Nieuw

Trump dreigt Democraten: Ga akkoord met de financiering van de muur of ik sluit de grens met Mexico

Donald Trump dreigt nu met het sluiten van de grens van Mexico als de Democraten niet akkoord gaan met de financiering van de besproken, maar nog onvoltooide muur aan de zuidelijke grens van de VS.

De politieke vergrendeling in het Amerikaanse Congres duurt voort. Nu dreigt president Donald Trump de grens tegen Mexico te sluiten als de Democraten blijven weigeren te stemmen voor een begroting die 5 miljard dollar toewijst aan de geplande maar nog steeds incomplete muur aan de zuidelijke grens van de VS.

Aangezien zowel Trump als zijn tegenstanders van met name de Democratische Partij zeer uiteenlopende opvattingen hebben over deze kwestie, valt nog te bezien hoe lang een groot deel van de Amerikaanse regering stilgelegd zal zijn. Honderdduizenden ambtenaren zijn momenteel zonder loon.

Bron:

‘Build the wall or close the border’: Trump issues new ultimatum to Democrats

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s