Nieuw

Nederlandse mariniers gaan trainen boven de poolcirkel – hopelijk nemen ze geen negers mee, want die bevriezen en dan willen ze smartengeld

Abdoulie Bojang via twitter

Als dat maar goed gaat. De vorige keer dat de dames van defensie, minister van defensie Ank Bijleveld en staatssecretaris Barbara Visser, soldaten naar het Noorden stuurden waren die uitgerust in vrolijke genderneutrale zomerjurkjes en moesten ze hun eigen warme onderbroeken aanschaffen om te overleven.

NOS:

Defensie stuurt de komende jaren meer mariniers voor een langere periode naar het noorden van Noorwegen voor een wintertraining.

Volgens Defensie wordt het Noordpoolgebied van steeds groter strategisch belang, vooral door het smeltende poolijs en de houding van Rusland.

De invasie komt van uit het Zuiden en wordt gereguleerd en gelegaliseerd door het eigen regime, dus gaan wij trainen in het Noorden. Beter zouden ze gaan oefenen op het Binnenhof en op de Middellandse Zee hoe mijnen te leggen en mensensmokkeljihadboten te kelderen.

Maar als je dan naar het Noorden gaat, neem dan geen negers mee, want dan wordt het onbetaalbaar:

De militair klaagt het ministerie voor defensie aan voor £200k omdat het ‘te koud’ was op de skitrip van het Britse leger.

De dagvaarding stelt: “De oefening bestond uit een eendaags skiprogramma in het skigebied van Sunshine Village.

Abdoulie Bojang zegt dat zijn ,,Zwarte Afrikaanse etniciteit” hem kwetsbaarder maakte en hij werd verwond door de koude, en het leger zou meer gedaan moeten hebben om hem te beschermen.

De 30-jarige, uit Nuneaton, is geboren in Gambia, maar was sinds 2006 bij het regiment in dienst getreden.

Bojang werd blootgesteld aan min 30 graden Celsius tijdens de oefening met de codenaam “Exercise Frozen Fun” met 105 Regiment, Royal Logistical Corps, in Canada in 2014.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Nederlandse mariniers gaan trainen boven de poolcirkel – hopelijk nemen ze geen negers mee, want die bevriezen en dan willen ze smartengeld

 1. Duidelijk dat NL aan de mossels word gegeven en de rest naar spitsbergen gaat verhuizen

  Like

 2. Het koudst wat ik hier in Zweden heb meegemaakt, was -23, als je je goed warm kleedt, stelt het allemaal niet zoveel voor. We blijven er in ieder geval niet voor in huis.

  Like

 3. Republikein // december 28, 2018 om 19:52 //

  Hallo, benne we hier bij de zaaduientelers?

  Like

 4. Jack vanderVeen // december 28, 2018 om 19:54 //

  Welke neger is niet op zoek naar gratis geld. Laten we nu eerlijk wezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s