Nieuw

Veiligheidsexpert: Zweden is onderweg naar een burgeroorlog

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Internationale veiligheidsdeskundige Olle Fjordgren waarschuwt dat Zweden “op weg is naar een burgeroorlog” als gevolg van het zachte rechtssysteem en het onvermogen om de groeiende “no go zones” van het land aan te pakken waar de misdaad welig tiert.

Burgeroorlog is het foute woord. Het wordt steeds gebruikt, maar een burgeroorlog is een oorlog tussen burgers onderling. Dit is een oorlog van geïmporteerde buitenlandse mannen in de militaire leeftijd tegen de oorspronkelijke bevolking. Dat is geen burgeroorlog maar een oorlog, al wijkt die dan af van de traditionele oorlogen die we kennen. Fub.

In een interview met de Ingrid & Maria nieuwsblog, stelt Fjordgren, die door de regeringen van Pakistan, Ethiopië en Mongolië is ingehuurd als veiligheidsadviseur: “We hebben in principe de macht opgegeven en de criminelen hebben de macht gegrepen. Op dit moment verzetten we ons niet en laten we het gebeuren en ik zie niet in dat we de ontwikkeling kunnen keren”.

Hij omschrijft Zweden als een “goederentrein op weg naar een rotswand”. Fjordgren zegt dat de politieke onwil om toe te geven hoe slecht het is geworden, naast dat mensen die wijzen op de problemen als “racistisch” wordenweggezet, betekent dat Zweden bijna een “mislukte staat” is geworden.

Al in 2013 was Zweden in een laagdrempelige burgeroorlog terecht gekomen die de criminelen volgens Fjordgren aan het winnen waren. Nu, vijf jaar later, hebben ze veel gebieden veroverd die volgens hem terecht no-go zones worden genoemd.

De maatschappij speelt volgens oude, verouderde regels. De politie patrouilleert op de traditionele manier, terwijl de tegenpartij, de criminelen, zich aan totaal andere regels houden.

Onder verwijzing naar Libanon als voorbeeld van wat er met een samenleving gebeurt wanneer integratie mislukt en verschillende etnische en criminele bendes zich in een territoirumoorlog mengen, ziet Fjordgren “slechts één mogelijke ontwikkeling” in de toekomst van Zweden – een “burgeroorlog”.

Fjordgren zegt dat het laatste redmiddel voor Zweden zou zijn om een nultolerantiebeleid in de stijl van de stad New York in te voeren op het gebied van criminaliteit, hoewel dit, gezien de progressieve aanpak van justitie in het land, hoogst onwaarschijnlijk lijkt.

“De rechterlijke macht moet ervoor zorgen dat deze gevaarlijke mensen worden uitgeschakeld en van de straat worden verwijderd,” stelt hij.

Als dit zo doorgaat, ziet Olle Fjordgren slechts één mogelijke ontwikkeling – burgeroorlog. Het kan beginnen in de no-go-zones, of wanneer de Zweden eindelijk genoeg krijgen en besluiten dat er geen andere uitweg is dan de wapens op te nemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Veiligheidsexpert: Zweden is onderweg naar een burgeroorlog

 1. Iedereen met een beetje gezond verstand ziet een Burgeroorlog aan komen want GENOEG IS GENOEG en de INCOMPETENTIE (bewust???)van gekozen??? Regeringen die alle soorten Misdaden van inboorlingen wegwuiven of minimaliseren kan en mag niet langer getolereerd worden al is het alleen maar om de rechtsgang zijn werk te laten dien maar ook de RECHTSTAAT bestaat niet meer dus ook al deze personen moeten verwijderd worden.
  Europa is ALTIJD tollerant geweest en daar maken en hebben altijd klaar gestaan om de landen die het nodig hadden te helpen of ondersteunen maar er is geen enkele vorm van respect naar Europianen toe en Moorden,verkrachten en beroven er op los. Het 1e land is nu misschien Zweden maar er zullen er nog vele volgen want GENOEG IS GENOEG.

  Like

 2. Zolang er geen politieke omwenteling zal plaatsvinden in Zweden acht ik de kans op een burgeroorlog praktisch nihil.

  De huidige machthebbers, overwegend zeer politiek-correct zullen nooit en te nimmer toegeven dat zij het Zweedse volk min of meer bewust met een gigantisch probleem hebben opgezadeld.
  Dus gaan zij gewoon door met hun politiek van wegkijken, bagatelliseren en vooral het demoniseren van de Rechtse oppositie, de z.g. populisten.

  Er kan zich echter een onverwacht incident voordoen die de aanleiding kan zijn voor een escalatie die kan uitmonden in een burgeroorlog waarbij zelfs binnen de autochtone bevolking groeperingen kunnen ontstaan die elkaar op leven en dood zullen bestrijden.
  De linkse activisten zullen altijd de kant kiezen van de allochtonen van moslimsignatuur en de Afrikanen in de strijd tegen de ‘racisten’ en de ‘fascisten’ die echter noodgedwongen het recht in eigen handen moeten nemen om hun vrouwen en kinderen te beschermen tegen de barbaren die uit zijn op islamisering en regelrechte maffiapraktijken.

  De moslimenclaves worden steeds groter en talrijker in West-Europa en dat moet vroeg of laat tot een confrontatie gaan leiden waarbij de roep tot het uitroepen van een Islamitisch kalifaat de aanleiding kan zijn.

  Op de rechterlijke macht hoeven we zeker niet te rekenen, dat bewijzen de uitspraken die het terughalen van IS-gezinnen verplicht stellen op straffe van gigantische dwangsommen en dat zal in een land als Zweden zeker niet anders zijn.
  Het wachten is dus op het ‘onverwachte incident’ die de vlam in de pan doet slaan.

  Tot die tijd kunnen de barbaren ongestoord doorgaan met hun verkrachtingen en het uitmelken van de Zweedse verzorgingsstaat.

  Liked by 2 people

 3. Ongelofelijk hoe die incompetente regeringsleider het in Europa zo hebben laten afweten. Maar ik heb het al voorspeld, de geest is uit de fles en die krijg je er als politiek toch echt niet meer in.

  Zelfs mijn eigen veiligheidsgevoel is aan het afnemen. Vandaag of morgen ga ik denk ik al vast een vuurwapen kopen want ik ga echt niet afwachten tot het te laat is.

  Mocht de AIVD weer meelezen. Dat heet zelfverdediging. Wel eens van gehoord?

  Like

 4. Henk der Niederlánder // december 29, 2018 om 15:59 //

  Dus hier word even duidelijk gemaakt door de Zweedse regering waar Eurogendfor voor bedoeld is.
  Want een omwenteling in Zweden zit er de eerste 10 a 15 jaar niet in.

  Like

 5. Burgeroorlog is inderdaad niet de goede term, maar wat dan wel?

  Wat hebben we?

  Burgers tegen de staat omdat de staat een te hoge druk op het leven en bestaan van burgers legt in de vorm van belastingen en regels die de vrijheid van de burger in ernstige mate beperken, maar tegelijkertijd ook opgebouwde rechten ontneemt en naar willekeur met wetten en regels omgaat.
  Een staat die massaal vreemden van tegengestelde gedachten en levensbeschouwing importeert en voordelen geeft die aan de eigen burgers onthouden worden uit de gemeenschappelijke fondsen van de eigen burgers, met als bijkomend gevolg geweld tegen de eigen bevolking door de geïmporteerde maar niet alom gewenste “gasten” tot in extremen…
  Dan heb je een aantal lieden die een super dictatuur willen vormen, in naam van vrede oorlogen en terreurgroepen financieren en berichtgeving over moorden door hun protegees als nep nieuws willen verbieden…
  We hebben dan nog een berg wat langer verblijvende “gasten”, die door ervaring hebben geleerd dat werken niet loont maar misdaad wel, en dat misdaad tegen autochtonen nauw aansluit bij de sekteleer van de rest van hun nareizende soort, dus je vult je zakken, moord wat je kunt en je komt thuis in een warm begrijpend nest….zoiets kan enkel groeien en uitwaaieren…
  Dan heb je nog “politieke”activisten die ook alles kapot willen omdat het makkelijker is om ergens tegen te zijn dan om iets op te bouwen, zoal het denkbeeldige overal gekende kind aan het strand dat het zandkasteel van de ander omtrapt…gewoon omdat een zandkasteel een symbool is van het eigen onvermogen. Hele volksstammen kunnen geen zandkastelen bouwen…
  Eigenlijk zijn er legio groepen te vinden met een reden of wens tot oorlog of destabilisatie, en als je regeringen hebt die chaos nastreven en legers importen om die chaos mogelijk te maken dan kun je enkel chaos krijgen…chaos is trouwens door niemand meer beheersbaar, maar leg ze dat maar eens uit…Als je een monstruositeit hebt zoals de EU, welke misschien het best word beschreven als “de brouwerij van het verschraalde bier”….

  Hoe noem je zoiets nou eigenlijk als de term burger oolog de lading bij lange na niet dekt…?

  Ik heb lang gedacht, en het is in de bijbel al eens beschreven, de duivel tegen engelen, het goede tegen het kwade, Armageddon….

  Nou, ik denk a la boerenfluitjes, ik noem het geen burgeroorlog of Armageddon meer maar liever ; “De grote collectieve waanzin”, “De logica door de dieren opgegeten”, “Het kampvuur in de hooiberg”, De orgie van het bloedhuwelijk”…

  Probeer anders: “Fluide chaos oorlog”….omdat het overal en nergens plaats zal vinden, als opkomende en verdwijnende puisten op de kop van een chips verslaafde chocolade vretende puber…

  Duizend namen kunnen we bedenken, maar een ding staat was, de import van Islam en de verdwazing van “links”, financieel gebruikt en uitgebuit door “rechts” zijn de kwaden van deze eeuw voor Europa…Bankiers en rente en aandelen en investeren in virtueel goud en codes misschien wel van alle eeuwen…hebzucht…luiheid…jalouzie…onvermogen…

  Dat is het, de eeuw van het grote onvermogen…

  Like

 6. De_oplossing // december 29, 2018 om 21:53 //

  Als ze daar in Zweden nou goochem zijn, dan laten ze alle vrouwen meteen verplicht in militaire dienst gaan, want dat gespuis is als de dood dat wanneer ze door een vrouw worden afgeknald ze hun felbegeerde 70 maagden niet zullen krijgen.

  Like

 7. Verschaeren Marc // december 30, 2018 om 12:49 //

  Een revolutie is beter , incompetente leiders liquideren te samen met hun hele familie zou een goed signaal zijn . Het zou 20 a 30000 doden ( slachtoffers zou ik het niet noemen ) kosten , wat niet veel is in vergelijking met een burgeroorlog .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s