Nieuw

Gele Hesjes Frankrijk Deel VII

Ik wilde het al eerder op de site zetten, maar ik heb een beetje traag internet hier en die twitter-filmpjes stopten steeds. Nu het nacht is lijkt het wat vlotter te gaan.

We zijn tenslotte de NOS niet. Die hebben er maar helemaal niet meer over bericht vandaag/gisteren, nadat ze vorige weken al logen dat de opkomst steeds lager werd.

Nieuws niet melden is ook nepnieuws, nepnos, censuurnos !

Niemands Knecht vertaalt elk weekend de Franse tweets dus ik ga maar weer bij hem te rade (voor meer kunt u ook bij hem terecht). De in de hele EU gelijkgeschakelde pers houdt zich keurig aan de voorschriften die vanuit Brussel zijn uitgevaardigd:

Wat de burger niet hoort, niet ziet, niet weet, kan hij zich niet bij aansluiten zullen ze denken. We gaan totalitaire tijden tegemoet. De tactiek van de politie is weer zoals we vorige weekenden ook zagen; voorkomen dat groepen zich bij elkaar aan kunnen sluiten en ze isoleren, zodat demonstraties niet groot kunnen worden, en ze uit elkaar slaan als dat wel gebeurt.

En is het niet zo dat politie herkenbaar moet zijn ? Dit is ongekend in een democratische rechtsstaat, maar dat zijn de landen die bezet zijn door de EU dan ook al lang niet meer. In ieder geval sinds 2005 waar het Nederland en Frankrijk aangaat, want wij stemden NEE tegen een grondwet. Ierland werd gedwongen drie keer te stemmen en stemde pas ja, nadat het de financiële duimschroeven aangedraaid kreeg en de andere landen mochten daarna helemaal niet meer stemmen. Verhofstadt en Timmermans kunnen blèren wat ze willen, maar de EU is volgens elke geldende logica een illegale dictatuur. En hoe meer het volk protesteert, hoe meer het over zal gaan van een fluwelen dictatuur naar een keiharde repressieve dictatuur. Ze hebben simpelweg geen andere keuze. En met dergelijke dictaturen loopt het meestal slecht af leert de geschiedenis ons.

Dit is interessant. Het heet dan wel Banque de France, maar dat is het natuurlijk niet. Geen enkel land ter wereld op Syrië, Iran en Noord-Korea na is eigenaar van zijn eigen Centrale Bank, en dat is de eerste voorwaarde om een soeverein land te zijn, naast het controleren van de eigen grenzen en zeggenschap over het eigen leger.

Mèh, kutvolk !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Gele Hesjes Frankrijk Deel VII

 1. Alles verdoezelt die huichelachtige Nederlandse media.
  Ook de studentenprotesten in Frankrijk, Parijs van 2 weken geleden zijn volledig genegeerd in de Nederlands media.

  Like

 2. Ik weet wel dat er sommige reageerders weer zullen zeggen, ach jaaa daar heb je Niburu weer, maar ik zou toch als ik U was, dit artikel even lezen !
  ( Overigens is Niburu allang niet meer van Anton Teuben, al jaren niet meer, en het is niet de complot-site die U meent dat ze zijn ! Het zijn gewoon waarheids-zoekers, niks meer en niet minder )
  hier keurig uitgelegd, alles over de GELE HESJES en hoe het in elkaar zit
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13624:de-stilte-voor-de-gele-hesjes-storm&catid=37:wereld&Itemid=50

  Liked by 2 people

 3. tja….en dan hebben we hier nog een link, van een schrijver die inmiddels overal wordt GEBOYCOT….( maar DIE moeten we net hebben dus ! )
  klik ook alles aan wat blauw is, en lees de reacties, kijk de video `s
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wie-zijn-de-vechtende-gele-hesjes-relschoppers-in-parijs-video-bewijs-infiltranten/

  Liked by 1 persoon

 4. en deze laatste….als U nu alle 4 mijn postings leest van A tot Z, inclusief de video `s en gekleurde woorden aanklikt, dan bent U 1 dag verder…….maar dan weet je wel HOE het in elkaar zit !
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-zou-de-franse-gele-hesjes-revolutie-een-zelfgeschapen-zijn-wie-bedenkt-zoiets/

  Like

 5. Vroeger noemden ze nepnieuws ‘propaganda’. In WO2 kon je daar misschien nog mee weg komen maar in deze tijd van Social Media al lang niet meer. Vroeger noemden ze de NTS een serieuze nieuwszender. Nu weten we dat opvolger NOS dat allang niet meer is. Het beste wat ze kunnen doen bij de NOS is zich zelf opheffen. Ik gebruik het late nieuws ‘s-avonds om bij in slaap te vallen. Het serieuze nieuws bekijk ik overdag.

  Toch wel opmerkelijk hoe die NOS kennelijk in een ver verleden is blijven hangen en zich sinds de zeventiger jaren niet verder ontwikkeld heeft. Ergerlijk is dat ik er ook nog belasting voor moet betalen om die onzin in stand te houden zoals ik ook belasting betaal voor een Koningshuis, Groene Draeck, Gouden Koets, Paleis Noordeinde, ‘Vluchtelingen’ (LEES: MIGRANTEN) en een ongekozen en daardoor ONdemocratische EU waar ik niet voor gekozen heb. Sommige kiezers kiezen natuurlijk wel bewust voor dat Koningshuis. Prima maar maak daar dan lekker een ANBI van en laat mij daar buiten.

  Gisteren nog een uitzendinkje gezien van de UNHCR over dat meisje Ella. Met geen woord werd er over gesproken dat dat meisje opgevangen zou moeten worden in Nederland om daarna nooit meer terug te gaan hoewel die oorlogen daar op hun eind lopen. Het meisje kon zogenaamd niet meer spreken zodat ze ook niet kan vertellen hoe het nu echt is gegaan. Begrijpelijk want dat moet je natuurlijk helemaal niet willen als UNHCR. Maar wel een oproep om dit meisje te helpen waarbij men suggereerde dat dat meisje dáár geholpen zou worden terwijl we met zijn allen weten dat dat niet zo is waarmee het UNHCR tot de zoveelste mensensmokkelaarsorganisatie is verworden.

  Liked by 2 people

 6. Marcel Man // december 30, 2018 om 17:13 //

  wil best wel de straat op in een geel hesje, maar zolang groenlinks nog groeit is het verspilde moeite.

  Like

 7. antiislamnu // december 30, 2018 om 17:28 //

  Heel goed artikel en inderdaad het niet brengen van nieuws is ook cencuur en gebeurt in Europa op grote schaal.
  Erg jammer dat 90 % van de bevolking niets hiervan mee krijgt.

  Like

 8. Gladiator // december 30, 2018 om 18:36 //

  Tja,

  Geen gele hesjes, geen tienduizenden………………..
  Deze worden en masse geïnfiltreerd net zoals bij de wereldwijde OCCUPY beweging gebeurde.
  En beste mensen, deze was wereldwijd en zelfs IK dacht toen dat er toch wel IETS zou gaan veranderen.

  Het enige dat er veranderd is dat is het FEIT dat de occupy beweging in rook is opgegaan!!

  Hoe kunnen jullie nu zo vreselijk naïef zijn en vooral blijven!!
  Geloven is de vijand van weten!!!!!!!!!!!

  Geef me 300 (denk aan de film 300) personen…..half jaar…..geregeld!!!!!!!!!

  Capiche!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s