Nieuw

Duitse ISIS-vrouw liet ‘slavin’-meisje, 5, sterven van dorst

Duitse officieren van justitie klaagden vrijdag een vrouwelijk lid van ISIS, die een vijfjarig meisje liet sterven van de dorst in de brandende zon, aan voor oorlogsmisdaden.

Toen ze in het door ISIS bezette Mosul in Irak woonden hadden, de 27-jarige Duitse burger die zich alleen als Jennifer W. identificeerde, en haar man het kind in 2015 als een huishoudelijke slaaf gekocht, aldus openbare aanklagers.

“Nadat het meisje ziek werd en in bed plaste, heeft de man van de beschuldigde haar buiten geketend als straf en liet het kind sterven van dorst in de verzengende hitte,” zeiden ze in een verklaring.

“De beschuldigde stond haar man toe dit te doen en deed niets om het meisje te redden”.

De federale aanklagers zeiden dat ze de aanklacht voor oorlogsmisdaden, moord en wapendelicten op 14 december hadden ingediend bij een rechtbank in München die zich bezighoudt met staatsveiligheid en terrorismezaken.

Jennifer W. had eerst Duitsland in Augustus 2014 verlaten en via Turkije en Syrië naar Irak gereisd waar zij zich de volgende maand bij ISIS aansloot.

Ik hield ervan om vrouwen te martelen. Vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren

Gerekruteerd door een zedeneenheid van de zelf-gestileerde moraalpolitie van de militante groep, zou ze later patrouilleren in de stadsparken van de door ISIS bezette steden Fallujah en Mosul.

“Haar taak was om ervoor te zorgen dat vrouwen zich houden aan de gedrags- en kledingvoorschriften die door de terroristische organisatie zijn opgesteld”, aldus de verklaring.

“Voor intimidatie, droegen de beschuldigden een aanvalsgeweer van het type Kalashnikov, een pistool en een explosievenvest.

In januari 2016, maanden na de dood van het kind, bezocht W. de Duitse ambassade in Ankara om nieuwe identiteitspapieren aan te vragen.

Toen ze de missie verliet, werd ze gearresteerd door de Turkse veiligheidsdiensten en enkele dagen later uitgeleverd aan Duitsland.

Bij gebrek aan bewijs tegen haar werd haar in eerste instantie toestemming verleend om terug te keren naar haar huis in de deelstaat Nedersaksen.

“Sindsdien heeft zij zich ten doel gesteld terug te keren naar het grondgebied onder ISIS-regel”, aldus de aanklagers.

Toen ze in juni van dit jaar opnieuw naar Syrië probeerde te reizen, arresteerde de Duitse politie haar.

Er is nog geen datum vastgesteld voor het begin van het proces. Indien schuldig bevonden, zou zij levenslang kunnen krijgen.

Bron:

German ISIS woman let ‘slave’ girl, 5, die of thirst

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Duitse ISIS-vrouw liet ‘slavin’-meisje, 5, sterven van dorst

  1. Dat zijn de IS_vrouwen en hoe zijn dan hun mannen en kinderen?
    En dat volk willen ze naar Nederland halen, zodat met onze kinderen, kleinkinderen hetzelfde gebeurt
    als met dat kleine meisje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s