Nieuw

Feminisme: kenmerk van een stervende beschaving

De onthoofding van twee Scandinavische vrouwen in Marokko leidt tot veel woede en walging. Helaas gaat vrijwel iedereen voorbij aan de oorzaak van deze tragedie.

Door: N. Arcist

Vooropgesteld zijn de moorden natuurlijk afschuwelijk, verbazend zijn die echter niet. In Marokko ligt het gemiddelde IQ op 84, ruim zestien punten lager dan in Nederland. Dat substantiële verschil in IQ heeft merkbare invloed op een maatschappij. Zo sterven er in Marokko naar verhouding twee tot drie keer meer mensen door moord, is er meer seksueel geweld en is de algemene veiligheid vele malen lager.

Dat lage IQ in combinatie met incest en een vleugje radicale islam zorgt voor een explosieve genetische cocktail. Het creëert domme, impulsieve en empathieloze mensen die perfect in staat zijn tot onthoofdingen alsook andere gewetenloze misdaden.   

Uiteraard trekken er jaarlijks vele toeristen veilig door Marokko. Die verblijven ’s nachts echter in een bewaakt hotel, niet in een tent in een dunbevolkt gebied. Daarbij komt nog eens dat Marokko de op een na gevaarlijkste bestemming is voor alleenreizende vrouwen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken zijn seksuele en verbale intimidatie er wijdverspreid. Het ministerie raadt af ’s nachts op pad te gaan en te alle tijden uiterst waakzaam te blijven.

Dat Marokkanen zich gedragen als Marokkanen is genetisch bepaald. De onthoofdingen zijn tragisch, maar waren compleet vermijdbaar. Alleen kamperen op het Marokkaanse platteland is een bijzonder slecht idee: Marokkaanse vrouwen doen dat immers ook niet. Zij begrijpen dat ’s nachts naar buiten gaan onnodige risico’s met zich meebrengt. Waarom begrijpen westerse vrouwen dat dan niet?

De twee slachtoffers waren afkomstig uit Denemarken en Noorwegen, twee Scandinavische landen waar het cultuurmarxisme hoogtijdagen viert. In de nasleep van de onthoofdingen bleek dat de vrouwen met grif marxistische propaganda verspreidden via hun social media kanalen. Zo deelde een van de vrouwen een video die stelde dat vooroordelen op basis van uiterlijk fout zijn, waarin een bebaarde orthodoxe moslim figureerde. Het noodlot wil dat precies zulke mannen het leven van de vrouw beëindigde.

Na decennia van feministische propaganda klinkt het wellicht aannemelijk dat vrouwen ‘sterk’ en ‘onafhankelijk’ zijn, maar in de woestenij van Marokko (en met een mes op je keel) zijn deze ‘waarden’ niets waard. Het gros van de vrouwen laat zich leiden door emoties, is irrationeel en uiterst kwetsbaar.

Overigens is feminisme een logisch gevolg van de gesteldheid van de ‘mannelijke’ bevolking. Dat geldt in het bijzonder voor Scandinavië. De lokale soja-drinkende hipster met organische skinny jeans en spaghetti-armen straalt geen autoriteit uit en vormt geen enkele bedreiging voor vrouwen. Het is daarom niet verwonderlijk dat vrouwen voor open grenzen (en dus benen) zijn.

De Scandinavische vrouwen respecteerden hun vader ook niet, want een echte vader zou het nooit toestaan dat zijn dochter gaat backpacken in Afrika. ‘Backpacken’ is een codewoord voor onder invloed steriele seks hebben met zo veel mogelijk (exotische) piemels. Dat degenereerde gedrag is kenmerkend voor een stervende beschaving. De natuur – in dit geval een groep bergberbers – rekent genadeloos af met zulke zwakheid.  

Zelfs georganiseerde reizen naar Afrika blijken niet veilig en dat heeft niet perse met de islam te maken. Zo organiseerde een Britse school onlangs een reis naar het overwegend christelijke Ghana, waarbij de ‘ervaring van het leven in een ontwikkelingsland’ centraal stond. Qua ‘ervaring’ kregen de studenten meer dan zij wensten: gewapende mannen bestormden hun ommuurde verblijfplaats en schoten de bewaker neer. De mannen schreeuwden daarop ‘waar zijn de blanke vrouwen’ en verkrachtten – onder dreiging van vuurwapens – diverse (minderjarige) studentes en een docente. De mannelijke studenten moesten gedwongen toekijken.

Uitwijken naar andere continenten biedt geen soelaas. Enkele jaren geleden verdwenen er twee Nederlandse meisjes in de jungle van Panama. Zonder begeleiding de jungle betreden getuigt al van wereldvreemdheid, het is immers heel wat anders dan een boswandeling op de Veluwe. Volgens de populaire theorie verdwaalden de meiden in de jungle en kwamen zij daardoor om. Dat wil men geloven, want dat is de minst erge verklaring. De kans dat een lokale smeerpijp de meiden verkrachtte en vermoordde is echter zeer aannemelijk. In Panama, een land met slechts vier miljoen inwoners, vinden naar verhouding twintig keer meer moorden en drie keer zoveel verkrachtingen plaats als in Nederland.

Puur afgaande op moord is Latijns-Amerika zelfs vele malen gevaarlijker dan moslimlanden en zwart Afrika.

De wereld is vaak onvoorspelbaar, hard en genadeloos. De wereld is al helemaal geen speeltuin voor naïeve blanke huppelkutjes. Hun thuislanden zijn weliswaar relatief veilig, maar dat is enkel te danken aan blanke mannen. Uitgerekend die blanke mannen worden – al dan niet door Joodse propaganda – gezien als de grote onderdrukker. De wereld wordt steeds bruiner, religieuzer en minder liberaal. Feminisme zal verdwijnen als sneeuw voor de zon, want bruine mensen geven niks om feminisme.

Zonder vrouwenstemrecht zouden linkse partijen geen verkiezing winnen. Daarnaast resulteert vrouwenemancipatie in lagere lonen voor mannen, gebroken gezinnen, een laag geboortecijfer en seksuele degeneratie.

Vrouwen bouwen, behouden en beschermen geen beschavingen. Ze delen het bed met overwinnaars en schikken zich aan hen.   

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Feminisme: kenmerk van een stervende beschaving

 1. Wilt u mij a.u.b. geen nieuwe berichten meer sturen? mvg,

  ________________________________

  Like

 2. “Het gros van de vrouwen laat zich leiden door emoties, is irrationeel en uiterst kwetsbaar.”

  Deze cultuur marxistische juichstemming heerst ook in Nederland, ben het uiteraard eens met de auteur dat in de scandinavische landen het cultuurmarxisme bijna tot kunst is verheven. Het is natuurlijk een verschrikkelijk iets dat deze twee meiden zo afgeslacht zijn, wat dan ook de rede van de daders van deze slachtpartij moge geweest zijn.

  Kan helaas niet de psyche van randdebiele incest figuren lezen, maar 1 ding ze hebben ze gemeen de haat tegen alle westerse culturen en wat misschien belangrijker voor hen is en voor ons westerlingen spijtig, dat ze zó jaloers zijn op alle westerse verworvenheden.Dat maakt het voor hen een stuk gemakkelijker om zulke misdaden te plegen.

  Like

 3. @janw2410 // december 28, 2018

  Links onderaan de pagina op ‘manage’.

  Like

 4. Edgy Veggie // december 28, 2018 om 15:49 //

  ‘De wereld is al helemaal geen speeltuin voor naïeve blanke huppelkutjes.’ Mooie zin en helemaal waar. Ik had het niet beter kunnen verwoorden!

  Liked by 1 persoon

 5. Vrouwen zijn sterk en onafhankelijk, wat een grote leugen, en levensgevaarlijk ook!

  Like

 6. Apartheid was niet voor niks.

  Liked by 1 persoon

 7. Wat MGTOW91 zegt, ‘vrouwen zijn sterk en onafhankelijk.
  Daarnaast geëmancipeerd én een jaar abonnement op de ‘Viva’, ‘Linda’ en de ‘Vriendin’.
  Dus ehhh,… laat die ‘echte wereld’ maar komen,…. ze zijn d’r helemaal klaar voor!

  Liked by 1 persoon

 8. jennefer, In de roos, maar dat verkoop je de gemiddelde westerling nooit, die kunnen of willen het niet zien en geloven nog steeds in sprookjes zoals “maakbare samenleving”.

  Like

 9. Jack vanderVeen // december 28, 2018 om 20:05 //

  In alle islamitische landen gelden (helaas) de navolgende regels:
  1 na zonsondergang geen vrouwen over straat zonder man als begeleiding
  2 vrouwen alleen op reis zijn hoeren, ongeacht hun kleur, afkomst en geloof
  3 vrouwen “te bloot” gekleed mag men verkrachten, want hoeren

  Eigenlijk bestaat een vrouw alleen wanneer onder begeleiding: overdag door man/vrouw, bij donker door man.
  Uiteraard geldt dat niet overal, maar je zal maar de pineut zijn van die geitenneukers (I.Q)

  Like

 10. Goed artikel bedankt

  Like

 11. de moraal van het verhaal, blijf weg uit die apenlanden. Je maakt ze rijker met je vakantiegeld en krijgt er niets voor terug

  Like

 12. Uitstekend artikel, vooral de laatste zin is veelbetekenend.

  Like

 13. ik snap zo’n mensen niet, en er zijn er nog genoeg onder ons. Compleet naief , de blijf-optimistisch gedachte, zie-het-positief enz. Onlangs gelezen ( voor zover betrouwbaar) dat het Midden Oosten, Azie, landen als Egypte weer meer in trek zijn bij vakantie gangers. Pas nog die aanslag gebeurd. Er gaan nog steeds te veel van die mensen, die zo op avontuur uit trekken. Erg wat er gebeurd is, maar interessanter zijn de achtergronden, die lees je meestal niet erbij in de msm.

  Like

 14. Het is jammer dat spontaan goed willen zijn en doen met de dood word afgestraft….het doet me denken aan het voeren van de leeuwen, tot op een dag het eten op is wat word uitgedeeld….

  Het gezegde; “no good deed goes unpunished”is hier redelijk van toepassing….

  Net als naïviteit hier een negatieve betekenis krijgt terwijl naïef zijn eigenlijk wil zeggen dat iemand openhartig is en goed van vertrouwen, eigenlijk heel mooi en prettig want je weet waar je aan toe bent met iemand. eigenlijk een soort geschenk, dat helaas maar al te vaak als zwakte of afwijking word gezien, wat alles zegt over de ander….

  Naief zijn is niet slecht mits men realistisch is en niets verwacht….en eigenlijk ben je dan pas echt vrij…het vergt geen enkele moeite de waarheid te spreken maar enorme inspanning om alert te blijven als men eenmaal leugens heeft verteld…

  Like

 15. Gelijkheid….

  In de essentie is er geen onderscheid tussen man en vrouw maar een geforceerde biologische keuze ergens in de laatste maanden van het vruchtwater zwemfestijn, waarbij de buitenwereld en de aan of afwezigheid van testoron producenten bepaald of iemand anderen in de toekomst op basis van een penisje mag slaan of een leven lang gemept gaat worden omdat het ding naar binnen is ontwikkeld.
  Er is geen verschil in de basis van persoonlijkheid van een man of een vrouw, maar wat hen onderscheid is de manier waarop word omgegaan met alle zaken des levens, per persoon anders beleefd, ingevuld en ofwel gekoesterd ofwel vernield, al dan niet hormonaal nog aangejaagd en gestuurd…
  En dat hoe men omgaat met zaken maakt de mens, de manier waarop men omgaat met de wereld om zich heen bepaald waarde en recht op mens te worden genoemd, niet in welke vorm ze ter wereld zijn gekomen…dat is echter wel een indicatie van wat er in het beste geval te verwachten is, bewezen in ruime mate door gedrag van soortgelijkigen in het verleden behaald…..

  En zo is er slechts het moment waarop men een ander leert kennen als mens of als dier, men leert zichzelf tot dier te maken indien met dieren geconfronteerd, om te overleven, en om in samenwerking tot grote zaken te komen indien de mens in de ander word gevonden….

  Uit dieren komen wij voort, de een wat meer als de ander….

  …..als mens zijn we geëvolueerd tot scheppend wezen…of worden we tot primaat met een genotsbeleving bij het vernietigen van zaken die we zelf niet kunnen scheppen…al dan niet begeleid door een sekteleer of een politieke doctrine….zo rijk als we bij geboorte zijn, zo arm worden we bij het leven…

  Om die reden haat ik politeke indoctrinatie en hokjes vullerij, geschiedvervalsing en leugenpers, is Gods of Godenbeleving een strikt persoonlijk iets voor achter de voordeur met geen enkel recht tot het hinderen of intimideren van anderen…ik woon dan ook op een andere planeet…of wil er in elk geval naar toe vertekken…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s