Nieuw

Waarom je geen moslims in je winkel moet toelaten – hij vond dat hij te weinig kip kreeg en begon gelijk te spugen en te slaan

Kiplim - Foto-politie

Als ongelovige vrouw ben je natuurlijk een smerige kech en moet je de überman zoveel vlees geven als hij eist.

Het ging om een broodje kip. Daar zou ze niet genoeg vlees op hebben gelegd.

Een bordje ‘wij verkopen geen halal’ bij de ingang wil misschien ook wel helpen.

Een klant uit zijn onvrede over zijn broodje door medewerkster Diana van Gennip in het gezicht te spugen. En daar bleef het niet bij, vertelt ze aan Omroep Brabant.

De eerste klap die ze daarna zelf uitdeelde beantwoorde de moslim met vuistslagen in haar gezicht. Toen de volksvervangende vriend van Mark Rutte en Frans Timmermans zijn bestelde broodje kip kreeg, flipte hij.

“Ik vond dat hij genoeg had gekregen, maar toen ik dat tegen hem zei, noemde hij dat meteen discriminatie.’’

Volgens Omroep Brabant bleek dat de dochter van Diana de spuuglim kende want hij, 24, had geprobeerd haar dochter van 15 te ‘fixen’. Dus nu loopt haar dochter misschien ook gevaar. De immer blanke burgers beschermende politie vindt het echter niet nodig om de mishandelaar van de moeder en fixer van jonge meisjes op te pakken.

De politie heeft tenslotte ook Kerstvakantie en we weten waar de politie die doorbrengt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Waarom je geen moslims in je winkel moet toelaten – hij vond dat hij te weinig kip kreeg en begon gelijk te spugen en te slaan

 1. Het zou zomaar hier in de straat kunnen wonen…lijkt sprekend…de wijk hier zit er vol mee…maar dan, dat soort zie je echt overal. een dagje posten op de Kruisstraat in Eindhoven en de kans is groot dat je hem hebt….als je wilt…het kan natuurlijk ook een agent zijn, ze willen die soort met voorrang…

  ….als die vrouw haar dochter die vent kent moet het gedierte toch snel gevonden worden…toch…?

  Ach nee, we wonen in Nederland.

  Like

 2. Nee, we wonen in Nederland en hier krijgen moslims een voorkeursbehandeling van Justitie.

  Het moet toch niet veel gekker worden hier.

  Like

 3. Ik had ook te weinig patat in de snackbar,de volgende keer ga ik ook slaan
  Maar zonder gekheid ik neem vaak een kleine patat en nu had ik normaal was even veel volgens mij
  Gadver spugen naar die vrouw arrogante griezel denken dat de wet van de jungle hier van toepassing is,wie het hardst brult krijgt zijn zin

  Like

 4. @ Duchesne als je wilt en tijd hebt, zoek eens uit wat er in bordeaux gebeurde met 4x aanvallen met hamer op voetgangers?

  Like

 5. Het beste is nog terug spugen met lood

  Like

 6. Inderdaad discriminatie!
  Door een moslim tegen een blanke vrouw.

  Like

 7. Hamer aanvallen in verschillende Franse steden lees ik als ik zoek, vermoedelijke dader in Bordeaux net paar uur geleden gepakt. Vrouwen krijgen vanuit het niets een hamer in hun gezicht blijkbaar….is de boiteaclou in de uitverkoop gegaan ofzo? wat ik eruit haal is dat er een enorm filter op de berichtgeving zit, de EU censuur trekt de strop aan. Denk dat sites als Fenixx op een dag ineens niet meer bereikbaar zijn. Als nieuws word gemuilkorfd is revolutie ook te beteugelen.

  Like

 8. Agenten houden de moslims al tientallen jaren de handen boven het hoofd, verzwijgen misdaden door moslims (Centraal Station Amserdam) moffelen bewijsmateriaal weg, baggetaliseren en er ligt zelfs een voorgedrukt aangifteformulier als Geert Wilders, Minder Minder Minder heeft laten roepen, maar als een agent zelf slachtoffer wordt en de verdachte Ali wordt vrijgesproken is het meteen huillie huillie doen.

  Liked by 1 persoon

 9. Ali M…..ja, adres….?
  Dit zou een les moeten zijn voor agenten, dat hun eigen voer gever ze niet beschermd, zoals de burgers ook gewoon vodden zijn. Een harde les in loyaliteit, en een schoolvoorbeeld van ongelijke behandeling en hoever het weggooien van personeel is gevorderd. Die agent is niet de enige, een Utrechtse agent werd na invalide te zijn gemaakt op station Driebergen ook nog door de staat leeggeroofd en in de steek gelaten, collega’s moesten te hulp komen in het jaar daarna, de overheid wad niet thuis. Wat moet ik kotsen van hoe een overheid en een politieke “elite” omgaan met eigen personeel, als waren het dieren,, en hoe walgelijk het is om en rechtbank met twee maten te zien meten…..

  O, enig idee hoe het voelt om een dode zenuw te hebben? Bij iedere aanraking voelt het alsof iets onder stroom staat, en is het contact qua voelen alsof er een los iets hangt. Je zou er gek van kunnen worden of jezelf erdoor van kant kunnen maken…..

  Trouwens, die Ali M, die heeftzeker gesubsidieerd kickboxen gehad van de overheid, als jeugdproject…gevechtstraining dus om de straatte kunnen overnemen en agenten en oude mensen kreupel te trappen……ach ja, in Zweden leren ze scherpschieten…gelukkig werven se nog niet voor politie en defensie, stel je voor, de vijand bewapend met eigen belastinggeld…..

  …waar zou het huis van Ali “Maling aan de blanke” toch wonen….

  Like

 10. Ik denk dat inderdaad een bordje ‘wij verkopen geen halal’ de beste oplossing is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s