Nieuw

Slowakije – Aantoonbaar de meest anti-islam EU-lidstaat

Slowakije was een van de eerste landen, na de Verenigde Staten en Hongarije, om aan te kondigen dat het NIET zou toetreden tot het wereldwijde migratiepact van de VN, waardoor immigratie vanuit elk moslimland naar elk westers land een “mensenrecht” wordt.

Slowakije heeft een wet aangenomen die effectief verhindert dat de islam een officiële staatsgodsdienst in het land wordt.

De vorige en huidige premier van Slowakije hebben allebei gezegd: “De islam heeft geen plaats” in het land.

Slowakije erkent de Islam niet, heeft geen moskeeën, en zal niet toestaan dat islamitische ideeën in scholen worden onderwezen.

Als gevolg daarvan hebben zij GEEN islamitische terreuraanslagen in het land gehad. Moslims in Slowakije mogen geen officiële religieuze leiders hebben, geen islamitische huwelijken sluiten, geen financiële bijdragen van de staat ontvangen, geen godsdienstonderricht op scholen geven of moskeeën bouwen.

Terreurvrij Slowakije weigert de islam volledig en staat geen enkele moskee toe. Slowakije is de laatste EU-lidstaat zonder enige moskee, zo meldt TRT World. Eerdere pogingen om te bouwen zijn door politici tot staan gebracht.

Het land erkent de islam niet als een religie en heeft slechts ongeveer 5.000 moslimbewoners. De islam mag niet op scholen worden onderwezen en de moslims, meestal Europese, die in het land wonen, worden niet officieel erkend. Zij maken slechts 0,1% van de bevolking uit.

In 2007 hebben politici de wetten van het land gewijzigd, zodat 20.000 handtekeningen nodig zijn om door de staat als religie worden erkend. In 2017 hebben ze het aantal benodigde handtekeningen meer dan verdubbeld tot 50.000, waardoor de islam feitelijk werd verboden ooit als echte religie te worden beschouwd. Het is ook een goed afschrikmiddel tegen moslimmigranten.

Bron:

SLOVAKIA: Arguably, the most anti-Islam EU member state

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Slowakije – Aantoonbaar de meest anti-islam EU-lidstaat

 1. antiislamnu // december 28, 2018 om 17:27 //

  Anti islam is niets anders dan je gezonde verstand gebruiken er is niets positief aan de islam en het predicaat geloof verdiend het zeker niet.

  Like

 2. koddebeier // december 28, 2018 om 17:30 //

  Die 5000 zo snel mogelijk uitwijzen !!

  Like

 3. Koddebeier, inderdaad, ze ffokken nog sneller dan konijnen en halen de wet zo in

  Like

 4. syberspees // december 29, 2018 om 06:21 //

  HEIL Slowakije

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s