Nieuw

Halfbakken excuses van Franse krant Le Monde voor cover van hun weekblad waarop Macron weergegeven wordt in een zelfde setting als Hitler

Het is ook een absurde vergelijking want waar Hitler juist tegen het globalisme vocht en vóór zijn eigen volk, is Macron het schoothondje van diezelfde globalisten en vecht tégen zijn eigen volk.

Sputnik:

Frans tijdschrift Sorry voor omslagfoto van Macron vergeleken met Hitler

De Franse krant Le Monde zei dat de pas uitgebrachte coverfoto van president Emmanuel Macron geïnspireerd was op werken van Russische constructivisten.

Le Monde moest zich tegenover de lezers verontschuldigen voor de coverfoto van het weekblad M, nadat sommigen parallellen hadden getrokken tussen de foto van president Emmanuel Macron op een rood-witte achtergrond met een zwarte gotische letter “M” vlak achter hem en het zwart-witte beeld van Hitler van nazi-Duitsland voor de rood-witte vlag van het Derde Rijk met een zwart hakenkruis.

Hoofdredacteur van de publicatie Luc Bronner schreef dat de cover van het tijdschrift van 29 december “kritiek uitlokte” van sommige lezers.

Onze excuses aan degenen die geschokt zijn door de grafische bedoelingen die duidelijk op geen enkele manier overeenkomen met de verwijten die aan ons gericht werden“, de journalist voegde eraan toe, dat de ontwerpers zich lieten inspireren door de werken van Russische constructivisten in het begin van de 20ste eeuw.

Dat zijn geen excuses, hij zegt gewoon dat zijn domme lezers er geen fuck van begrepen hebben, en geeft en passant toe dat ze een stelletje marxistische tekenaars in dienst hebben, wat dat voor de hoofdredactie betekent die die keuze gemaakt heeft laat zich raden…

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Halfbakken excuses van Franse krant Le Monde voor cover van hun weekblad waarop Macron weergegeven wordt in een zelfde setting als Hitler

  1. De enige overeenkomst is de dwaze blik in hun ogen en de haat die je in de ogen ziet

    Like

  2. Ik denk dat de man een beetje ‘verward’ is. Daarom loopt hij natuurlijk ook nog vrij rond. Want dat is gebruikelijk onder de politiek-correcten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s