Nieuw

Inbraakvakman laat zich door zowel alarmsirenes als filmopname niet storen

In de nacht van 25 december wordt de “Stille Nacht” in Wuppertal door luid sirenegeloei verstoord. Een bewoner tegenover een Netto-filiaal filmt de oorzaak van de verstoring. De beelden tonen een donkerhuidige “dringend benodigde vakman” aan het werk in Duitsland.

Kort daarna wil hij met de gestolen goederen gevulde zak weer naar buiten gaan, nu begint het gevecht tegen de deur maar dan in de andere richting. Uiteindelijk lukt het hem, maar zijn buit is nog steeds binnenin. Ook schoppe en trekken helpt niet – hij kan zijn buit niet meer bereiken.

De sirenes loeien nu al minutenlang, de filmende bewoner vraagt hem zelfs om in de camera te kijken. Langzaamaan lijkt het bij de dwaas te dagen dat hij niet onopgemerkt is gebleven en vlucht hij – zonder roofbuit.

De politie gaat door de onervaren executie van het misdrijf ervan uit dat het zich hier om een gelegenheidsdief handelt. De opsporing is aan de gang – dankzij de attente burger en sociale netwerken zijn er deze keer op tijd opsporingsbeelden.

Bron:

Einbruchsfachkraft lässt sich weder durch Sirenen noch Filmaufnahmen stören

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6647 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Inbraakvakman laat zich door zowel alarmsirenes als filmopname niet storen

  1. antiislamnu // december 29, 2018 om 21:07 //

    Fijn hoe dit oorlogsslachtoffer zijn dankbaarheid toont neem aan dat hij al een Duits paspoort heeft gekregen zo’n kanjer zitten ze wel op te wachten echt onmisbaar deze asielparasiet

    Like

  2. Misschien weet hij uit ervaring dat er toch geen straf volgt?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s