Nieuw

Joodse organisaties willen bepalen wie er in Nederland mag demonstreren

Amsterdam, De Dam, streetview

Joodse organisaties: ‘Palestijnse demonstraties niet meer op Dam’

De Palestijnse demonstraties op de Dam krijgen volgens Joodse organisaties een racistisch en antisemitisch karakter. Zij willen een verbod, vooral vanwege de locatie: het Nationaal Monument ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog.

“Er zijn verdorie duizenden plekken waar mensen tegen Israël kunnen demonstreren,” zegt Ronny Naftaniël, vicevoorzitter van het CJO en medeondertekenaar van de brief.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Joodse organisaties willen bepalen wie er in Nederland mag demonstreren

 1. Ze bepalen al wat er geschereven word, dus waarom niet? zo ook dit: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2963965/trump-ging-dit-jaar-67-keer-golfen

  …typische bashing, had het over Obama gegaan dan waren het ontspannen ontmoetingen met andere politici om tijdens de golf zaken voor het land te bespreken….blijkbaar kan Trump dat dus nooit tijdens een potje golf…..

  De tendens van de Nederlandse pers is zo afstotelijk politiek dat het niet een verzameling journalisten betreft maar een bataljon propaganda medewerkers. Mij lichten ze niet voor met hun “nieuws”, maar ze lichten me op, al jaren….persvrijheid is dan ook een woord waarmee men andermans privacy mag breken….

  En wie zijn de eigenaren achter de persgroepen? Joden en Arabieren, ofwel Moslim faciliterende Joden en Thora likkende Arabieren. En wij zijn het hoofdgerecht, wij zijn de lampen kapjes en de zeep, want het is een grpte huichelboel daar in die soorten, alles voor geld via sektarische paraktijken, te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken maar anderen laten werken, als slaven.

  Gisteren trof ik een grote kast aan in de Jumbo, met Halal erop geschreven….het had net zo goed Kosjer kunnen zijn…..maar geen animal rights organisatie die er aan durft te beginnen, geen activisten die een “Halal” slachthuis bezetten of ervoor op de grond gaan liggen…..

  Nee, al die linkse “idealen” zijn net zo waardeloos als het op principes aankomt. Wel helpen en aansturen om een politicus vermoorden omdat de vreetbak in gevaar komt, maar onvindbaar zijn als het aankomt om te protesteren tegen echte smeerlapperij.

  En dan dit nog, zonder commentaar, onze “volkshelden”….

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2964758/verdriet-om-slachtoffers-drama-a10

  ….alleen een staatsbegrafenis en postuum een Willie orde ontbreekt nog even…..Paus, doe je werk…..Sint en heilige….ik kots.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik moet ook kotsen. Maar helaas lieve Joodse vrienden, dat gaat jullie toch echt niet lukken. Protesteren tegen(!) moslims is namelijk ten strengste verboden in Nederland. Dat heeft Pegida al ondervonden toen ze vreedzame demonstraties wilden plannen tijdens Ramadan en dat heeft Geert Wilders ondervonden toen hij vond dat er van een bepaalde bevolkingsgroep best een beetje minder konden zijn.

  Maar als het geen demonstraties betreffen tegen(!) moslims dan mag alles. Demonstraties door Turken en Hamas op de Erasmusbrug mag gewoon. Kinderfeestjes verstieren tijdens de aankomst van Sinterklaas wordt gewoon toegestaan ondanks dat deze, in tegenstelling tot Pegida-demonstraties, al enkele keren grandioos uit de klauwen zijn gelopen. Sterker nog, lieve Joodse vrienden, degenen die die demonstraties probeerden te verhinderen worden vervolgd omdat ze de weg blokkeerden. Nou is dat inderdaad gevaarlijk zou je kunnen zeggen, zomaar de weg blokkeren. Tja, als blokkeer-Friezen dat doen is dat inderdaad gevaarlijk maar, heel vreemd, als de politie dat zelf ook doet is dat weer niet gevaarlijk. Die worden dan ook niet vervolgd.

  De wereld zit soms vreemd in elkaar vindt u ook niet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s