Nieuw

Dochter door illegale immigrant vermoord – moeder neemt immigrant in huis

De moeder van Mollie Tibbetts, de 20-jarige studente van de Universiteit van Iowa die is vermoord door een illegale immigrant, heeft na de moord op haar dochter een tiener-migrant uit Mexico in haar huis opgenomen.

In augustus kondigde de politie aan dat Tibbetts’s lichaam, nadat ze voor het laatst op 18 juli joggend werd gezien, was gevonden in een korenveld in haar landelijke woonplaats Brooklyn in Iowa.

De illegale migrant Cristhian Bahena-Rivera, een 24-jarige Mexicaan, is na zijn bekentenis aan de politie dat hij de jonge vrouw had achtervolgd en geconfronteerd, aangeklaagd voor eerstegraads moord. Een eerste autopsierapport openbaarde dat Bahena-Riviera in eerste instantie Tibbetts had doodgestoken alvorens haar lichaam in een korenveld te dumpen.

In een artikel van de Washington Post, zegt de moeder van Tibbetts, Laura Calderwood, dat zij sindsdien de schoolvriend van haar zoon, de 17-jarige Ulises Felix in haar huis heeft uitgenodigd om met haar te leven nadat zijn ouders – illegale migranten – na de moord op Tibbetts de staat Iowa ontvluchtten.

>>> Mollie Tibbetts’ Mother Takes in Migrant Teen After Daughter Allegedly Murdered by Illegal Alien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Dochter door illegale immigrant vermoord – moeder neemt immigrant in huis

  1. Rommel: een cornfield is in amerikaans engels een maisveld en niet korenveld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s