkse bende en alle moslims) zijn compleet van het paadje af.

  Hou uw identiteits-crisis-problemen bij uzelf.

  Like

 32. Ach @Peetje, er zullen vast ‘goede moslims’ zijn, (geheel politiek correct, want ikzelf geloof er niet in) maar dan nog…
  Willen wij wel goede moslims?
  Die vraag is ons nooit gesteld, men heeft ons stealth jihad-moslims opgedrongen.

  Like

 33. Wakkere Joost // maart 10, 2019 om 01:01 //

  jamal // december 31, 2018 om 13:42 //

  Begin bij mij dan vieze vuile tyfus racist. Wqt maakt jouw beter dan deze haatpersoon? Stuk hollands stront..

  Hee jamal duivelse k moslim ik slacht je halal!

  Hij kan het huis niet verlaten omdat niet alle vrouwen in een islamitisch vrouwengevangenisgewaad rondrennen.

  Nou ik kan mijn huis niet out door al die waggelende pingwings en spoken.
  daar stoor ik mij eigen aan.

  Like

 34. Fransdo // maart 14, 2019 om 15:48 //

  @Chip, natuurlijk willen wij ook geen goede moslims want die hebben we helemaal niet nodig.

  Los daarvan: het waren toch allemaal vluchtelingen volgens de heersende smoezen? OK, die kunnen dan meteen terug zodra die oorlogen definitief voorbij zijn.

  De vraag stellen of wij ook geen goede moslims willen is dezelfde vraag die Ajax zich zelf kan stellen, namelijk de vraag of zij ook geen goede Feyenoordsupporters binnen willen laten en het dan aan de Feyenoordsupporters zelf over laten om dit te regelen zoals nu ook gebeurt met moslims althans hun vertegenwoordigers, zoals Groen Links, D66, Sp en PvdA..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Imam: Ik kan mijn huis niet uit – buiten lopen allemaal halfnaakte vrouwen – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s