Nieuw

Duitsland: “Donkerhuidige” man belt aan de voordeur en verkracht een 61-jarige vrouw in haar appartement

© Pixabay

Op dinsdag 25.12.2018, rond 11.30 uur, was een 61-jarige Münchense vrouw in haar appartement toen de deurbel luidde. Na het openen van de voordeur drong een onbekende man het appartement van de Münchense vrouw binnen. Hij duwde de 61-jarige vrouw op een bed en verkrachtte haar.

Toen de vrouw uit München zich verzette, sloeg de onbekende dader haar in het gezicht en verwondde de 61-jarige aan haar oog. De onbekende dader verliet vervolgens het appartement. Na het misdrijf ging de Münchense vrouw de straat op en informeerde een politiepatrouille die toevallig langskwam. De onmiddellijke ingezette speurtocht had geen resultaat. De 61-jarige werd vanwege haar verwonding naar een ziekenhuis in München gebracht.

De dader wordt als volgt beschreven:
Man, ongeveer 20-30 jaar oud, ongeveer 170 cm hoog, slank figuur, donkere huid, gekleed in blauwe trui, rode jas en lichte broek, met witte sneakers.

Bron:

München: Dunkelhäutiger klingelt an Haustür und vergewaltigt 61-Jährige in Wohnung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland: “Donkerhuidige” man belt aan de voordeur en verkracht een 61-jarige vrouw in haar appartement

  1. okeeee ……dus de `ahum….en de kuch kuch ` kan ik het beste in de METERKAST zetten dan ???…..uiteraard, de voordeur niet open doen, maar dan nog…degene die `kwade plannen hebben` zijn altijd sneller…..want het slachtoffer is TE RUSTIG op dat moment en nergens op bedacht…..trouwens, zelfs mensen die een wapen in huis hebben, hebben daar op DAT moment niks aan, want je kunt m niet pakken….Wat kun je op dat moment het beste doen dan ? Niet veel denk ik ?

    Like

  2. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2896913/Echtpaar-opent-deur-krijgt-klap-in-gezicht-en-daders-vluchten-waarom-maakten-ze-niets-buit
    deze bijvoorbeeld, ook pas gebeurd, man EN vrouw zijn allebei thuis …..je VERWACHT HET NIET, en dat is in het voordeel van de daders….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s