Nieuw

De gewapende arm van de Nederlandse junta probeert vreedzame burgers te verwurgen en dood te slaan

En toen was het niet meer zo gezellig bij de gele hesjes in Den Haag.

Agressievelingen, ook in het geel, met wapenstok, mengen zich onder de vreedzame demonstranten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on De gewapende arm van de Nederlandse junta probeert vreedzame burgers te verwurgen en dood te slaan

 1. Dit is de Duistere kant van nederland waar ik alle jaren mee te maken heb rechten banken rechterlijke macht net zo. Ik wil er liever niet over praten te gevaarlijk en eng. Alles wordt tegen je gewerkt door ………. die jaloers zijn.

  Like

 2. DUISTERE ENGE kant van Nederland.

  Like

 3. Nee andersom @Sandra. Dit is een protest tegen de duistere enge kant van Nederland. Ik zag leuzen zoals: ‘Spaartaks is Staatsroof” en ‘Referenda!’. Met beiden ben ik het eens als trouwe box 3 betaler zonder box 1 inkomen maar ook zonder Zorgtoeslag. Bovendien de aansprekende leus: ‘Wij zijn het volk’. Ook waar!! Maar zeg dat niet op het Binnenhof want op het Binnenhof denkt men dat ‘Het Volk’ nog steeds in Noord-Afrika zit.

  Like

 4. “op het Binnenhof denkt men dat ‘Het Volk’ nog steeds in Noord-Afrika zit.’

  En wij mogen betalen …

  Like

 5. @ Fransdo ik betaal me kapot aan belastingen daar komt nog bij kijken dat ik een erfelijke ziekte hebt wat mij meer kost dus betaal dubbel ik zie geen cent terug. I heb ook veel ellende te verduren van mensen ook in mij omgeving Allemaal weet ik hoeveel soorten uitkeringen en asociaal doen ik ben ik enige in mijn straat zonder uitkering weet ik veel allemaal toeslagen. Ik betaal veel dus wil ik rechthebben op zorgtoeslag.

  Like

 6. https://www.rt.com/shows/keiser-report/447643-ecb-cash-price-inflation-/
  Misschien een eye opener….in de afgelopen 4jaar is edere EU burger beroofd van 7000 euro door de EU, en zo lost men de schulden af, iedere dag een beetje stelen en dan van iedereen tegelijk…..en dat bovenop belastingen en heffingen…..

  Zou een prive bank dit doen werden ze opgehangen…

  Like

 7. @Sandra, als jij beneden een bepaald inkomen zit in box 1 en geen box 3 vermogen heb, heb je zonder meer recht op toeslagen. Huurtoeslag als je huurt en Zorgtoeslag. En wellicht heb je op nog veel meer recht. Niet gedekte ziektekosten kun je aftrekken in je belastingaangifte boven een drempel en in enkele gevallen heb je ook nog recht op andere tegemoetkomingen.
  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/tegemoetkoming_specifieke_zorgkosten/tegemoetkoming_specifieke_zorgkosten

  Maar ja, dat kan ik hier niet allemaal uitgebreid uit de doeken gaan doen. Als je er zelf niet veel verstand van hebt raadpleeg dan een gratis Sociaal Raadsman.

  Like

 8. Rini willems // december 30, 2018 om 15:29 //

  Overheid en nep koningschap zijn dieven en hebzuchtig! Als we niet betalen voor belastingen of de loterijen nooit kopen en casino’s nooit gaan gokken en niet roken, dan hebben de overheid en nep koningschap niks………dan zijn ze erg afhankelijk van ons volk van ons geld!!!!!
  Des te beter willen we eigenlijk nooit belasting betalen ..
  Ondankbare politiek en nep koningschap moeten bedanken aan het volk…….niet voor migranten, de gevaarlijke islam, die voortduurt de dood en verderf zaait op de wereld….!!!

  Like

 9. Henk der Niederlánder // december 30, 2018 om 19:36 //

  Uhm Rini.
  heb je zelf niet het idee dat dezelfde overheid dan wel een nieuwe belasting uitdokterd om alsnog ons geld te stelen???

  Like

 10. Iedere migrant kost 60 000 euro/jaar. Wie denk je nu die dat moeten betalen ? 1 keer raden

  Like

 11. Ik was daar ook. Wat we willen is een Bindend Referendum. Niet meer, niet minder. Later kun je dan zaken recht trekken. Dat wil de gevestigde orde niet. Als je de filmpjes wil zien kijk dan op https://www.facebook.com/maurice.fonhof. Beetje naar beneden scrollen.

  Like

 12. Von Puffelen // december 31, 2018 om 12:30 //

  Degene die hier namens The City de wetten ondertekent moeten ze hebben.
  Op het binnenhof lopen alleen lakeien en hielenlikkers rond en die zijn niet belangrijk.
  De kans is echter groot dat je moet zoeken in Bariloche, Kranidi en/of Mozambique.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s