Nieuw

Nederland moet militairen naar Syrië­­ sturen nu president Donald Trump de tweeduizend Amerikaanse troepen terugtrekt, zo bepleit de ChristenUnie.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on Nederland moet militairen naar Syrië­­ sturen nu president Donald Trump de tweeduizend Amerikaanse troepen terugtrekt, zo bepleit de ChristenUnie.

 1. scherpschutter1943 // december 28, 2018 om 22:55 //

  christenen zijn geestelijk gestoord. Zeker die van de ChristenUnie. Wie gaat er nou onderling vechtenden moslims helpen/ verdedigen! Dan ben je wel goed de weg kwijt.

  Liked by 1 persoon

 2. Ook zo een achterlijk links groepje met 4 zetels. Ik ben nog steeds voorstander van scheiding kerk en staat.

  Like

 3. hahhahahahahahhhahha hahhahaha hahahah

  nou die christenunie Wacho’s en toyboys bedoelen zeker dat het kabinet de IS stijders in Nederland en radicale moslims moet trainen, bewapenen en dan onder Nederlandse vlag met flink wat wapentuig sturen naar syrie om VREDE te stichten in naam van besneden Mekkaanse RATTEN, sorry tikfoutje van Wieroe, nee in naam van Allah, Isha allahlallala

  hahhahahhah hahahhaha

  Liked by 2 people

 4. Jack vanderVeen // december 29, 2018 om 00:13 //

  Marokkaanse, Tunesische, Somalische, Turkse militairen, welke hier zijn opgeleid zeker.
  Laat die gek Hollanders straks nog afschieten omdat daar wat gekken aan het vechten zijn. Christelijke gedachten zijn dat.

  Like

 5. Tja iemand moet hun white helmets orgaan jat business beschermen

  Like

 6. Republikein // december 29, 2018 om 00:36 //

  Interessant artikel, gaat best diep👍

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // december 29, 2018 om 00:38 //

  Om te janken.

  Like

 8. Ik had de tweet gezien ja

  Like

 9. Syriers zouden hun eigen land eens kunnen gaan mooi maken
  In,plaats van onze landen uitwonen
  Zomaar een suggestie

  Like

 10. @Marijke
  Ik ben geen Trump fan, maar best wel een behoorlijk onbeschofte twit van de Rothchilds naar de President toe, zegt ook wel genoeg over de Rothchilds.

  Like

 11. John Kennedy liet ons order #11110 na. Wauw!

  Werd John Kennedy vermoord omdat hij de FED aan banden wilde leggen? Deze president had 5 maanden vóórdat hij werd vermoord, Executive Order no. 11110 getekend, die de overheid van de VS de macht terug gaf, om haar eigen geld uit te geven. En dat dus buiten de PARTICULIERE Federeal Reserve (FED) om. Weinig mensen weten dit, maar het was een poging van John Kennedy om de FED uit zijn macht te ontheffen. De FED was en is in staat, om tegen een renteheffing, geld te lenen aan de Federale Overheid.

  Deze order, 11110, die op Juni 1963 door de president werd getekend, gaf het Ministerie van Financiën de mogelijkheid om ZELF geld uit te geven, buiten de FED om..! Daar waar de FED-dollars gedrukt werden o.b.v. onderliggende goudwaarde, werden deze nieuwe dollars uitgegeven, op basis van onderliggende waarde in zilver. En dat was nou net het slimme van Kennedy en zijn staf. Maar in feite ook het dieptrieste..! Een president die noodgrepen moet uithalen om de valuta van zijn land weer in handen te krijgen..

  Een ‘executive order’ is een specifiek machtsmiddel dat door de Grondwet van de VS is toegedicht aan de president als een soort praktisch hulpmiddel. Het is opgenomen onder ‘US Constitution Article II, Section 1’. Het geeft de president de macht om vanuit zijn autoriteit bepaalde praktische wetten te maken of een interpretatie te maken van bestaande wetgeving. Dit heeft altijd te maken met binnenlandse zaken. Lees verder >>>> https://www.wanttoknow.nl/overige/john-kennedy-liet-ons-order-11110-na-wauw/

  Like

 12. Von Puffelen // december 29, 2018 om 12:18 //

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/12/29/christenen-willen-doorvechten-in-syrie/
  Het gaat weer om poen as usual, de contracten voor heropbouw gaan dit keer niet naar de bezetters.

  Like

 13. De Rotchilds beheersen de FED en is een Particuliere Instelling en beheersen alle geld instellingen ook de Euro in de wereld alleen de Chinese,en Russische banken niet.
  Vroeger was GOUD de tegenhanger voor elk lanet wat hun muntstelsel waard was maar dat is mede door de Rotchilds niet meer aan de orde,dus kan de FED ongelimiteerd de PERS laten draaien met dollars en zo de beurswaarde bepalen.
  Kennedy wilde daar van af en werd vermoord hiervoor omdat hij deze JODEN uit wilde schakelen .
  Trump wil dat ook en is NIET afhankelijk van SPONSORS zoals vorige Presidenten en zal waarschijnlijk ook vermoord worden ,MAAR HIJ IS OP Z,n HOEDE.

  Like

 14. En de CU vertegenwoordigt toch CHRISTENEN en ga je dan Zielige Nederlandse Soldaatjes sturen met pijl en boog en een harnas om de Superbewapende Islamieten te bevechten uit naam van,,WIE,,CHRISTENEN??die twee kerken die nog vol zitten in Staphorst.
  WORD EENS WAKKER CHRISTEN UNIE.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s