Nieuw

Hongarije’s Orban: De problemen van Afrika naar Europa brengen zal onze 2000 jaar oude cultuur vernietigen

Foto: Viktor Orbán. © Kremlin (CCO Public Domain)

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gewaarschuwd dat massale migratie uit Afrika de Europese cultuur zal vernietigen.

“We moeten hulp bieden in Afrika en de problemen niet naar Europa brengen”, zei hij in een interview met de Oostenrijkse media, eraan toevoegend dat de conservatief-populistische coalitieregering in Wenen dezelfde positie inneemt als Boedapest.

“Sommige mensen zeggen dat de oplossing is om migranten naar Europa te brengen omdat ze denken dat het goed is voor hun land. Het Hongaarse standpunt is dat we dit niet willen. Er is een ideologisch verschil”, legde hij uit.

“Dit is geen oplossing voor Afrika, noch voor Europa. In dit geval zou onze cultuur, die we in Europa al tweeduizend jaar cultiveren, vernietigd worden”.

De Hongaarse leider ontkende ook dat zijn antipathie tegenover de miljardair plutocraat George Soros wordt ingegeven door antisemitisme – en merkte op dat “anders dan in andere West-Europese hoofdsteden, elke joodse persoon met zijn keppel in Boedapest volledig veilig op straat kan lopen” – en dat hun conflict in plaats daarvan geworteld was in de drang van de financier om de grenzen van het Westen te openen voor massale migratie.

“Soros heeft een groot netwerk. Hij financiert veel NGO’s. De Europese Unie financiert ook verschillende Soros-organisaties. Deze NGO’s zijn actief in het politieke leven, en dat is prima”, zei hij.

“Maar… er is een grens als het gaat om nationale veiligheid. Migratie is een kwestie van nationale veiligheid”, voegde hij eraan toe.

“We hebben vreedzame gesprekken gevoerd met Soros totdat hun organisaties migranten begonnen te financieren en hen aanmoedigden om de Hongaarse grens illegaal over te steken. Dit is onaanvaardbaar in Hongarije.

We hebben wetten opgesteld die van dergelijk gedrag een bedreiging voor onze nationale veiligheid maken. In ons conflict wil hij migranten naar Hongarije en Europa brengen, en ik laat hem dat niet doen”, beloofde hij.

Bron:

Hungary’s Orban: Bringing Africa’s Problems to Europe Will ‘Destroy 2,000-year-old Culture’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije’s Orban: De problemen van Afrika naar Europa brengen zal onze 2000 jaar oude cultuur vernietigen

 1. Wat een toonbeeld van intelligentie die Orban en wat een verschil in intelligentie in vergelijking met Nederland bijvoorbeeld.

  Like

 2. Johan van Vught // december 28, 2018 om 15:29 //

  Orban komt tenminste op voor de belangen van zijn volk!

  Like

 3. Dat is niets bijzonders want dat zou Geert Wilders ook doen echter hij krijgt de kans niet omdat er teveel nog op partijen zoals de vvd, d66, groen links, sp en pvda gestemd hebben. Hoop dat dit in maart 2019 wat anders gaat worden en dat deze partijen net als dat denk afgestraft gaan worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s