Nieuw

Der Fall Amerika

As a European, I was taught to dislike Americans from a young age. In school and through cultural osmosis one is thought to look down on these cultureless, backwards savages with their guns, their Christian dogmatism, their unrefined tastes, their consumerism and obesity, their racism. The far left bias in European schools is undeniable.

They inculcate in young European people a sense of dislike for Americans that verges on the irrational. Europeans feel a sense of snobbery and superiority over Americans. Now, years later and having become a traditionalist and a nationalist, I have learned to hone this irrational feeling into a finely tuned anti-American religious fervor. For reasons that are both the same as often as they are different from why leftists hate America. I will explain why Americans are generally disliked by both European leftists and nationalists. And how I think America can revert this.

Top der Duinen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Der Fall Amerika

  1. Republikein // december 30, 2018 om 12:23 //

    In Californië wonen de domste Amerkanen, zo is uitgezocht!

    Like

  2. Ja, maar dat komt omdat er zoveel Mexicanen wonen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s