Nieuw

President van Egypte: “Verwacht niet dat ze de deur voor u openen, zodat u daarheen kunt gaan en problemen kunt creëren”

Egyptische president Abd al-Fattah al-Sisi.

Als u naar het Westen verhuist, moet u zich volledig voegen aan hun wetten, gebruiken en cultuur, zei de Egyptische president Abd al-Fattah al-Sisi in antwoord op de vraag dat de landen van het westen hun grenzen hebben gesloten voor migranten uit de derde wereld.

Tijdens een bijeenkomst in het World Youth Forum in het toeristenoord Sharm el-Sheikh in Egypte, kreeg de Egyptische president Abd al-Fattah al-Sisi een vraag over westerse landen die immigratie uit de derde wereld verhinderden.

De Egyptische president maakte van zijn hart geen moordkuil.

– In plaats van te vragen waarom landen hun deuren voor ons sluiten, zou u zich moeten afvragen waarom de Afghaanse bevolking niet beter voor hun eigen land zorgt. Waarom vermoorden ze elkaar al meer dan veertig jaar? Dat gebeurt ook in andere landen: in Pakistan, in Egypte, in Syrië, in Irak, in Jemen en in Somalië, zei Al-Sisi.

– We vechten tegen elkaar in onze eigen landen, en we eisen van landen die dag en nacht werken om vooruitgang te boeken, om hun bevolking te beschermen en een bepaalde levensstandaard te handhaven, dat ze ons binnenlaten, zodat we deel kunnen nemen aan hun succes nadat we in onze eigen landen met elkaar hebben gevochten.

– Zijn jullie boos dat de leiders van Duitsland, Engeland, Italië of andere Europese landen hun grenzen sluiten om de vooruitgang die zij na vele jaren hebben geboekt te beschermen? Verwacht u van hen dat zij hun grenzen openen, zodat wij daarheen kunnen gaan en eisen dat wij onze cultuur, die heel anders kan zijn dan het arbeidsmoraal van deze landen, behouden?

– Jullie eisen dat je daarheen gaat met je eigen cultuur, die jullie niet onderhandelbaar achten. Jullie zeggen: “Dit is hoe we zijn en jullie moeten ons accepteren vanwege de mensenrechten”. Nee!

– Als u als gast naar een ander land komt, moet u zich volledig aansluiten bij hun wetten, gebruiken, tradities en cultuur. U moet in totaal meedoen. Als u daar niet toe bereid bent, ga er dan niet heen. Verwacht niet dat ze de deur voor u openen, zodat u daarheen kunt gaan en problemen kunt creëren.

Al-Sisi is een voormalig Egyptische militair. Als minister van Defensie was hij in 2013 betrokken bij de militaire staatsgreep tegen de islamistische president Muhammad Mursi, en was verantwoordelijk voor het bloedbad van Rabaa in hetzelfde jaar waarbij ongeveer 800 Mursi-aanhangers werden gedood.

In 2014 won al-Sisi de Egyptische presidentsverkiezingen met meer dan 97 procent van de stemmen.

Bron:

Egyptens president: ”Förvänta er inte att de ska öppna dörren för er så att ni kan åka dit och skapa problem”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on President van Egypte: “Verwacht niet dat ze de deur voor u openen, zodat u daarheen kunt gaan en problemen kunt creëren”

 1. Er zijn ook leiders in moslimlanden die de zaken zeggen hoe ze zijn maar daar zul je weinig van horen in onze pers en media waar ze iets heel anders verkondigen

  Like

 2. Scarlatti Bombatti // december 28, 2018 om 14:27 //

  Scarlatti Bombatti/GAB.ai Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba 37 sec geleden
  Naieve goedbedoelende Pr Al-Sisi alle #emi/immigranten WETEN al #CarteBlanche te krijgen,huizen,geld,interieur,vervoer,NIET hoeven WERKEN,hun 4 vrouwen&TIG kids leven op #TAXpayers zak leven,ondertsn #ONGESTRAFT INBREKEN,OVERVALLEN,VERKR8en& MOORDEN! https://fenixx.org/2018/12/28/president-van-egypte-verwacht-niet-dat-ze-de-deur-voor-u-openen-zodat-u-daarheen-kunt-gaan-en-problemen-kunt-creeren/

  Like

 3. Sisi zegt in zijn eigen woorden wat ik jaren geleden in mijn woorden ook al zei. Ze vechten elkaar daar al eeuwen de tent uit. Dit moet je helemaal niet hier willen hebben. En mijn gelijk blijkt bijna elke dag weer waarbij het in een bepaalde periode zelfs zo erg was dat mensen niet meer spraken van de dag van de aanslag maar van de aanslag van de dag.

  Ik hoor ook wel eens onzinverhalen dat die grote migratiedrang eigenlijk te danken is aan het feit dat wij ons toen bemoeid hebben met Golfoorlog 1 en 2 en dat wij ons thans bemoeien met de oorlog daar alsof, als wij ons er ons nu niet mee bemoeid hadden, het allemaal rozengeur en maneschijn zou zijn.

  Blijft over de vraag wat wij onze politiek en ambtenarij toch eigenlijk aangedaan hebben dat ze ons als beschaafde westerse wereld van de aarde willen vagen door in toenemende mate die onaangepasten hier heen te halen.

  Je ziet landen gewoon kapot gaan door toedoen van onze overheden: Engeland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Nederland.

  Like

 4. @Andre,

  Typisch gevalletje van Takkiya.
  Wanneer is takiyya toegestaan?
  Takiyya mag toegepast worden om een conflict op te lossen of te voorkomen, door volgens de takiyya te handelen kunnen partijen weer nader tot elkaar komen.
  De Moslims prikken zo door Sisi zijn woorden heen. De Kafir, https://nl.wikipedia.org/wiki/Kafir mag je volgens de Islam alles wijsmaken, er tegen liegen, bedriegen en een vals gevoel van veiligheid geven, etc.
  Takkiya is er een van. https://nl.wikipedia.Isorg/wiki/Takiyya
  Er zijn nog andere woorden voor waar ik even niet op kan komen, maar eentje daarvan is de Kafir (de ongelovige) een vals gevoel van veiligheid te geven. (schijnveiligheid)

  Het maar tot in treurnis herhalen van Islam is Vrede is er een van en uiteraard als er weer een aanslag is geweest, overschreeuwen de politici en presentatoren elkaar het hardst dat dit Niets, maar dan ook werkelijk Niets met de islam te maken heeft.
  Terwijl de verzen in de Koran, Soennah en Hadith er vrij duidelijk in zijn.

  Wat Sis doet is een van de vormen van Jihad. Jihad is niet alleen de fysieke strijd. Je hebt er verschillende vormen van.

  1. Media Jihad. een van de grootste media-jihad-initiatieven is om het idee te promoten dat ‘de islam de religie van de vrede is’.
  2. Bevolking jihad
  De ‘bevolkingsjihad’, ook wel ‘culturele jihad’ genoemd, het concept van het bevolken van de wereld met meer moslims dan christenen, joden of mensen van andere religies of geen religies.
  3. Onderwijs jihad
  Een andere manier waarop de islam probeert invloed te krijgen in de culturen van de westerse wereld, door toegewijde moslims die collegegeld betalen voor andere moslims om prestigieuze westerse universiteiten zoals Harvard, Yale, Oxford of Cambridge te bezoeken.
  Dit zullen de mensen van de toekomst zijn om op hoge posities te zitten.
  De burgemeester van Londen is hier een goed voorbeeld van.
  4. Economische / Financiele Jihad.
  Rijke en invloedrijke radicale moslims investeren in verschillende bedrijven, banken, aandelen en eigendommen in de westerse wereld.
  5. Fysieke jihad
  ‘Fysieke jihad’, de ‘oorlog tegen ongelovigen’, is waarschijnlijk de meest herkenbare vorm van jihad, omdat terroristische groeperingen zoals de Islamitische Staat, Boko Haram en anderen voortdurend in het nieuws zijn omdat ze niet-gelovigen blijven doden en Moslims die het niet eens zijn in plaatsen zoals het Midden-Oosten en Afrika en aanvallen uitvoeren op zachte doelen in het Westen.
  6. Juridische jihad
   ‘Sharia-rechtbanken’ of sharia-raden naar de Verenigde Staten brengen, zoals ze hebben gedaan op plaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard gaan ze dit ook in Europa proberen.
  7. Humanitaire jihad
  Moslim humanitaire groepen gebruiken de wanhoop van mensen om hen te laten bekeren tot de islam en de Shahada te zeggen, Dat ontheemde niet-moslims in hoogbevolkte landen in Afrika en elders in de wereld worden voedsel en water geweigerd tenzij ze zich tot de islam bekeren.
  8. Politieke jihad
  Moslims die in het Westen macht of een openbaar ambt bekleden, proberen de rol van de islam te bagatelliseren als het gaat om geweld en terreur, waarmee de “politieke jihad” wordt uitgevoerd.
  Hier is zo’n mooiprater, misschien kent u hem wel.

  Een totalitair systeem dus.

  Like

 5. @ Krots, je hebt helemaal gelijk.
  Ik zelf heb de opvatting na de jaren ’90, vertrouw geen enkele moslim.

  Like

 6. overbodige post natuurlijk, zonder link…..pas nog gelezen, dik artikel : Al Sisi is geen moslim
  hij zit in Egypte als president, daar neergezet met de invloed vanuit Israel….dus er zullen wel wat addertjes onder het gras zitten…ingewikkelde situaties allemaal daar in het Midden-Oosten
  met die politiek daar, al die spelletjes die er gespeeld worden…..en da geef niks, laat ze lekker doen….als wij er hier maar geen last van hebben of krijgen….ze doen maar

  Like

 7. Anderhalf uur gezocht en gevonden : lees, artikel van Veterans Today, wat ik pas geleden tegen kwam..
  https://www.veteranstoday.com/2013/09/16/al-sisi-jew/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s