Nieuw

Hongaarse staatssecretaris: Massale migratie is gevaarlijk en leidt tot een sterke toename van ziektes

Massamigratie is niet alleen gevaarlijk voor het terrorisme, de openbare veiligheid, de cultuur en de sociale zekerheid, maar ook voor de gehele gezondheidszorg, onthulde staatssecretaris Bence Retvari aan het Hongaarse dagblad Magyar Hirlap, schrijft het nieuwsportaal Voice of Europe.

Volgens Retvari hebben Europese epidemiologische organisaties een aanzienlijke toename van overdraagbare ziekten vastgesteld, waaronder ziektes die dankzij vaccinaties al uit Europa waren verdwenen.

Dergelijke gevallen zijn gedocumenteerd in Malta, Italië en zelfs in Duitsland. Volgens het Duitse Robert Koch Instituut is er sinds 2015 een stijging van 300% in hepatitis B en mazelen, en een stijging van 200% in malaria en syfilis gevallen. De frequentie van ziekten van onbekende oorsprong is gestegen van 14 naar 26%.

Volgens Retvari heeft het Europees Parlement, door het “migrantenvisum” (humanitair visum) te steunen, “groen licht gegeven aan miljoenen illegale en economische migranten, waardoor de gevaren voor Europa nog groter zijn geworden”.

“Als we vergelijken hoeveel geld Brussel zou uitgeeft aan de integratie van één immigrant in Europa – wat op basis van de ervaringen van de afgelopen decennia duidelijk een mislukte poging is – en hoeveel het kost om een huis in een crisisgebied te herstellen, is het duidelijk dat we met hetzelfde geld veel meer mensen in hun gebied kunnen helpen dan in Europa”.

Retvari beklemtoond. Hij herinnerde eraan dat de regering met het Hungary Helps-programma in staat was om duizenden mensen te helpen hun leven in Irak te hervatten.

Deze oplossing is dus beter betreffende effectiviteit, sociale vrede en voor de daadwerkelijke vervolgde mensen”, voegde hij eraan toe. Volgens de politicus is dit de oplossing die gekozen zou worden door degenen die echt willen helpen, in tegenstelling tot de “hypocriete Brusselse elite”.

Bron:

Mass migration is dangerous and leads to surge in diseases – Hungarian State Secretary

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongaarse staatssecretaris: Massale migratie is gevaarlijk en leidt tot een sterke toename van ziektes

  1. Von Puffelen // december 30, 2018 om 19:04 //

    Allemaal onderdeel van dezelfde agenda en ondertussen vullen de pillenboeren hun zakken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s